Cluj rulz (33)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Svety, multumesc!
Mai am o nelamurire. Pediatra mi-a zis 10 ling morcov cu 10 ling mar. Trebuie sa i le fac separat si apoi sa le amestec. Sau pot sa i le fac impreuna in robot si sa ii dau 20 lingurite?
Maine bag si marul ras si apoi banana.
Phuuu...tare greu mi ca eu nu prea is bucatareasa. dar nevoia te invata!
Codruta, amesteca-le deodata in blender/robot, ce ai. Dar de ce nu storci morcov si amesteci zeama cu marul ras. Morcovul e mai greu asa crud.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
asi spune:
quote:
Originally posted by tuchi
Bai se vede ca zi e marti.Cele 3 ceasuri rele s-au aratat si la mine
asta era citat de la stanca dar nu mi-a iesit miscarea; sa nu ma acuzati de plagiat. care e miscarea corecta la "citarea" unui text
La asta te refereai?
Este o iconita ,ultima cred din alea de deasupra unui mesaj, "reply with quote".
Sper ca m-am facut inteleasa
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Simona sanatate multa!Sper sa te poti distra putin la botez.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
codruta_grg spune:
Svety eu le amestec, dar mi-a zis sa ii dau combinat 10 morcov cu 10 mar. Dar intrebam daca sa le masor separat 10 morcov cu 10 mar si sa le amestec dupa, sau le fac impreuna si ii dau 20 lingurite din sucul combinat?
Ma gandeam daca nu iese asa prea mult mar sau prea mult morcov....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
codruta_grg spune:
Mai ales ca nu-i pot sa inca pulpita ca numai de cateva zile am inceput diversificarea.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
svety spune:
Codruta, fii serioasa! Inca nu am auzit asa o reteta: 10-10. Asta inseamna sa fie in egala masura, cred. Si asa e prea mult, nu cred ca-ti manaca fata atata. Dar dupa cum zici tu, 10 linguri de morcov gata ras/suc sau cum o iesi + 10 de mar ras= 20 linguri de amestec din care sa manance cat vrea. restul tu.
Vezi ce-ti zice si Stanca. Ea e consultantul meu in probleme de nutritie
albumul nostru
Piticii lui Danutz
codruta_grg spune:
Svety, Danutz doarme fara sosetutze? L-am vazut intr-o poza...tare scump e!
Poze cu noi
svety spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Svety, Danutz doarme fara sosetutze? L-am vazut intr-o poza...tare scump e!
Numai ziua ii pun sosetute, niciodata noaptea. E un piticism de-al meu ca eu nu suport noaptea sosete. Ma mir ca nu se imbolnaveste ca-l imbrac tare lejer.
albumul nostru
Piticii lui Danutz
codruta_grg spune:
Nici eu nu suport sosetele noaptea. Poate de aia le gasesc prin pat sosetele lui Petra.
Ii dau lingurite, nu linguri. Am masurat si intra intr-o lingurita exact 1 ml suc. Deci ar fi 20 ml (10+10). Numai ca eu, daca a zis dr. 10, apai 10 ii dau. Sa ma vedeti cum le masor . De asta am intrebat daca nu le pot face impreuna?
Poze cu noi
svety spune:
La maternitate il tineam cu pampers numai, ca erau in salon vro 30'. Si vara il plimbam cu caruciorul cu picioarele goale.
L-am calit pe timpul verii si toamnei; si acum ies afara in fiecare zi. Da si mananca! Ma mir ca mai am atata lapte.
albumul nostru
Piticii lui Danutz