Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

RalucaC, "La Multi Ani" !!!
E prima ta aniversare ca mama Radului. FELICITARI !!

MiFloricico, bine ai revenit !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bine ai revenit Mifloricica si La multi ani!.Asa se intampla cu noi toate, disparem pt un timp, dar nu rezistam tentatiei si ne intoarcem,asta pt a o incuraja pe Ina, care ne-a trimis acel mesaj de bye-bye.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

MIFLORICICO bine ai revenit!!! Si eu vreau poze mai recente cu Ana si de la botez!!!

LA MULTI ANI!!!! si tot ce iti doresti tu sa se implineasca.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor ,

nu va mai plangeti ca e frig la 17 gr va rog ca eu m-am trezit si mi s-a parut rece si arata termometrul 14 gr in casa ..a scazut foarte mult peste noapte desi caloriferele sunt fierbinti. Aici e groaznic de ger in continuare.
Am pus si caloriferul eletric dar nu urca mai mult de 17 gr asa ca bb e destul de imbracat. Ma gandesc ca maine dimineata in ritmula sta vor fi doar 10 gr .
La mama e la fel de rece asa ca nu am alta solutie decat sa stam si cu caloriferul electric...Alina tu ce faci? (stiu ca ai centrala)

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mda, am mai reusit o performanta. Am rupt un cracan de la parasolarul caruciorului. Oricum planuiam sa luam altul mai sport peste vreo doua luni , iar pana atunci ma descurc si cu el asa, dar baiul e ca vroiam sa -l dau unei prietene care naste in mai. No acuma cum i-l mai dau asa?
Eu sunt distrugatorul sef in casa. I-am stricat fetei o jucarie (adica am facut-o sa nu mai cante-noroc ca a reparat-o taica-miu) , i-am rupt un ursulet, i-am stricat un fermoar..... Daca aveti ceva de stricat (un zid, un perete ceva), nu ezitati sa ma contactati

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si Andrei are obrajorii rosii, mai mult obrazul drept, dar este din cauza salivei, ca lasa bale peste tot si acum doarme numai pe burta si se freaca cu obrajii de cearceaf sau paturica. eu ii dau cu bepantene si este eficient, ii dispar 1-2 zile si iar se inroseste

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi Ani Raluca !
Bine ai revenit Mihaela si La multi ani!

Eu i-am pus iarasi lui Alexandru 1/2 de lingurita de cereale Milubrei in lapte si iar nu s-a culcat pana la 0.30 adica dupa 2 ore de la masa...m-am hotarat..nu-i mai dau nimic cereale ca nu le accepta deloc si asa are destule kg.

Ieri ne-am jucat amandoi...el statea pe burtica mea si tipa (dar nu era nervos) ..parca cârâia si apoi facea o pauza apoi iar si m-am gandit ca atunci cand face pauze sa fac si eu la fel ca el si il imitam si si-a dat seama si radea si am tinut-o asa vreo 30 min.El cârâia, apoi eu si el radea .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mifloricico, bine ai revenit! Hai cu forte proaspete ca avem de umplut pagini aici . Si la multi ani pentru ziua ta. Sper sa ai parte de un an supeeeer.
Si bravo pt botezul la biserica Silvestru, imi place tare mult acolo, dar mi s-a parut prea departe. Noi am fost la Valea Lunga si mi s-a luat definitiv de biserica asta (prietenii stiu de ce ).

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai, daca voi ziceti ca e de la saliva ...
Mary, al tau are pielea un pic aspra pe unde se inroseste? Sau e neteda si doar rosie? Matei are o pata care ii trecuse dar care s-a activat iar si care este aspra si brobonata. Obrazul rosu de ieri vad ca i-a mai trecut si e neted, dar pata de pe celalalt ma ingrijoreaza mai tare.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri!
Dinu a avut 2-3 zile cu 500 ml, apoi de 2 zile mananca cam 600 si un pic.El manca inainte 750, mai rar 800. Ca si al Ralucai, la o luna manca mult mai mult. In orice caz, nu a luat nici un gram in ultima sapt, deci nu ii ajunge cat mananca.
Karmenutza, are pofta de mancare, plange de foame, manaca hulpav la inceput, pe la 80-100 se opreste si cred ca am depistat ce se intampla...nu eructeaza ca inainte, nu poate da afara aerul si nu mai poate manca, devine smiorcait. Cred ca asta e pt ca azi a mancat ceva mai bine pt ca a reusit sa eructeze dupa o ora, si a mancat apoi restul, dar pe chestia asta masa a durat 80 minute. Daca ar avea rosu in gat n-ar face febra? Afta nu are, e vioi si haios altfel, nu are stare proasta exceptand perioadele de dupa masa.
Eu intuiesc ca pt a eructa i-ar trebui tot ceva anticolici, nu credeti, el nu mai ia nimic ca nu a mai avut probleme demult. Daca asta e...

Mifloricico, bine ai revenit! Mai baga si tu nasul pe aici mai des.

Mergi la inceput