Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mimilinca - bause lapticul la 6 dimineata, la 9 eram la control (ia luat sange din deget) si la 9 juma` a halit iaurtul in masina
Coianai - daaa, haideti la Oradea
Carmenp - asa fac si io cu harta, ma gandesc la voi mamicile
Adema - ce face Codrut, cum suporta statul in casa ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mihaela, bine ai revenit printre noi. daca ai facut cont pe webshots acum trebuie sa ne dai un link sa le vedem. ceva de genul community.webshots/user...si userul ales de tine.
Cori treci la invataaaaat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, e teroare Codrut! Nu sta o clipa locului! Deschide sertare si scoate tot afara, se cocoata peste tot, urca scarile si eu nu mai poooot! In schimb, el e plin de energie! Si se trezeste dimineata la 7.30, iar dupa-amiza doarme numai o ora jumate!
Abia astept primavara sa stam afara in gradina toata ziulica!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutari din Siberia, hehehe, ce-mi place, era si un joc pe calculator cu numele asta, taaare interesant, ete ca acu e Siberia si la Bucuresticity ! Mei, io de cind ma stiu nu am auzit de mare inghetata la mal in Romanica ! Tre sa fie tare cool sa te dai cu patinele la malumarii, asta daca nu te zboara urgent crivatul !
Mihaela, bine ai revenit intre noi ! Asteptam linku magic sa vedem pozicile !
Mama ploicicaaaa, nu ne mai tine in suspans !!!!! Cum ii ??? Bem ceva sau nu ?
Sint si eu pe aici ... pupici tuturor !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

pentru rain fata are 6 ani juma. si baiatu 1 an juma. calculul pentru diferenta il faci tu; ok in rest nazdravani amandoi stau precum arbitru intre ei .

Pt. mamagiuliei programul de mese nu prea e program ca-l scol la 7.00 vrea nu vrea si plecam la bunii unde adoarme pana pe la 11.00 apoi mananca de dimineata cum ar fi ( ceai cu paine, gem, cascaval, mezel., in diverse combinatii; sau orez cu lapte; sau piure de fructe cu cereale; sau lapte cu cereale (bobite).
Apoi pe la 13-14 ciorbita de pranz ( in principiu supa de pui sau vita cu galusti, sau supa de pui sau vita cu paste; ciorbita de sfecla rosie, ciorba de zarzavat, supa crema de ciuperci cu pui, ciorba de perisoare de pui; ciorba de pui cu cartofi)

Apoi doasrme 1-2 si chiar 3 ore iar pe la 17-18 aparem noi sa-l luam acasa daca se scoala din vreme mai papa pana venim o gustare ( 1 iaurt cu fructe si branza de vaci in el; sau piure cu fructe si cereale daca nu a mancat dim.; orez cu lapte; etc.)
intre mese ciuguleste: biscuiti, stiksuri; dulciuri (mare amator de ciocolata), fructe (1 mar, 1 banana sau 3-4 mandarine separat de traditionalul piure care e facut in principal di 2-3 fructe intregi si 4-5 linguri cereale)
Pe drum daca nu ajungem imediat : paine goala; pufuleti; stiksuri
Apoi acasa cam dupa ora 20.00 felul doi orice mancam si noi si se poate adapta la el.

somnul ar fi cam de la 22-23 seara pana la 7.00 dim cu 1-2 treziri pe noapte si de la 8.30 la 11.00 la bunii; apoi de la 14-15 la 16-17 dupa amiaza.

Si am uitat seara nu ne culcam fara "titi" 5 min. la un san 5 la celalalt si leganat pe picioare.

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ce sa va spun de episodul cu pisica...ideea este ca poti sa lasi copilul cu oricine ca tot nu ai garantie ca nu i se intampla nimic.

pisica mamei mele este foarte rea si foarte geloasa si ii place branza topita, se pare ca a sarit la Victor atunci cand a vazut ca mama i-a dat branza topita cubulet sa manance.

sotul meu a zis ca arunca pisica pe geam sau ii rupe gatul mama s-a opus

eu acum rad, dar cand l-am vazut cu ochiul plin de sange uscat a inceput sa ma doara inima.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mihaela, bine-ai revenit, asteptam pozele pina atunci am io citeva aici http://community.webshots.com/album/546686333coXrMO

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Biluta - dar vad ca e mancacios Eduard, vrem poze :-)
Carmenp - ce frumoasa e Ilinca, imi place ca si ea papa cu mana stanga si-i plac rosiile, subscriem si noi la asemenea obiceiuri. Si chiar, cate kg are Ilinca ? Asta ca sa stau io linistita :-)
Raaain - 2 linii au ba ???
Alice - tare faza cu patinatul :-)
Adema - venim si noi in curte la voi :-) ce fain tre` sa fie

Schimbul 3 ??? Hellou !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, ce faina-i poza aia cu rosia infipta in furculita ! A mincat-o sau era doar pentru joaca ????

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

sa incerc asa :

url:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mihaela - 33 ani- sagetator

Mergi la inceput