Deserturile Nataliei (4)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Am facut aseara Pandispanul cu suc de portocale.Buuunnn....numai ca n-am avut destula frisca,asa ca am incropit repede repede o budincuta si cu frisca am facut niste mazgalituri pe deasupra asa de impresionat sotul...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
gazea spune:
Balbina(Natalia) Esti fenominala,nu o sa-ti vina sa crezi ce am facut eu azi,si asta numai datorita voua care m-ati ispitit.
Am facut pajitura"Degetele Doamnei" Sa nu radeti,dar cand m-am hotarit era ora 21 seara si smantana aveam f. putina la frigider,dar am zis ca trebue sa fac acum ca simt asta si uite aici ce-a iesit.
poza
Maine cum ma trezesc mai pun peste smantana sau frisca vad eu si veti vedea finalul.Acum prajiturica mea doarme la frigider...apropo eu am injumatatit portia cred pt. inceput asa e bine sa nu stric multe produse ca daca...eu asa fac de obicei.Abia astept sa revin cu detalii...Mersi Natalia ca m-ai ajutat sa intru la bucatarie.
Balbina spune:
Miha, si unde se poate vedea bunatatea cu mizgilituri, ai poze?
Aliona, ti-am vazut pozele pas cu pas, ti-au iesit destul de bine "degetele", desi arata un pic diferit de cum stiu eu ca trebuie sa iasa produsele din aluat oparit. Par ma degraba turtite decit crecute. Sau poate o fi din cauza foliei de aluminiu, am vazut ca ai folosit. Chiar, nu s-au lipit de ea?
In fine, la gust sint convinsa ca sint la fel, iar in combinatie cu frisca iese ceva extrem de savuros.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
tumpi spune:
Natalia,la gust e dementiala praji,deja jumatate s-a mancat,tb sa mai salvez cateva buc sa-i dau si mamei sa vad si critica ei.
Mie una imi place asa cuma iesit,merele nu-s nefacute,dar normal ca se simt,fiind bucatele mai mari.si eu initial am lasat cuptorul la 250 de grade pt 10 min si apoi inca 25 de min pe 200 de grade.
Astazi sa vad cum imi iese praji cu lamaie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gazea spune:
Natalia e exact asa cum ai vazut ..turtite,dar la consistenta cum este aluatul pentru eclere...asa trebue sa fie la consistenta? ma gandesc ca eu injumatatind portia sigur ceva nu am pus exact,stii la ochi..,referitor la folie am uns-o cu unt si nu sau lipit.De gust iti spun deseara cum a iesit si fac poza finala. Mersi mult,sper sa ma tina mai mult valul asta cu dulciurile.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Miha, si unde se poate vedea bunatatea cu mizgilituri, ai poze?
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Natalia,nu,nu am poze.Chiar nu mi-am pozat deloc pana acum "capodoperele".Dar poate ca voi incepe intr-o zi.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
tumpi spune:
Am facut azi praji cu lamaie,dar nu pot spune ca-s multumita de ea.Mai mult imi place cea de mere.
Am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie de la Bono.De fel il fol pe cel de la Dr, Oetker.Lamaia mea cred ca nu a fost prea galbena ca a iesit cam alba praji.Arata binisor,e buna la gust,dar nu am sa mai fac.Lady's finger e super si am sa mai fac, la fel si brownies.ORicum am sa le cam incerc pe toate si am sa vad ce voi face mai des sau nu.
prajitura cu lamaie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
DidiAlex spune:
Buna,
io va urmaresc din umbra ca sa spun asa.
Am facut pana acum Brownies Cappuccino si prajitura cu miere dar, nu prea mi-au iesit.
Am impresia ca imi scapa ceva.
De regula o prajitura o o fac intocmai cu reteta.
si cred ca la pahar e puncul slab. Am diverse pahare dar il folosesc pe cel de la masina de paine care, are 200 ml, cam cat are o cana!!!
Cat are mai exact un pahar? ca sa imi dau seama io folosesc paharu gradat.
Miii de multumiri!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Natalia,la gust e dementiala praji,deja jumatate s-a mancat,tb sa mai salvez cateva buc sa-i dau si mamei sa vad si critica ei.
Mie una imi place asa cuma iesit,merele nu-s nefacute,dar normal ca se simt,fiind bucatele mai mari.si eu initial am lasat cuptorul la 250 de grade pt 10 min si apoi inca 25 de min pe 200 de grade.
Astazi sa vad cum imi iese praji cu lamaie.
Tumpi, imi pare bine ca ti-a placut. Recomandarea mea e sa coci data viitoare la maxim 200 grade, asa se vor face si merele mai bine.
quote:
Originally posted by tumpi
Am facut azi praji cu lamaie,dar nu pot spune ca-s multumita de ea.Mai mult imi place cea de mere.
Am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie de la Bono.De fel il fol pe cel de la Dr, Oetker.Lamaia mea cred ca nu a fost prea galbena ca a iesit cam alba praji.Arata binisor,e buna la gust,dar nu am sa mai fac.Lady's finger e super si am sa mai fac, la fel si brownies.ORicum am sa le cam incerc pe toate si am sa vad ce voi face mai des sau nu.
prajitura cu lamaie
Sincer, prajiturile cu lamiie (dupa ambele retete) nu se afla printre preferatele mele. Nu cred ca le mai fac, poate doar pentru musafirii amatori de lamiie. In schimb lady's fingers si brownies m-au cucerit si pe mine, au succes intotdeauna.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by gazea
Natalia e exact asa cum ai vazut ..turtite,dar la consistenta cum este aluatul pentru eclere...asa trebue sa fie la consistenta? ma gandesc ca eu injumatatind portia sigur ceva nu am pus exact,stii la ochi..,referitor la folie am uns-o cu unt si nu sau lipit.De gust iti spun deseara cum a iesit si fac poza finala. Mersi mult,sper sa ma tina mai mult valul asta cu dulciurile.
Aliona, la consistenta aluatul de eclere e destul de gros, curge foarte greu de pe lingura, iar produsele coapte din el sint puhave si moi daca sint mici, si un pic crocante la exterior daca sint mai mari. Uite asa arata "degetelele" mele. Eu astern in tava hirtie de copt pe care nu o ung cu nimic. Eu zic ca au iesit bine si ale tale, cel putin la gust o sa fie prajitura la fel ca a mea, sint convinsa .
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!