Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Ce faceti fetelor? Va tine frigul in casa?
Eu am muncit azi drept pentru care am tinut bona pina la 8. A dormit si bb al meu 25 de minute ca pe ultima suta de metrii nu mai vroia nimic si devenise miriit. Azi abia daca am avut timp sa ma uit la el, noroc ca il alaptez si cele citeva minute le-am petrecut cu el. Si mai am de munca dar dupa ce se culca!
Pompa e excelenta, cred ca scoate mai mult decit cea manuala si ma relaxez ca nu trebuie sa fac flotari la degete. Azi am pus la frigi 150 ml pentru zile grele ca am impresia ca de la 1 februarie ma paste un servici de nu stiu de unde vine.
Asta e, azi cind l-am auzit pe sot cit era de amarit mi-am facut curaj si as fi plecat de miine la servici dar se pare ca nu il lasa pe el sufletul. Mai vedem!
Copilul exemplar pacat ca nu maninca iarasi, azi l-am retrecut pe vitamine si deseara sper sa nu uit sa ii iau temperatura ca miercuri cred ca facem vaccinul.
Ma gindeam si eu sa incep diversificarea daca e sa plec la servici dar pina una alta, zic pas, vorba Ioanei, ce stie copilul ca noi mincam? Cred ca 1 aprilie scrie pe el, cind va avea 6 luni si cum am vazut ca astia fara colici cica nu fac figuri nici la mincare... Oricum eu am mincat absolut orice cind alaptam asa ca sper sa fi luat si el din lapte gusturile ciudate.
Ai ca se miriie copilul a baie!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Codruta, poate o sa ai drum prin Bucuresti (sau daca nu, poate iti faci) si ne intilnim cu toate la "La mama"! Povesteam cuiva ca ne-am intilnit acolo, si m-a intrebat daca am ales acel restaurant pentru numele lui.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mimsi spune:
Vai, Ioana, mi-e o pofta de quesadilla de la Thalia de nu pot sa-ti desenez! Dar nu, azi s-au facut 2 sapt de regim (-4 kg).
Vai, ce chef de stat la taclale ati avut! Chef aveam si eu, dar n-aveam calculator (calc meu e strans de la Rev, acum stau la mila consortului cand face pauza).
Am vazut ca tot discutati de diversificare si m-ati cam bagat in sperieti cu pulpa de mar - ca de maine incep sa-i dau si eu pulpa. Referitor la morcov uite ce stiam: morcovul crud e laxativ, iar cel fiert constipa. Noua dr nu ne-a recomandat suc de morcov ca-i copilul mancacios si de mult ce-o sa manance o sa-si schimbe culoarea. Am rezolvat problema cu tetinele ca tare ma enervau la cereale (M - prea mic, L- prea mare). Le-am largit gaura cu un ac inrosit si-s tocmai bune. Intre timp am vazut ca exista si dispozitiv de gaurit tetine de la Farlin. Dar presupun ca largimile sunt tot cele standard, iar mie imi trebuia una intermediara. Zilele astea tb sa luam si noi scaunul de masa (am zis ca tot Chicco Polly - daca tot il laudati) ca n-am chef sa-i dau copilei sa manance cu lingurita in pat. Si am mai citit in Dr Spock ca daca intentionezi sa-l pui in tarc e bine sa incepi sa-l pui de la 3-4 luni, inainte de a sta in fund, ca sa se obisnuiasca cu locul, ca dupa aia s-ar putea sa nu vrea sa stea. Asa ca va trebui sa insir si tarcul in casa (2 camere) - o minune! Daca ati scris atat de mult am uitat ce voiam sa mai zic. Jadi, am vazut si copilul nostru cum urla in deplasare. Cred ca deja s-au obisnuit cu casa si schimbarile ii perturba. Ieri am fost la vara-mea si efectiv a refuzat sa manance (chiar daca-i trecuse ora de masa). Am linistit-o cu greu, chiar credeam ca facem cale intoarsa. Oricum, am zis ca daca se streseaza asa de tare ar trebui sa o tot ducem in vizite ca sa-si invinga teama ca mi-e ca daca o lasam asa o sa urle pana la majorat.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
codruta_grg spune:
Eu am zis ca pana bea sucurile (mar+morcov), cate 2 lingurite adaugate, iaca facem 6 luni si atunci cred ca trecem si pe mancarea solida.
