Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara...evident ca am uitat aparatul acasa,de fapt nici nu am prea stat mult pe acasa,mai mult am stat pe la Nicole azi,depanand amintiri de cand erau copiii mici si facand planuri...am ajuns la concluzia ca daca e sa fim gravide iar o sa nastem amandoua cam in aceiasi perioada,dar de data asta Nicole mai repede cu vreo trei zile decat mine....eu mai inainte i-am dat vestea lui tati ca nu mi-a venit si a facut o fatza....zicea ca e imposibil...hehehe,imposibil nu eCum o vrea Dumnezeu....va anunt zilele astea,ca eu inca n-am curaj sa-mi fac test.....
Sunt prin zona...bantui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Brrr...tot frig este la voi? Marea inghetata??Mi-e mila de bebelacii care trebuie sa stea in casa.....
Vazut pe Ilinca mincacioasa..sa mai spuna mama ei ceva...
Roxi multumim mult pentru intentie...si eu sper ca nu ai glumit
G_ioana....cu doarme fetita ta? Singura, cu cineva? La noi s-au intrerupt trezirile nocturne doar cin l-am lasat sinsurel in camera...
Roberta succes la examene!
Cori...treci la invatat! Ce studiezi...curiozitate feminina
Andreea(Andries)....asa ma incurajezi???Pupici pe ochisor...Si cum a ramas cu pisica?

Mergi la inceput

Mey d-na Goanga...cum rezisti fara sa stii daca-i cu 2 liniute??? Ti-e frica , nu-i asa? Tu si Nicole ..v-ati vorbit..hai spune drept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Olivia stiu ca astea sunt lucruri importante dar sa stii ca ptr nepoti se fac muulteee.....eu ma uit la ai mei! ai incredere, stiu ca iti faci o mie de ganduri, da promit sa fiu okiu tau de baza
Adina termina si tu cu astea, da??? ce v-a apucat pe toate? auzi la ele....faceti-va maica niste teste si gata....vb Oliviei cum oti rezista fara? voi si fina-mea, cu 12 zile de intarziere si semne cat casa si ea NU face test. sa mori de ras.....io pana acum imi faceam 34 cred! sa fiu sigura
Alice heheeee cand eram io mica (hihihihi) ingheta marea in fiecare an. nu asa mult ca acum...dar era! si lacurile erau toate bocna, se patina pe ele.
ma duc sa mananc ceva ca cica-s la dieta....tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Roxi...esti la cura? Di cari? Eu de luni intru alaturi de tine....dar zau ca nu stiu ce dieta sa tin. Sper sa ai dreptate....cu ceea ce fac bunicii pentru nepoti...
Aveam si eu o intrebare despre vaccinul Hiberix(pt o amica..ca eu nu sint la curent cu asa ceva). In cite doze se face, cind si daca se poate face dupa antirujeolic...Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mey nu ma mai certati da?Ca stiu eu ce stiu...nu-mi fac test ca fac dejeaba,ca si daca fac tot negativ iese...la Alex am facut nspe mii de teste,abia dupa ce-mi intarziase vreo doua saptamani si deja era confirmata ecografic sarcina mi-a iesit si testu ala amarat pozitiv...asa ca eu mai stau.Eu sunt exceptia aia la care nu se pozitiveaza testele de sarcina,oricat de gravida as fiSi mi-am luat de toate felurile,am imbogatit Sensibluurile cu sute de mii de lei dati pe teste Clear Blue...asa ca eu mai stau in asteptare
Olivia poate pt Luca o sa renunte si soacra ta la fumat.....zic si eu,na!
PS Am editat ca am scris numai aiurea

Mergi la inceput

Adina..mi-ai placut...tu esti unicat..auzi la ea ..nu se pozitiveaza testul...hi,hi..mi-a placut! Dar tu cum ai vrea sa fie??? Mey nu soacra fumeaza...ea este doar fumator pasiv...de la cumnatul si socrul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aoleuuu, is cu nervii prastie, ionut n-a dormit azi la gradi, super obosit acum si de aici simfonia a noua "mi-e dor de mamaiaaaaa", "nu mai vine tata acasa, de ce vine asa tirziu", "nu inchide usa, ca mi-e uritttt", "imi ghioraie matele, mie mi-e foameeee" si iaca-ashea.... n-am mai avut demult o zi asa buna....
olivia, de dragul nepotilor se renunta la foarte multe, iti spun si io din experienta, nu-ti face probleme in legatura cu fumatul, in schimb n-am inteles de ce zici ca nu poate avea camera lui..
gonguto, du` si-ti ia test, da` uita-te si la termen si sa fie cum vreti voi! hmmm, fetele ati lucrat dupa calendar?? se fac copchii frumosi asa va zic io cu inima pe inima si eventiual sa confirme si papa

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, pai el e obisnuit cu papucii de casa, numai ca cei pe care ii are iau ramas mici. pe astia noi i-a adoptat imediat.
carmen, chiar ma gandeam cum o fi cand deja vorbesc. uf, uf. pupici sa te linistesti...mie mi-a placut poza in care ilinca e cea rosie, unde cautas prin dulapuri

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roxana fata verde, am uitat sa-ti spun ce bine m-am simtit vazandu-l pe serban cu degetelul in gurita, ca am si eu un sugacios acasa, diferenta ca pupi prefera manuta dreapta, cateodata e rosu degetul mare la baza dar ce sa-i fac. avusese o perioada cand se mai calmase, dar acum a luat-o iar tare, cred ca din cauza caninilor, bata-i vina. desigur, sunteti niste frumosi si jumatate si o familie fericita

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput