Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Rain - daca nu-ti faci testul, murim de curiozitate.
Biluta - bine ati revenit, povesteste-ne de programul lui Eduard de mese si somn, de poznele facute impreuna cu surioara.
Andries - adevarul e ca accidente se pot intampla oricand si oriunde, bine ca nu a patit nimic grav la ochisor
Corianai - cum stai cu invatatul ?
Leeloo - cum mai este ochisorul lui Stefan, tot am vrt sa te intreb si am uitat
Roxanaz - nu ai sughitat aseara ? Am apucat sa vad si eu 2 minute de stiri si am vazut MareaNeagra ingheteta, cred ca e groaznic la voi
G-Ioana - noptile cu plansete le cunoastem si noi ... va dorim si voua sa treaca foarte repede !
Ati zis de baita ... inca facem in fiecare seara, doar daca avem program de vizite si nu ajungem pana la 23,00 renuntam
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
hehehe, rain... sper sa nu fi baut mult alcool de ziua ta
quote:
Originally posted by rain
Mihaela, fa-ti un cont pentru poze pe www.webshots.com si le postezi acolo!
sa ne zici de Edi, e vorbaret, face boacane cu sora mai mare ? ce diferenta de varsta e intre ei?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Nicole, multumesc de intrebare - sotul meu e mai bine, merge in continuare la recuperare si 3 saptamini nu are voie sa calce pe picior. Mai nasol e ca el luni trebuie sa plece la Amsterdam si o sa-i fie greu cu cirjele pe drum...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Hehehe Daria ce-ti veni sa ma intrebi de invatat?! Nu se vede limpede ce spor am, sunt mai activa aici ca never
Si io cand am vazut aseara la proteveu imaginile alea de la Constanta tot la Rox m-am gandit, ce-or face ea si Pat pe ghifornita aia?!!!
Aveti mare grija la pisici!!! eu iubesc toate animalele si pisicile imi sunt taaare simpatice, dar am auzit si povesti cu sfarsit mai trist decat la Andries. Noi cand mergem la bunici numai dupa Eva ma tin ca are inclinatii sa o traga pe pisica Vera de coada si mi-e groaza de ce se poate intampla.
carmenp spune:
si io m-am gindit tot la roxana cind am vazut reportaju` cu marea inghetata.. si cind vad vremea, ma gindesc la fiecare care si cum sunteti pe harta, lia, daria, roxana, ina, iren, papa, dana, ehehehe, am treaba multa
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by corianai
Mihaela bine ai revenit!!! Cu tine povesteam eu parca de doctorii de pe la Elias si policlinica 10 cand eram burticoase, sper ca nu te confund. Ce vremuri!!! Pune poze sa-ti vedem si noi puii
Fetele ce mai stiti de Mihaela cealalta, mama Denisei? Dar de Alina si Andreea???
Da cu mine ai memo. buna, oricum noi tot pe acolo ne facem veacul.
Mihaela - 33 ani- sagetator
corianai spune:
Daria sa-ti spun ceva, azi a implinit bunica de la Oradea 89 de ani si i-am promis ca la anu cand face 90 merg la ea sa sarbatorim impreuna. Sa o tina dumnezeu sanatoasa!! Asa ca poate ne intalnim...
Adema spune:
leeloo, am tot uitat sa te intreb cum a suportat Stafanel drumul pana in Austria...Ati mers direct?Ati mai innoptat pe traseu pe undeva?
Adema&Codrut
Mimilinca spune:
Ziua buna si de la noi!
Fetelor, cat mai tine gerul asta, brrrr????? Copilu' sta in casa, se plictiseste, seara cand ajung acasa este deja superplictisita si incepe showul dat cu fundul de podea, plansete...cred ca o chinuie si niscaiva masele, canini ca noaptea doarme cam prost... Super ce mai!
Vreau dupa ce s-o mai imblanzi gerul sa mergem la controlul de 18 luni, sa vad cum stam. Si as vrea sa-i fac si niste analize.
Daria, parca tu i-ai facut Giuliei? Cand i-a luat sange a fost pe nemancate? Ca Ilinca bea dis de dimineata laptele si nu stiu cum sa fac?? Sa sarim peste el, hmmmm?
Corianai, "la multi ani pentru bunica" si sa fie sanatoasa sa va bucurati la 90 de ani!
Ce doctor gin. imi recomanzi la Policlinica 10? Mihaela, tu? Doctorul cu care am nascut este prea busy ca sa mai umblu dupa el pentru un control de rutina, cu serviciul tinem de Policlinica 1o si ma tot gandesc ca ar trebui sa fac o vizita, dar nu stiu cui ???
Nicole, este cu ochisori?
Gabi, sanatate la sot!
Andries, pe ochisor!
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by rain
Mihaela, fa-ti un cont pentru poze pe www.webshots.com si le postezi acolo!
sa ne zici de Edi, e vorbaret, face boacane cu sora mai mare ? ce diferenta de varsta e intre ei?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
help ... am fost acolo am facut album si am pus de proba 2 poze acum sa-mi spuneti cum fac sa le vedeti voi????
Mihaela - 33 ani- sagetator