Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici!! Sunt super super ocupata, ieri nu am fost deloc in zona

Simo, sanatate multa, ai grija de tine!

Cristiana, felicitari sotiorului, Harvard, uau!!!

Flo, Stanca, Ancuzza, Miha, svety, Oana, Codruta, Ralu, Flavia, si toate fetele, va pupacesc pe toate!!!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ola fetele,

simo, sanatate multa si stai pe langa gura sobei, daca poti...

e un frig afara de numa'...io n-am scos copila azi din casa...

m-am mobilizat si am sunat pe la bone...deja ma simt vinovata :(..maine vine prima sa o vad, dar cred ca deja nu-mi place....of si vai si tulai! ce ma fac?

ma mai nebuneste si femeia asta cu chiria...ma duc la mama!!!!
nu stiti vreo casa draguta, curata si ieftina de inchiriat prin gheorgheni??? ca numai la gandul de a bate drumurile cu vreo agentie dupa maine si mi se ridica parul maciuca!

roxa, spor la treaba!

va pusi pe voi si pe ai vostri pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

ROXA, si noi va pupi. Imi place de tine ca esti activa.
ANCUZZA, eu l-am scos pe piticot si am rabdat un frig...eu, ca el nu avea nimic contra.
STANCA, azi i-am dat primul piure de legume si nu am putut sa-i dau 1-2 lingurite, ca a mancat cu o pofta...Dar am o intrebare: nu se sareaza deloc? Ma mir ca i-a placut ca-i.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, cum faci pireul de fructe? Prin ce il dai? Ca noi am baut doar suculet si urmeaza marul ras.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Acum l-am facut cu mixer vertical, si a iesit super pasta. Am facut dupa cum m-a invatat Stanca: morcov si cartof (eu am pus si patrunjel), fiert aproape o ora. Teoretic se dau prin blender, mie imi era la indemana mixerul.
Lui Dan nu i-au placut merele piure, numai sucul. in schimb banana cu mar...

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

scuze, acu vazui ca zici de fructe. tot cu blender. incearca mar si banana. i-am dat si mar cu cereale. la inceput am ras pe razatoare de sticla.

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Flo, revistele "mami" sunt la tine? Trebuie sa intru in posesia nr. din martie si iunie.

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, multumesc!
Mai am o nelamurire. Pediatra mi-a zis 10 ling morcov cu 10 ling mar. Trebuie sa i le fac separat si apoi sa le amestec. Sau pot sa i le fac impreuna in robot si sa ii dau 20 lingurite?
Maine bag si marul ras si apoi banana.
Phuuu...tare greu mi ca eu nu prea is bucatareasa. dar nevoia te invata!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety nu se sareaza deloc pana pe la un an jumate.Dupa un an poti incerca usor sarat.

Anca succes la bone!

Fetelor sper ca maine va fi mai cald ca azi am stat afar 30 minute si am inghetat.Razvan mai vroia dar eu eram lemn.
Va doresc o seara calda!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele inimoase,

Multumesc frumos pentru gandurile si urarile voastre bune!
Am fost la medic si am rino faringo laringita subacuta plus alta ceva traheala subacuta. Am o lista de medicamente, astept sa ma sfatuiesc cu homeopatul dar partea cea mai proasta este ca nu voi putea tine bebelusul in brate la botez, va trebui ca zanul meu sa faca totul singurel.

Apropo de zan - venit azi dimineata, spalat, pupat, dat cadouri, plecat la Oradea. Ce sa ma mai fac?[il

Mergi la inceput