Ioana.....as veni eu!!! Cine stie....poate, poate!!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
jadi spune:
Ioana zi-ne si noua cum sa comandam la talia sau cum ii zice ca uneori ni se ia de cuptorul cu lemne si mike !
Deni & Vlad 28 sept 2005
BiuMil spune:
Buna seara fetelor
nu stiu ce sa mai cred despre baiatul meu...nu vrea deloc sa tina suzeta singur. Daca o tinem noi, suge din ea de zici ca cine stie ce butatate ar fi...daca ii dam drumul o scuipa/scapa si el...mai sunt bb care fac asa?
nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau, doar ca e tare greu sa i-o tinem la culcare, aplecati peste patutz, cate 20 de minute cateodata!!!
si inca ceva legat de papa, s-a intamplat (de cateva ori) sa manance seara doar 60 ml, si apoi sa doarma pana dimineata...dupa calculele mele el nu prea ar manca conform formulei 150xkg/nr de mese. Foarte rar mananca mai mult de 140 la o masa. Voi ce spuneti? si mai si vomita cateodata...
Bianca si bb Milan
codruta_grg spune:
BiuMil, tare dragut bebe Milan. Imi place si situl.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Marlena eu ii dau de la Milupa cu mar si morcov si cu orez si porumb. Am inceput cu 1 masura si am ajuns la 3 masuri.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
mary ilie spune:
ne pregatim si noi sa incepem diversificarea, dar astept pana joi, sa vad ce zice si dr. tot joi o sa facem si vaccinul de 4 luni, oofff....data trecuta mi-a facut 38,4, sper sa nu se repete!
bianca si la noi e la fel cu suzi, daca o tin eu e ok, cum nu o mai tin , cum o scuipa si plange........dar la mine adoarme fara suzeta cand e obosit.
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
dani_flor spune:
Buna mamicutze dragalashe,
Uite ca ieri nu am intrat ca a fost fiica-mea calare pe calculator. si cum astazi nu sunt sarbatoritzi, le urez celor care pe 22 au facut lunitza La Multi Ani, sa fie sanatosi si norocosi.
Eu legat de diversificare nu cunosc detalii, dar intr-adevar am auzit ca s-ar primi scheme detaliate. Am sa intreb si eu miine la dr. ce si cum si va spun. Sunt tare curioasa dupa atitea dezbateri pe tema, noi ce vom alege
Eu stiu ca borcanele Bio sunt borcanelele clasice de tip Hipp & Co. Pe ele scrie ca legumele / fructele respective sunt din culturi Bio cf nu stiu carei legi de a lor. Eu personal nu mai tin minte de cind ii dadeam fiica-mii, dar nu cred ca cele distribuite in Ro nu respecta si ele aceste legi. Aici gasesti intr-adevar si produse Bio de toate felurile (legume, fructe, sucuri, carne, etc) dar e mai comod cu borcanele
Cu temperatura din camera, ce sa va zic, in Berlin e mai cald decit in sud. Noi am fost plecati de revelion si am gasit 20 grade in casa cu toate caloriferele oprite. Dar mie la 20 grade mi se pare frig. Si noi stam la 22 grade cu caloriferele reglate la jumate.
Dr. zic (si mai ales scrie prin carti) 18-20 grade la copii, dar nu stiu citi respecta. De pilda in gradinitze (am vizitat vreo 5 cind am inscris-o pe fiica-mea) era foarte cald. Si pe unde am mai fost si eu in vizita la autohtoni era destul de cald. Mie personal 17 grade mi s-ar parea criminal .
fetelor si la noi s-a lasat un frig ingrozitor cu -15 grade noaptea si ziua un picutz mai bine. Si se pare ca va mai dura. Miine mergem la dr. si o sa aflam si noi cit am crescut. Si din pacate ne va face si vaccinul , transa 2.
O seara buna va doresc,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)