Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
buna dimineatza, azi e chiar Siberia. pe bune, ptr ca e si viscooool! deja devine stupida chestia asta cu iesitu din casa. anyway....asta e.
mai ce distractie a fost aseara pe voi cu liniutele....si nici un rezultat, nimic! o fi epidemie?
Olivia ma uit peste hiberix-ul ala si iti spun....ca n-am apucat inca.
am vazut-o pe Stefi care e dintzoaca ca Patrick, are niste lopetele in fatza....hihihihihi
Liliana mama da vazca ai la teste...la greu. nimic, nici unu pozitiv nici la tine?
haiva pup, ma apuc de treaba....si revin!
o zi frumoasa si caldutzaaaaa!
Dorsilia spune:
buna dimineata de la -14 grade si un soareeeee ! dinauntru pare ca se apropie primavera...
ma rog, noi nu am mai iesit afara de 2 zile, e sutpid, asa cum zice Roxi, dar nu prea avem de ales, pt ca nu e o temperatura confortabila deloc nici pt un adult.
azi am inceput programul de reeducare a programului de somn, asa ca de aia-s matinala. Azidimineata la 2 mi-a adormit marmota, si culmea culmilor, la 8 s-a trezit, sa bea lapte, si am zis ca e mai bine sa se trezeasca de tot. a mai stat in pat o ora dar fara sa doarma, avea chef de povesti, desi eu sunt cam nauca de nesomn. Azi sper sa se culce de amiaza adica pe la 12-1 si sa se trezeasca pe la 3-4, ca sa doarma din nou pe la 10-11, ca oamenii, nu ca betivii la 2 dimineata.
vad ca e sezonul testarilor ! haha, Nicole si Adina la rand.....ce faceti ?
Roxi, am vazut la stiri ce nasol e la voi cu viscolul.
mai vroiam sa va zic ceva dar ma trage marmota spre bucatarie, asa ca e musai sa intrerup si sa incerc sa revin later sa citesc ca lumea din urma si sa mai postez ce-mi aduc aminte
o zi fara griji, si plina de surprize placute
g_ioana spune:
Neatza fetele.
Mai intai pupam printzesele di la Ieshi care la cat de frumoase sunt sigur o sa ajunga actritze la Holiwood sau fotomodele de renume!!
Ieri am descoperit la mandruta mea doi coltisori de canini,asa ca pun noptile nedormite pe seama lor.Tati insa este convins ca maraiala este un obicei asa ca vrea sa ia masuri.Om trai si om vedea!
Pupici si caldura in casa si in suflete
PS.Ce mai face vrabiuta mica,mai merge la gradinita?
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Buna dimineata !
RAAAIN - am citit tot pe fuga si nici un raspuns, toata noaptea am visat bebelusi, colici, tetine, alaptat, teste de sarcina
KIM - daca soacra e de treaba si incredere, se va fuma pe balcon
POLUX - sa-ti treaca depresia
GONGUTZA - faci sau nu testul ? ca-mi dati inca o noapte de bebelusi in somn dezertez
CARMENP - si io te admir ca inca reusesti sa razi Io sigur as ceda psihic.
AMIRONEANU - faina rau, da` rau Stefania, mi-e draga de mor mai ales ca parca are ochii la culoare ca ai Giuliei, nu ? Un fel de verzui spre cine stie ce nuante
Mey, sariti cu testele ca mor de curiozitate !
O zi faina si mai putin geroasa !
P.S. Roxanaz, tu il scoti pe Patrick pe asa un frig ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
corianai spune:
Neata neata
Eu desi nu avut vreme sa citesc ce de ati mai scris aseara, penca am fost cu donsoarele si o pretena de-a Marei la sanius, tot am visat ca imi faceam testu' cu pricina si tocmai cand asteptam sa vaz cate linii am a sunat ceasul...bleah. M-a intrerupt mai ceva ca la telenoveala cu Varlam...
Sa va zic ce am patit... am trimis o felicitare frumoasa albastra cu o halba de bere, un telefon mobil si o minge de fotbel desenate pe ea, nepotului meu care a implinit 8 ani. A asteptat-o saracul de el si nu a asteptat degeaba ca a primit plicul, felicitarea s-a dus p..ii de suflet. Asa ca m-am inervat si am dat sa scriu o reclamatie mijto la posta. Ce-mi vazura ockii.. ''Posta romana mai presus de asteptari'' Asta da slogan taica Dupa o criza de ras isteric le-am scris sa dea naibii salarii mai mari la amaratii aia ca foamea tampeste si dezumanizeaza, daca au ajuns sa fure un carton colorat
Gata ca v-am innebunit, dar trebuia sa-mi zic si io amaru'
pupam
Dorsilia spune:
a papat oaresce, dar e trezit cu fundul in sus, trage de mine intruna azi, marmota paroasa...
si casca, dar nu-l las sa doarma pana la 12.
Corina, se poate si mai rau, aici, se pot intampla multe din genul celor descrise de tine....nu stiu daca numai aici, dar atata am vazut eu. De la profesor universitar, medici, functionari pana ma femeia de servici ce sterpeleste una alta dintr-un birou, fie si numai o coala de hartie.....
roxanaz spune:
Cori ce tampiti astia cu posta lor. uuffff imi pare rau de nepotelul tau! spor la invatat azi!
Lia succes la program, nu il lasa sa doarma, incearca sa te tii de program. nu o sa iti fie usor dar sper sa ai rezultate rapid. pe Pat nu l-am scos de duminica din casa, e un vant ingrozitor aici. nici macar azi nu cred ca iese, as fi vrut sa se bucure putin de zapada dar....no way. poate daca se mai potoleste vifornita dupa-amiaza.
biluta28 spune:
Vad ca nu prea aveti mila de mine,ma cam chinui singura cu pozele si nu reusesc sa le pun
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
Dorsilia spune:
nu cedez, il tin treaz. s-a blocat sub pat, unde s-a indesat, apoi mi-a dat cu mana din greseala peste lingurita plina cu iaurt si biscuiti cu mere, ma rog, m-a umplut de chestia asta pe bluza si pantaloni, am erupt un pic cu un zbieret la el, dar nu e vina lui, il stiu ca gesticulacios din fire, nu trebuia sa-i intind lingurita decat cand termina de povestit....eh, trebuie sa-mi sa-mi piaptan un pic neuronii cu o cafea ca sa-mi ridic pragul de toleranta unde e nevoie de el
Dorsilia spune:
copilu meu face ca o foca in loc sa-ncerce sa articuleze cuvinte, cand vrea ceva imi arata cu degetul si face exact ca o foca