Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

na la mama, gonguto, m_costin@yahoo.com, vezi ca este - intre m si costin
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

quote:
Originally posted by gongutza

Hehe,Carmen asa a ramas si al meu sotz cand i-am zis ca mi-a intarziat,se uita la mine si nu-i venea sa creada,ca cica pai am facut-o doar de vro trei ori luna asta,la inceputul lunii,hehe,n-are cum sa fii...om vedea

Adina si bubu

cam slabuta miscarea
Mamici daca ati fi stat in Us citiva ani...sa vedeti cum vi s-ar fi parut ciudat sa fumeze cineva in casa....inclusiv in bucatarie.....Zau ca nu-s nebuna, credeti-ma pe cuvint
Ce copanase are Stefi!! Si ce culoare interesanta la ochisori...
Anca bafta sa primesti vesti bune...

Mergi la inceput

olivia, din motive de pereti sparti, nici la mine nu se fumeaza in casa, decit in situatii de musafiri super speciali(si-acu cineva o sa mustaceasca) asa ca si mie mi se pare aiurea cind se fumeaza in casa... mie-mi tremura sufetu`n mine si tigara-n bot cind ies la fumat afara, in uscator si pe canceru` asta si cu rufele-n cap batzoase nu ma mai aventurez...
bey, dac-am lasat impresia ca-i de naspa cu doi cupii, sa dreg busuiocu` ca nu pot dormi la noapte, nu zic ca e usor mai ales cind esti singur si fara ajutor da` sentimentele-s speciale... for gonguta si rain...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

He.he...te-am vizualizat..la uscator..cu rufele batoase in cap..he,he...
Tocmai pe invers...mie mi s-a parut ..asa de cind ..ne tot conversam pe forum...ca nu te prea vaiti (si cind o faci.. esti haioasa...)..te aceea ziceam ca te admir...Na ca ti-am facut si-o declaratie de dragoste! Dar eu tot cred ca de vina-i virsta .....vezi nici eu nu pot sa dorm ca nu stiu citi ani ai!Asa este cind imbatrinesti....de mine vorbesc

Mergi la inceput

olivia, , n-am mai primit demuult o declaratie .... am opshpi` pe-un chicior
tanammmmmm, ia uitati-va la titulatura, a aparut pasaricaaaa
si cu asta va salut, plec la culcare, noapte buna romanika, spor la treburi schimbu` 3

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

...Ok....acum pot lucra linistita...tot eu mi-s mai batrina..noroc ca nu aratam ...noapte buna....fug in laborator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutam si noi Siberia Romaneasca. Mai da ce e cu frigul acesta.
Multumim fetelor care au intrebat de noi. Sunt bine, doar ca depresia de....de ce o fi , inca mai sta pe capul meu.
Eu ca de obicei v-am citit zilnic, dar starea mea din ultimele doua saptamani e una...nu va mai spun cum.
Urez si eu bun venit mamicutelor noi, si celor care au reaparut dupa mult timp.
Yammi ce bune sunt clatitele, cele cu ciocolata mai ales. Am facut duminica seara unele.Si ca sa le termin mai repede le-am facut intr-o tigaie uriasa.De ce sa muncesc eu de 30 de ori, mai bine de 10 ori si bine.
Nicole, e cu ochisori? sa zic, sa-ti traiasca?
Andries, pupam puiul pe ploapa, ca sa-i treaca mai repede. Si noi avem in Romania o duzina de caini. dar mai ales unul, care este al meu. Si Adela toata ziua vrea sa-l traga de coada. De cateva zile nu se mai apropie de el, caci a compostat-o un pic cand il tragea de blanita.Se duce langa el si zice doar "am-am am-am" ceva de genul ca ham ham ia facut am am adica a muscat-o.
Coriiii, inca esti pe aici...fugi la invatat.

Pupici

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana,

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Hehehe, voua va apasa copii pe esc eu o fac fara sa-mi dau seama singura.
Mai scrisesem ceva, dar s-a dus pe apa sambetei.
Oricum astept vestile despre bb2.
Nicole, hai sa-ti dau eu un test ca am cateva pe aici.

Liliana

Mergi la inceput

Hehehe, Andrea se intampla si la case mari se pare...ca si noi avem un owner care se cam joaca cu caldura. De fapt au fost cateva zile cam frig in casa. Noroc cu gazele.Acum si-au revenit la ganduri mai bune, adica stat in maieu in casa.

O zi buna fetele de pe aist continent si somn usor Siberia, pardon Romania. Hei dar fetelor din Japonia ce sa le spun, cred ca tot o zi buna, desi banuiesc ca la ele e dimineata.

Liliana

Mergi la inceput