Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Bbbbbbbbuna dimineata si de la noi! Friguroasa zi si astazi. credeam ca sunt singura care nu am scos cupchilu' afara.dar vad ca nu este asa.
Biluta ( mihaela) si eu am ceva probleme cu webshots.trebuie sa iti creezi un fel de cont acolo. iti vor da o parola si un nume de utilizator. iar dupa aceea spor la incarcat. eu incarc pozele foarte greu pentru ca au rezolutie mare asa ca intru foarte rar pe acolo.Oricum iti urez succes si as vrea sa ii vad pe copilasi cat mai repede.
cori parca aveai ceva de invatat??!!vorbeam eu care mai am inca trei examene...
va mai scriam dar a venit micul monstru peste mine
Fili si monstruletul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia - nu ceda, nu ceda :-)
Biluta - ti-a raspuns ieri Carmenp cum sa faci, tre` sa te deloghezi, asa sa pui albumul !
Roxanaz - la noi cand e vreme kkcioasa, o luam pe Giulia la plimbari in supermaketuri :-)))
Vrabiuta - ce faceti ???
Pako - ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

BUNA DIMINEATA

Multumim tare mult de complimente, adevarul este ca Stefi seamana cu tati la ochi si cu matura la dantura. Sper sa semene cu mine la minte si suflet

Mihaela, da-ne adresa sub urmatoarea forma http://community.webshots.com/user/(userul ales de tine - la mine este 2004Stefi)

Lia, chiar daca va fi greu nu-l lasa sa doarma. Ora 2 chiar ca nu este ora de culcare pentru ei.

Roxana, chiar ca la voi este jale cu vantul. Cica pe la sfarsit de saptamana se potoleste frigul asta.

oare cand adoarme Andreea sa intre Nicole sa ne spuna ce si cum?

Spor la invatat la fetele cu examene si bafta multa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata - va spun la fel de inghetata ca si in ultimele 2 zile... Si salutare si fetelor de peste ocean - mai ales pentru Polux multi si imi pare bine ca acum esti ok!

Mai Nicole, ne tii in emotii??? Ce zice testul ala????
Si tu Adina? Da si tu fuga si ia un test - poate de data asta se "pozitiveaza"... Ce am mai ris cu postarea asta a ta!
Ma apuca si pe mine pofta...dar mi-o pun in cui pina pe la toamna-iarna...

Stefan nu stiu ce a avut asta-noapte - s-a tot foit si s-a trezit de nenumarate ori - ma trezeam cu el gramada peste mine - pune-l inapoi culcat, da-i suzeta, ma rog, tot circul... De pe la 6 insa nu mai vroia sa adoarma neam asa ca eu, cu ochii cirpiti m-am dus sa-i incalzesc laptele ca m-am gindit ca poate adoarme cu stomacul plin... Zis si facut - a dat gata biberonul si in sfirsit s-a culcat, asa ca am inchis si noi ochii...pentru scurt timp pentru ca numai ce a sunat ceasul...of, of, of...
Azi e tot consemnat in casa si nu il las afara pina nu se mai incalzeste putin. Acum cica tine frigul asta pina vineri...

Hai o zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Neata, neata si de la noi!
Mama, ce galerie ati facut fetelor aseara, m-am distrat de dimineata citindu-va dar bag de seama ca impricinatele nu scot o vorbulita...
Nicole, Adina nu ne mai fierbeti, cum e ?
Gabi, parca povesteai de mine si fi'mea... Tati este plecat, am dormit amandoua frumusel pana spre vreo 5.30 cand dai foiala in capul meu de nu stiam ce sa-i mai fac sa adoarma la loc. Da nu am avut acest noroc... Asa ca sa avem azi o zi cat mai usoara!
Roaxana, ai ajuns macar asa un pic pe langa mare sa vezi cu ochisorii tai gheata, sau doar la TV o vedeti? mama, mama da ce mai sufla vantul pe acolo, brrr
Liliana, si sa treaca?
Am admirat si eu ochisorii lu"Stefi de scumpa ce-i! Si sa semene cu cine vrei tu, Andrea.
Mihaela, incearca sa-ti faci album pe yahoo. poate reusesti mai repede.
Lia, tine-te tare de program...
Coriana, ce cunoscute fapte pe plaiurile noastre...sorry pentru nepotel.
Olivia, tin pumnii sa iei hotararea cea buna pentru Duracell!

O zi buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

http://community.webshots.com/user/biluta28

Asa e bine??? acum se vad pozele ?? trebuie sa fie vreo 2 daca e ok mai descarc mai multe....

Aveti rabdare cu mine ca-s mai grea de

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Mihaela, acum se vad. pune mai multe poze.
Ilinca nu fac eu chestii din astea.....mai bine ma uit de la tv ca nu am chef sa inghet mai tare decat sunt deja!
am deschis capitol nou, haideti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67371

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Biluta, daaa, am vazut una bucata motat si o domnisoara frumoasa.
Spune-ne cum se inteleg, a fost geloasa Ana cand a aparut Eduard ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lia iti tin pumnii,sa ai succes azi!!!Si noi de o saptamana ne "maturizam", am trecut la un singur somn pe zi, si de la biberoane la canita cu cioc si cu pai si mancam supitza cu linguritza!Ma mai gandesc si la o modalitate sa scap de biberonul de lapte dimineatza si seara si gata am o fata numa buna de maritat!
Olivia,mama,grea hotarare!!Dar daca nici nu l-ai trimis de acasa si deja sunt probleme,pe parcurs se vor amplifica aceste probleme,in capul meu asa ar fi!!Nu stiu, eu sunt de parere, ca oricat de greu ne este sa tinem copilul cu noi, lui tot cel mai bine i se pare asa.De exemplu Maria mea,cand venim acasa,se cuibareste in bratzele noastre, isi bune capul pe umarul nostru si ne ia de gat cu amandoua manutzele si zice"ah,ce bine e!!!ce bineee e!"
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Biluta, daaa, am vazut una bucata motat si o domnisoara frumoasa.
Spune-ne cum se inteleg, a fost geloasa Ana cand a aparut Eduard ?

Nu i-am luat inca motul ca nu am avut ce iar in poza e o tentativa de mot si mi-a placut cum arata si repede pozica.....

Ana si -a dorit ffffffffffffff mult un "fratior" si nu altceva si pana la urma a fost cum a vrut ea.

Geloasa ca geloasa dar e invidioasa si se simte mai putin iubita si mai putin bagata in seama (asta pe buna dreptate) .

La inceput mititica a fost tare chinuita ( cand avea edi 2-3 luni ea a fost suspecta de scarlatina si a trebuit sa o izolam si nu a vrut sa inteleaga de ce nu o mai pup, nu o mai tin in brate si mai ales ea de ce nu are voie la bebe), dar acum e ok.
Adica ce e al ei e numai al ei iar ce e al lui e si al ei ca el tot e mic si nu are ce face cu ele.
Imi pare rau ca-i dif. asa mare (5 ani) ca nu prea au jocuri comune iar daca ma joc cu Ana, Edi ne deranjeaza , de altfel o deranjeaza si la lectii (mai exerseaza acasa scrierea, mai deseneaza).

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput