Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
Adema spune:
mamagiuliei, s-a facut! Va asteptam la vara cu gratarul incins!!
carmenp,subscriu la poza cu rosiuta! Pupici scumpitei de Ilincuta!
Adema&Codrut
leeloo2004 spune:
Giulia, de atunci ii fac lui Stefan acelasi tratament - ii acopar ochiul sting cite 1/2 ora pe zi. Mie mi se pare ca acum dreptul e mult mai bine, pe mine ma ingrijoreaza insa stingul care a ramas la fel. Sper sa mergem la control in februarie sa vedem cum trebuie sa continuam.
Adema, Stefan a suportat super-bine drumul - de altfel lui ii place mult in masina si nu am probleme cu el cu statul in scaunul de masina. Am mers cam cite o zi, pina seara - noaptea am dormit o data la Szeged, iar la intoarcere una la Viena si alta la Arad. Ne opream evident la orele de masa. Oricum mi s-a parut mult mai bine ca anul trecut cind el avea doar 6 luni si atunci a fost ceva mai obosit ca acum. De fapt mai nasol a fost la intoarcere cind a trebuit sa conduc eu si el nu ma mai vedea, obisnuit fiind cu tati la volan...
Lumi, multumesc!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
speel spune:
Ai mai Carmen,sa mai zici ca nu maninca Ilinca mancare de oameni mari,maine ne arati cum musca din copanel!
Marcela tu esti Ok?Cum e cu serviciul?
Felicia,cum te mai simti?
Luminita,eu cind i-am facut analizele lui Ricardo,nu mi-a zis nimeni ceva de mancare.Si lui i-au luat vreo 6 sticlute!!!!Deci eu i-am dat lapte dimineata si dupa vreo ora i-au recoltat.o fi altfel in Ro.
Mimilinca spune:
Fetele, multam de informatii! eu stiu de la mine cand imi fac analiza, ca-s cu stomacul gol si ma gandeam ca si la cei mici o fi la fel...
Mey, eu dau din plans in ras ...colegul meu si-a rupt piciorul acu vreo 2 saptamani, se va intoarce Dumnezeu stie cand, asa ca am o gramada de treaba in plus, si colac peste pupaza a venit nea caisa de la protectia muncii, PSI si alte alea sa completz nu stiu ce fise, sa instruiesc colegii cum sa nu dea foc la birou ......Help, ca-mi pierd mintile !!!
Vreau in CIC!!!!
Asa ca m-am gandit sa incep cu o pauza...admiram copilasii
Hai v-am pupat!
alice2004 spune:
Hehehe, Lumi, io una ma ocupam odata de chestii dallea cu peseiul, de imi innebunisem toti colegii, ca cica trebuia sa le fac lunar instructaj pina sa semneze, da' cine statea de asa ceva ? Pina m-am prins ca nu era treaba mea si am pasat-o cui era indreptatit s-o faca ! Totusi, fusei instructor psi vreme buna ... asa ca te inteleg !
Mihaela, eu nu pot vedea albumul !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
ei, minca, era pentru impresie...
mihaela, nu se vad pozele, ianinte de a da linku` deconecteaza-te
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
rain spune:
fetili, io l-am pus pe Alex sa cumpere test, dar el ajunge acasa pe la 10 seara , asa ca mai avem de asteptat!
Carmen, bey, e haioasa foc Ilincutza, mai ales stampilata!
Lumi, respira adanc si spor la munca, le rezolvi tu pana la urma!
ma duc sa tai unghiile la moatza, tocmai ce m-a zgaraiat !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Mimilinca spune:
Carmen, sa mai zici tu ca numai blenduit mancati
Scumpa foc Ilincutza ta !
Gata pe ziua de azi...am inchis ca mi s-au prajit creierii!
O seara placuta!
alice2004 spune:
Nicooole, tinem pumnii ! Cum vrei tu, asa sa fie !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
kim222 spune:
Nu am prea dormit aseara ..de ginduri..s-au ivit doua probleme..Luca nu poate avea camera luni (iar el stiti ca are problema asta trebuie sa doarma singur in patut si singur in camera)...si..faptul ca la soacra-mea se fumeaza ca la turci...Poate considerati ca nu-i asa important...poate ne-am schimbat noi (desi fumatori)...dar nu concep ca Luca sa inhaleze 24 din 24 acel aer....asa ca este in aer problema...
Ma duc sa citesc ce-ati mai scris..