Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, Adina, sa fie cu noroc, vad ca se mareste lista in asteptare de bebedoi !!!! Faina de tot faza cu testele ... nici eu nu aveam rabdare sa stau fara de un test-doua, acolosha ... dar daca zici ca nu merg asa de timpuriu ... well, mai asteptam vesti ! Pupici !
Si salutari schimbului doi de peste ocean ... nu vreti si voi neste ger siberiaan ? Ca avem de dat engros !
Io tot ma uit la ceas sa se faca ora zeceee ....

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehe, ca sa-si faca nicole testu', a? nu vreau frig ca si-aici e mai frig decat de-obicei, plus ca a pus sefu lacatel la termostat ca a venit factura la gaz prea mare asa ca mi-au inghetat picioarele, maine vin in bocanci..

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mey,ca sa va fie clar,nu ne-am vorbit,nu ne-am planificat,nu ne-am luat dupa calendar....e doar o coincidenta sau soarta
Nici eu nu stiu cum vreau sa fie...daca stau sa pun in balanta parca n-as vrea,da' si cand ma gandesc ca poate totusi nu e parca ma apuca regretele ca de ce nu e.....stiu si eu cum as vrea sa fie?Nu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lacatel ? Cool !!! Noi lacatele nu avem, in schimb ne-am montat repartitoare la calorifere si acu le tot inchidem, ca a venit factura la intretinere cit juma din indemnizatia mea de cic !!!
Adina, sa fie cum vrei tu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, mai, si culmea e ca avem trei centrale, da' nici una nu functioneaza cum trebe, desi suntem companie care cu asta se ocupa, iar scuza sefului e ca nu le-am instalat noi. de parca nu s-ar putea schimba ceva...asta e, induram

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen...eu oricum te admir...asa pentru faptul ca ai doi copii..si inca poti ride...asa ca am incredere..trece si ziua de azi!. Nu poate avea camera lui ..pentru nu exista o camera libera
Alice eu nu vreau ger...este asa de bine ..far' de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, zici ca ma admiri pen` ca am doi cupii? ehehhe <aiacaresidaparupespate> adevaru-i ca e arta si maestrie, dai in candreala uneori, da` hai ca nu intru-n amanunte ca asteptam niste teste
am inceput numerotarea inversa, sper ca barbatu` lu` rain sa bata ca cucu si sa intre la ora 10 pe usa... so: zece.... noua..... opt.... sapte..... sase.... urla ilinca, numarati voi

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da..da pentru starea de spirit! Mey la mine-i si 2 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, mie mi-o trebui juma` de ora sa-mi revin dupa ce mi-am facut testu` cu ilinca, inca juma` de ora sa-i explic lu` tat-su (pen ca luna aia avusesem si noi vreo doo treburi si dupa calendar n-ar fi trebuit sa am doo dungi) si inca juma` de ora sa-si revina el, acu` nu zic ca-i cazu` da` o marja de eroare tre` sa ne luam...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Io una zic sa nu va faceti prea mari sperante ca aflati in seara asta,nu de alta da poate uita sa cumpere test sau poate intarzie...ca Nicole a promis ca ma suna cum isi face testu,si ma tot uit la telefon....sa-mi iau si io unu cand ma duc acasa?

Mergi la inceput