Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
gonguto, musai
monitoru` meu e plin de muci si colargol made by ilinca, da` mi-e o lene sa ma ridic, prefer sa ma uit printre...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
amironeanu spune:
Salut!
Bineinteles ca am intrat sa vad ce spune testul lui Nicole si ce vad si Adina trebuie sa-si ia un test! Gluma, gluma, dar si eu va doresc sa iasa cum vreti voi. Mai si ma ia si pe mine cite un chef de bb2, dar am spus ca mai stau pana la toamna.
In sfarsit am reusit si am incarcat niste poze, uitati aici http://community.webshots.com/album/539419871mBCKRI si aici http://community.webshots.com/album/546698433yqANAt
Andreea, asa deci si la voi e frig? Dar nu cred ca sunt -20 cum sunt la noi. Bineinteles ca nu s-a mai putut si azi tot am scos-o 15 minute pe Stefi afara.
Olivia, pentru fumat nu stiu daca ar trebui sa-ti faci griji, la mine in familie eu sunt singura nefumatoare, dar de cand cu Stefi toata lumea fumeaza doar in bucatarie si afara.
Carmen, nu-i asa ca si dupa o zi ca cea de azi tot zambesti cand ii vezi impreuna si se iubesc?! A, mie imi place cea cu "evadata" - a reusit sa iasa de tot sau ai oprit-o?
Mihaela bine ai revenit. Te mai asteptam.
Adema ce te invidiez cu curtea. Ce n-as da sa stau la casa, sa poata iesi Stefi oricand afara.
Ma duc totusi la culcare ca am stat si ieri si duminica pana dupa 1 si mor de somn. O zi buna schimbul trei si noapte buna Romania!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
gongutza spune:
Hehe,Carmen asa a ramas si al meu sotz cand i-am zis ca mi-a intarziat,se uita la mine si nu-i venea sa creada,ca cica pai am facut-o doar de vro trei ori luna asta,la inceputul lunii,hehe,n-are cum sa fii...om vedea
philip spune:
you go adina, sigur ca tre sa iei!!!
carmen, gata, ai mangaiat fata pe spate si inapoi la noi, a?
philip&andreea
copilasi dragalasi
AncaMaria spune:
Olivia am mai citit pe aici dar sunt foarte ocupata cu serviciul, apoi cand vin acasa vreau sa petrec timp cu Bianca... sper sa imi schimb locul de munca, astept vesti din alta parte, si poate o sa fiu mai libera
Cu Luca, eu zic asa... nu cred ca o sa-i faci sa renunte la fumat, daca au fumat o viata intreaga... hai sa fim realisti... in schimb pot sa fumeze doar in bucatarie/balcon cand Luca nu e acolo... lasa'l acolo macar cateva luni, pana face 2 ani si ceva, si intre timp el creste si altfel se descurca la gradi... my opinion..
carmenp spune:
andrea, am oprit-o, ca-si balangaia scindura pe la cap si nu-mi rezista inima
andreea, s-a dus tat-su cu forte proapete
gonguto, zii ca are cum si inca cum
anca, la asta ma refeream si io cind vorbeam de obiceiuri
raaainnnn
Carmen,Ilinca&Ionut
philip spune:
andrea, ce gene frumoase are stef, ptiu sa n-o deochi. a, macar frumoasa ta umbla cu costumul de baie, pupi isi pune bichinii mei la gat si nu ma lasa sa-i mai scot...l-am si pozat da' mi-a fost rusine sa vi-l arat
philip&andreea
copilasi dragalasi
gongutza spune:
Mey Andrea,ce copanele grasutze are StefiDaca ar avea si Alex asa cred ca l-as musca non stop
carmenp spune:
am vazut pui mic de moldoveanca, cum sta mica-n sanie andreea, asa e, are niste gene, io le-am vaz`t si pe viu
Carmen,Ilinca&Ionut