Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, e inadmisibil raspunsul lui MP, eu n-as suporta-o zau, sa ridice din umeri cand copilul se vede clar ca a cazut....dar poate sunt eu prea intransigenta, exigenta si perfectionista.

dovlecei pane ati facut la copilasi? daca da, i-atis servit cu tot cu oul de pe ei?
eu cand eram mica dar si acum eram si sunt fana a painii in ou...la noi ii zice bundashkener, oare e ok sa-i dau si marmotei sau e prea unsa? painea felii se inmoaie in lapte si se sa apoi prin ou, se frige in ulei incins pe ambele parti, sau se pune intr-o tava si se baga la cuptor cu ceva intre straturile de paine (2): branza temenea sau cascaval, spanac, etc..ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lia eu nu o mai suport ..demult..dar cind nu ai de ales...mai am 3 luni! Eu telemeaua au cam evita-o....Eu cred ca poti sa-i dai piinica de care spui....ca doar nu o sa manince nu stiu cit..Pupici sa iasa repede toate maselutele...
99% sint hotarita..Luca pleaca in Ro!...azi trebuie sa-l fotografiem pt pasaport!
Carmen sa inteleg ca esti la cura..si apoi cumperi toaletele??
Pe mine in we m-a luat cu bucatareala...am facut pui cu rosii, oregano si mozarella(o bunatate!)..tort Tiramisu...deh...intr-o saptamina intru la cura...ca nu se mai poate...
Dana....ma vezi mai bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

saluatare!!!mii de scuze nicole pt intarzierea cu care iti urez la multi ani fericiti si linistiti! n-am reusit sa ma apropii de pc in we pt ca...am cautat papuci de casa pt pupi. n-o sa credeti dar asta am facut mai tot we, raspunsul primit fiind ca nu mai comanda de astia dupa craciun. sa tin copilu' descult? cred ca am fost in mai mult de 15 magazine, am gasit ceva pana la urma dar sunt ficsi , asa ca tre sa caut iar.
va mai rog o data, daca are cineva nr de tel al andreei b, poate mi-l da si mie, eu l-am pierdut si vreau sa vad ce-i cu ei.
pupici la toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai Olivia da chiar asa nesimtita e???Cum e posibil asa ceva?Scuzati tonul dar eu sunt revoltataaaaaaaaaaa
Si sunt pe aici,va citesc,dar am avut niste zile oribile,mi-e dor de Alex de-mi vine sa plec si simt ca ma paste o mega depresie....si mai e si frig afara,acum 10 minute erau minus 21

Mergi la inceput

Adina...am tot intrebat de tine....Nu pomeni de dorul pentru copii..tocmai acum cind m-am hotarit!Aoleu..minus 21...am si uitat cum este!sa treaca depresie..si mai varsa-ti amarul aici...noi suportam orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, sa-ntelegi ca am niste chile-n plus, nu ca-s la cura, dupa craciun n-am avut curajul sa ma urc pe cintar da` le simt...bey, da` ai cautat-o mult pe mp? unde-ai gasit-o?
madam spil felicitari pentru reusita, am ars si io unu, prin vara, l-am sters cu clor ca nu era suficient de alb, da` in fine, sefu` l-a inlocuit.
lio, io din motiv de blenduiala nu i-a dat nica pane...
papa, sanatate la amindoua, bey da` nu v-a mai trecut?
ionut a resit sa-i dea ilincai raceala, in seara asta am incercat sa-i pun mamaliga pe piept da` n-a tinut, miine probabil luam drumul spre homeopat..

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Carmen..te provoc ..la o cura? Mey eu nu v-am povestit multe despre MP..vorba Liei ...ati fi spus ca-s exigenta si perfectionista :)))..Iar pe MP ..o cunosc de cind ma stiu....dar...asta -i din capitolul..ce pot face dintr-un om....stresul din Ro si batrinetea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Oliv exigente si perfectioniste cred ca suntem toate cand e vb de copii...si eu mai stramb din nas cand ma duc acasa(ca de ce i-a dat nu stiu ce,sau de ce il tine imbracat nu stiu cum,sau mi se pare mie ca nu-l sterge la fel de bine la fund cum l-as sterge eu,sau mai stiu eu ce...si stiu ca Alex e ffff bine ingrijit si tot ma gandesc ca eu as face-o mai bine)...uneori mai si zic ceva,dar vad ca nu-i pica bine si tac....ca doar e mama......uffff.
Nu mai tin minte dc am zis aici sau nu,dar s-ar putea ca saptamana vitoare sa il aduc pe Alex acasa,tata are ceva probleme de sanatate,azi a fost la medic si se pare ca e mai serioasa problema decat credeam noi.....va dati seama ca sunt cu gandul tot acolo,plus altele....
Si ca sa ma iau de mana cu Nicole ca nu se putea altfel mi-a intarziat si mie,mai nasol ca am luat si antibiotic,sper sa fie doar o intarziere....mi-ar mai place un bebe,dar nu acum si nu in conditiile astea....
Dna pasaruika,ati mai ars ceva?
Eu sunt p-aci...bantui...

Mergi la inceput

Stresul poate intirzia venirea rusilor...asa ca eu va doresc sa vina...ca parca asa am inteles....nu se pune problema de bb2.
Adina sanatate tatal tau..sper sa nu fie ceva grav! Nu mai ai poze cu Alex?
Carmen..nu te-am mai intrebat de ceva vreme..ce mai zice /face ..belita :))?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, va salut cu drag dupa o zi ingrozitor de grea, am lucrat ca un caine si nu am avut timp sa vin pe DC, decat pret de cateva minute azi. Imi cad okii in gura de somn si cu ultimele sfortzari va trimit gandurile mele bune

va pe toate si pe puisorii vostri scumpi,
Roxa-boxa
revin maine

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput