Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am revenit,ca abia acum am terminat de culcat copilul si de adunat din urma lui.
Olivia,te vad de nu se mai poate!numa ca mai mica,a luat de 19" inainte aveam de 21".pupam bubitele lui Luca sa treaca repede
Gonguta,perfectioniste toate suntem,i-o cred ca-s in top,nici lui tat-su nu i-l dau,ca nu-mi convine ce si cum face.rea tare-s domle,macar i-l dau sa se joace si sa-l plimbe si atit!acuma serios cred ca mi se trage de la primul,eu daca l-am crescut singura zic la fel si acum,ca-i numai al meu.
Roxana,asa mi-au spus si fetele ca e una din cele mai bune marci.La multi ani mamei tale.
Corina,ce chestie,eu imi cumpar parfumurile tot de acolo.Si cum zbor des spre Ro,iti dai seama ca le fac vinzare .De vreo trei ani Tarom-ul au suspendat multe curse,cel mai aproape de mine e Brussel din toate destinatiile din vecinatatea mea.
Carmen,sanatate la pitici,poate trece mai usor de data asta.
Papadie,aveti grija de voi sa va faceti bine repejor.
Astazi i-am facut supa de pui lui Ricu si i-am pasat cu furculita in loc de blender,na sa incerc macar.Si a mincat jumatate de cana,iar jumatatea cealalta i-am blenduit-o si asa a terminat cana.Maine incercam iar.Poate scapam si noi de blender.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Dorsilia,eu i-am dat asa ceva,dar fara nimic intre.Deci felia de paine data prin lapte si apoi prin ou batut.Acuma,stii ca eu nu le am cu cartile cu ce e voie si ce nu-i,eu una i-am dat,a mincat mereu cite jumatate de felie .numa cind am scos-o din tigaie,am lasa-o putin intr-un servetel sa se scurga de ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am facut rezervarea pentru socrela..am 3 zile sa ma razgindesc..aoleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

He he he...decat cu soacra mai bine cu bona...eu acum vb de mine
Oliv mai am poze,dar acasa am lipsa calculator lipsa net(mi se duse si amarasteanu ala de calc de acasa ca am fost super atenta si l-am inundat acum vreo doua saptamani,mi s-a spart o tzeava la calorifer,care calorifer e chiar langa birou, asa ca va dati seama!Fuse si se duse....asa ca daca nu uit ma car maine cu aparatu si cu cablu dupa mine...
Plec si eu acasa,o zi buna sa aveti maine fetele din schimbul 1 si 2,cu restu' ma'ntalnesc deseara
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina...socrela..vine sta 3 saptamini si pleaca...cu Luca..
Astept pozele cu interes:))
Anca esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Fetili m-a pus drequ si m-am dus la scoala aseara si am aflat o trebsoara tare naspa, anume ca am un maaare examen in saptamana 6... vai de capsorul meu!!! Asa ca va rog io sa ma trimeteti la plimbare cand ma gasiti frecand menta in loc sa invat
Olivia ma bucur ca ai reusit sa te hotarasti asa repede, sa fie cat se poate de bine si pt puiut si pt voi
Rox sa stii ca m-am spalat cu sapun si m-am dat chiar si cu spirtu ala (step 2) de la clinique, dimineata si seara cum scrie la carte. Spre surprinderea mea nu ma strange deloc, ba chiar ma simt mult mai bine decat atunci cand ma dadeam cu unsoare de ma imbacseam. Cica in 2 saptamani se vad rezultatele
Gata ma bag la lectii ca acu se scoala donsoara mea
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Olivia, marmota vine in cta??? hahahahaaaaaaa pai mie sa stii ca imi pare bine, ca il iau la mine! nu glumesc....acu sa stii ca atunci cand mergem undeva il luam si pe el, numai sa stiu numarul de telefon, da? hiiihiii ar fi fff misto! iar de MP....as pune un emoticon din ala sugestiv...da nu merita ea osteneala!
ma iau si eu dupa Dana-ema, am probleme cu monitorul,...inca n-a explodat dar cred ca il explodez eu ca sa mi-l schimbe!
hihihi Cori m-ai distrat cu definitiile....am zis ca-s produse bune! pup si bafta la examen.....fugi la invatat!!!!
fug sa incep din treaba si revin....o zi frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
Giulia a adormit la 22,45, tralalaaaa, pentru noi e maaare lucru, dar pentru asta am scos-o afara la minus nu styiu cate grade, cert e ca imi ingheta fata, ea chicotea, lumea care trecea isi facea cruce ca am scos cupilu` in vant Asa ca i-a priit vantul ala geros

Lia - ce idee cu bundashkenyer, yamiii, ii fac si eu
Speel - buna ideea cu servetelele, sa nu fie asa uleios
Kim - socrelas vine dupa Luca ? E de treaba ??? Ai incredere in ea ??? Atunci scapa de MP si lasa-l pe Luca la Constanta
Philip - ce mai face Pupi, i-a trecut cucuiul ?
Alicegh - vazut poze cu un copil foarte frumos si smecheros !
Corianai - spor la invatat !
Gongutza - hello, asteptam si noi poze !
Carmenp - cateva kg in plus, io am muuulte in plus
Papadicu - sanatate muuulta la voi !

Mey, Polux unde e ???

O zi faina, trimiteti niste zapada aici ca e un ger de lesini.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! fetele, mi-au inghetat geamurile pe dinantru,mama lor de termopane.... Asa ca nu pot deschide nici o fereastra n casa, doar cu dalta sa incerc .
Multumesc mult de raspunsurile in legatura cu calciul si pentru urarile referitoare la examene, simt ca ma urc pe pereti dar merg inante.
Vreau sa marturisesc ca de cand cu gerurile astea nu am mai facut baie la copil, snt oare mama denaturata? Il spal la funduletz, ii curat urechile, il spal pe maini si pe fata dar cam atat...si are o saptamana de la ultima baie. Dar sunt fericita ca nu mi-a racit deloc iarna asta, asa ca prefer sa-l spal mai rar decat sa-l vad bolnav.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi!

Eu de dimineata m-am pus pe treaba si uite ca abia acum am reusit sa intru sa va salut si sa vad ce mai faceti!

Lia, vorba Dariei - yammy ce pregatesti tu - noi le spuneam friganele si ne dadeam in vint dupa ele la mama acasa. Eu nu am incercat sa-i dau lui Stefan asa ceva pentru ca nu ii dau nimic prajit in ulei, dupa mine prajelile sunt cam grele pentru el.

Azi iar l-am consemnat pe Stefan in casa si nu il las sa iasa pina nu trece frigul asta - din pacate se pare ca nu va dura doar pina miercuri asa cum au anuntat initial, ci pina la sfirsitul saptaminii...cred ca se va urca pe pereti de plictiseala!
Aseara mi-a adormit cind inca nici nu se facuse 22:30 total neobisnuit pentru el care adoarme in jur de ora 23 - e drept insa ca a avut si gimnastica asa ca spre seara era doborit de oboseala...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput