Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Hai bine v-am regasit!!
Inca de cand erea Edi in burtica nu am mai vb. cu voi si ce dor mi-a fost, dar o sa recuperez,;;

Si apropo de ger, eu il plimb pe Edi si pe Ana in fiecare zi la mama si acasa iar pe Ana la gradi. si acasa.

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata ...pentru toata Siberia!

mai fetelor, ce sint temperaturile astea siberiene, ca mie nu-mi place, astazi am scos capul pe geam si m-a apucat tusea, de la aerul asta foarte rece!
eu insa am iesit ieri cu moata afara, pentru 10 min, dar tot am iesit!

Mihaela, bine ati revenit, sper ca de data asta sa ne scrii mai des despre voi si sa ne arati si ceva poze!

si nu mai ziceti de clatite, mie imi plac la nebunie, dar mi-e o lene sa le fac ...!

Ioana, hai ca mi-a placut ...s-a jucat Maria cu Tarzanel !

Olivia, daca ati luat decizia de a-l trimite pe Luca in tara, va tin pumnii sa fie bine, iar voua cat mai putin stres, sint sigura ca ii va fi bine la bunici, iar pana in vara cand veniti in tara nu mai e asa mult!

Andreea, multumesc pentru urari! sa ne zici daca Pupi tine papucii, eu cred ca daca i-as cumpara moatei ...tot cu ai mei s-ar incalta, daca ati vedea-o cum merge incaltata cu ditamai papucii, parca e o rata!

si acum of-ul meu, nici azi nu mi-a venit, stresata nu sint, poate e o dereglare, dar daca va zic ce am visat noaptea trecuta ...am visat ca tineam in mana un cordon ombilical si il studiam, ziceam ca arata foarte bine, ca e sanatos ! probabil ca am visat din cauza ca ma tot gandesc "de ce nu-mi vine?"!

pupacim!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

ufff... Bataita ce ia Eva, iar a apasat pe Esc
Gabita multumesc de ideea cu sosul de vanilie, la branzica ma gandeam si eu, dar cu sos cu tot suna super. Ma duc sa iau si iau si unul d-ala de cirese
Nicole eu stiam ca este un test care indica corect dupa numai cateva zile de intarziere, daca vrei sa afli ce se intampla.
Pupam, iesim si noi putin afara ca apoi vine Mara si incepe razbelu civil ca avem inmultirea cu 2,5 si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by rain

neata neata ...pentru toata Siberia!

Mihaela, bine ati revenit, sper ca de data asta sa ne scrii mai des despre voi si sa ne arati si ceva poze!

pupacim!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Unde si cum se pun poze ca sa pune cateva dar nu prea ma pricep, in rest ce sa va mai spun nici n-as stii cu ce sa incep..... poate pe parcurs....

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, fa-ti testul si gata!
Noi...asteptam sa ne comunici rezultatul!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nicole, de ce nu iti iei un test de sarcina? Cele care se numesc Barza costa 5RON si sunt extrem de sensibile, daca esti gravida si a intarziat 5 sau6 zile iti arata fara doar si poate pozitiv. Asa... sa tot stai sa te gandesti nu are nici un sens..

Kim (Olivia) draga mea... ce sa-ti zic de MP ca nu l-a supravegheat pe Luca? eu iti zic ca l-am dus pe al meu la mama mea in vizita si l-am lasat acolo 2 ore sa ma duc la cumparaturi si nu a fost atenta si pisica aproape i-a scos un ochi .. norocul lui ca a inchis pleoapa la timp si ghiara pisicii a dat pe pleoapa si nu pe globul ocular... asata s-a intamplat sambata acum.

Andries

Mergi la inceput

Mihaela, fa-ti un cont pentru poze pe www.webshots.com si le postezi acolo!
sa ne zici de Edi, e vorbaret, face boacane cu sora mai mare ? ce diferenta de varsta e intre ei?

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela bine ai revenit!!! Cu tine povesteam eu parca de doctorii de pe la Elias si policlinica 10 cand eram burticoase, sper ca nu te confund. Ce vremuri!!! Pune poze sa-ti vedem si noi puii
Fetele ce mai stiti de Mihaela cealalta, mama Denisei? Dar de Alina si Andreea???

Mergi la inceput

l-am sunat acum pe Alex, sa cumpere el un test, ca eu daca stau in casa cu moatza din cauza gerului ...mai greu sa ajung la farmacie!

Andreea, bine ca nu a fost rana mai urata, ufff imi dau seama ce griji ti-ai facut, mai ales ca era la ochisor!
pupacim Victorasul scump pe ochisor ...

Gabi, ce face sotul tau, cum se mai simte?

Roxana ...he he he, asa fac si eu, dupa ce o duc pe moatza la nani, hop si eu la calculator, ca altfel nu ma lasa, trage de mine sa mergem la joaca sau vrea si ea sa butoneze !

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nicole, da fuga si ia-ti un test de sarcina - macar asa scapi de o grija! Asteptam vesti...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput