Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

marinela79 despre ce fel de adresa comuna vorbesti? Exista asa ceva si unde e?

Bb-ul meu si-a facu program de urlat la ora 14.00. Inainte il avea seara. Oare ce s-o fi intamplat. Este obosit, nu-i e foame dar adoarme numai la san. Tocaie de cateva ori si da-i soamne.

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

kid2003 si eu as tine-o pe pitica la 18 grade in casa dar inghet langa ea.
Cand am fost la sora-mea iarna in vizita in Italia aveau astia in casa 15 grade de nu puteam adormii seara oricate trente mi-as fi pus. Copilul lor nu avea nici o treaba ... dar eu am racit si m-a apucat o sinuzita numa numa.

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

M-ati speriat. Am sunat-o pe doctorita si mi-a zis ca e prea cald in casa si ca e normal dupa diversificare (mai ales ca nu transpira decat cand doarme si papa - efort).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ca te-a lamurit pediatrul Irina ..si Alexandru transpira mult la temperaturi de peste 22 gr..acum am 17-18 gr. in camera desi caloriferul e fierbinte dar e un ger afara ..

Si eu am tinut copilul la 17-18 gr. chiar cand avea 2 luni si nu a racit..depinde cum il inveti..oricum nu e prea bine sa stea nici la temperaturi foarte ridicate.
Baie eu ii fac la 2 zile pe frigul asta si zilnic cand e mai cald.

Ioana nu stiu cat trebuie sa doarma ...nici nu vreau sa stiu ca sa nu ma enervez ca oricum nu doarme atat .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, bine ca ai sunat doctorul. Macar te-ai linistit. Noi am luat Ca pentru ca mi s-a parut ca transpira cand sugea.
La mama sunt 24-25 grade. Nu stiu cum va fi la anu cand ne mutam la noi, ca e mai frig

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

noua ne-a zis dr sa aiba 21-22 grade in camera, asa ca am inchis caloriferul.totusi 17-18 mi se pare cam putin.eu la 20 am picioarele inghetate si cu papuci...

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am mai primit si noi o stelutza!!!

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Oare o mai pot obisnui la anu pe Petra cu temperatura mai scazuta? Sau gata, acuma a fost obisnuiala......?

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu vroiam sa iesim la Mall toti 3, dar a veit sotul si a zis ca nu-mi da voie sa scot copilul afara, ca el a inghetat in masina. Asa ca am facut comanda la Talia de multa mincare, inclusiv papanasi cu smintina si dulceata (sint mai buni ca aia de la "La mama").

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ce fain de voi in Bucuresti! Aveti de toate. Ce as manca si eu acum niste papanasi...mmm.
In Cluj sunt cam multi cu varicela. Cred ca e epidemie..

Poze cu noi

Mergi la inceput