Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata... nici io n-am scos cupilu` afara si nici nu-l scot pe cancerul asta, astept ziua aia cind termoemtru` nu mai arata minus douj` de grade... dimineata erau -24, asa cum spunea si roberta, nu pot deschide geamul la balcon, gheata pe el de--o spargi cu dalta, asa ecva n-am prins niciodata...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Neata!

Noi ii facem baie in fiecare zi, si in fiecare zi iese afara (azi chiar a tras un pui de somn afara). Este super imbracat, abia se misca, si cand ajunge acasa e rupt de oboseala. Sta cam 1/2 ora, nu mai mult pe vremea asta.

... si avem si 2 masele nou-noute!

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Va salutam de la -17 grade! Urasc gerul asta si iarna! Nu se poate sta afara si Codrut e super-plictisit si nu stie ce prostii sa mai inventeze.M-a extenuat zilele astea!
red]mamagiuliei, nitica zapada e si la noi, dar e inghetata!carmenp, ati ajuns la homeopat? Cum e?
Chiar asa, de AndreeaB[/red] nu mai stie nimeni nimic???
tuturor!!!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adema, n-am ajuns la homeopat, n-a mai tusit, da` are nsite muci, sa vedem cum decurg treburile si dupa amiaza daca e mergem la dr

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mey ia mai terminati-va cu friganelele voastre!!!! Uite ce mi-ati facut mor de pofta, acu trebe sa merg sa cumpar mazare ca mi-am amintit ca asa imi dadeau mie bunicii cand eram mica, friganele cu mazare Oricum si Eva e fan mazare, de restul trupei nu mai vorbesc asa ca am facut meniul pt diseara.
Si mi-a mai incoltit o idee de niscai clatite Oare cu ce sa i le umplu Evei?? O sa-i dau io sa guste si cu dulceata de afine dar parca as vrea si ceva mai putin dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Bonjurica fetele.Intr-adevar azi este mai frig ca ieri, de am ajuns cu mimica inghetata la servici!
Daca tot vorbiti de mancare si eu ma cam feresc sa-i dau prajeli,in schimb am dat-o pe spate cu un amestec mexican plus cartofi plus morcovi plus usturoi la cuptor de isi mamanca si degetele.Iar cand ii este foame incepe sa urle"poiumb,patamioia(pastrama de pui),mazaie".
Nu stiu ce metode sa mai aplic pentru somn,ca de 2 nopti ma maraie din ora in ora asa ca moooor de soooomn!Iar ea are o energie de zici ca doarme 12 ore neintoarsa!!!Ieri de exemplu a fost afara cu bona, a dormit de la 13 la 15, am fost la Metro unde s-a zbenguit dupa care am fost si in vizita pana la 22 unde a facut toate nazdraveniile cu un Tarzan mai mic cu o luna decat ea!Dupa programul asta am zis ca dooooarmeeee!Da' de unde...
Copchii vostri cum mai dorm ca a mea m-a disperat!Help,vreau si eu niste sfaturi pentru marait mai rar,macar!
Pupici la toti piticii

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe si eu care credeam ca sunt singura cu geamurile de la balcon bocna de 2 zile. traiasca siberia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Buna ziua si pe la noi,ca nu stiu cat de buna o fi ca avem un ger naprasnic p-aici si un soare cu dintii....
Eu dimineata nu pot intra pe net ca nu ma lasa d-ra mea dar dupa ce o asez la culcare hop si eu la calcu ca de,numai asa se poate la noi....
Astazi am observat ca Flavianei i-au mai iesit 2 maselute sus si acum pricep de ce este atat de agitata,ca mi-a cazut si din pat,nu stiu cum s-a sucit ca odata am vazut-o jos si saraca atat de suparata a mai fost ca nu stiam cum s-o mai impac(este tare ciudoasa)
Am incercat sa-i dau dimineata oulet in canita dar n-a vrut nicicum asa ca a papat gem si unt pe paine si un pic de ceai.
Nici eu n-o scot afara pe timpul asta,mi se pare totusi ca sunt prea multe minusuri.

Va si va dorim o zi calduroasa!!!

ROXANA mamai de FLAVIANA frumoasa(31.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Corina, poti sa-i umpli clatitele cu brinza de vaci frecata cu putin zahar, cit sa o indulceasca sau cu putin miere. Sau si mai bine, amesteca brinza de vaci cu smintina, un galbenus si stafide (ca la placinta de brinza). Umple clatitele, pune-le in tava si da peste ele un sos de vanilie - le bagi putin la cuptor si ies o bunatate, sa te lingi pe degete, nu alta!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Scuze de literele aiurea din mesajul precedent.Nu stiu de ce a aparut asa!
corinai, mi-ai facut pofta de clatite! Si ma mai gandesc de cateva zile la o crema de zahar ars si la "lapte de pasare"

Adema&Codrut

Mergi la inceput