Cluj rulz (33)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchi spune:
Bai se vede ca zi e marti.Cele 3 ceasuri rele s-au aratat si la mine
asta era citat de la stanca dar nu mi-a iesit miscarea; sa nu ma acuzati de plagiat. care e miscarea corecta la "citarea" unui text
svety spune:
Daca nu am mers la pizza la Chicago's, a venit pizza la mine. Acum o mancam. Impresii mai tarziu.
STANCA, povestea bunica-mea ca erau niste geruri in Rusia de se dezlipea urechea daca era descoperita. Pe bune!
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
svety spune:
A fost tare buna...da' unde-i tata lumea? vorba Roxei.
albumul nostru
Piticii lui Danutz
baby-boom spune:
Simona, insanatosire grabnica...nu trebuia sa vine zanul maine???...cre' ca am inteles pe dos, nu?
Roxa, voi ce faceti?
Am promis ca revin cu vesti de la Mariana.....
...ei bine vineri, cand am vorbit zicea ca-i tare multa zapada...nu ca aici in Cluj...si bineinteles Stefan e incantat!
Si trebuie neaparat sa-i transmit Inei ca a fost trimis din MM un mare, mare pupic catre mik Zmeoaica, nora miculutza!!!...
...si mai multe va zice Mari cand se intoarce....saptamana viitoare!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
codruta_grg spune:
Svety, uite si piticii lui Petra
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
carrie spune:
ceau fetele
ioi Simo, sanatate multa, nasol mai e sa fii racit, io mai am doua Moldamine si sper ca am eradicat streptococul!las ca itivine iubitu si te face bine, a meu e pe coclauri in Cehia si saptamana viitoare in Franta.
si sa va mai spun veste mare.a fost acceptat MIhai al meu la un curs de o saptamana de management si strategii financiare tocmai la ...tam tam HARVARD!
sunt tare mandra de el, merge la cea mai tare universitate din lume!!
vad ca ati cam avut zi nasoala ceea ce pot spune si despre mine,am mancat oarece nervi la lucru,is cam obosita, am ajuns tarziu..gretos.da m-a primit o fetitza care m-a facut sa uit neplacerile, cu fata razand toata, care mi-a sarit in brate si m-a pupat pe toata fata!sunt niste minuni copiii astia!
svety, apropo de friguri, verisoarele mele din Odessa au trait o perioada in insula Kamceatka, la capatul Siberiei unde iarna erau -50 grade de-ti ingheta respiratia.brrrrrr!
deci s-a amanat intalnirea pe saptamana viitoare?
Ralu cum stai cu invatatul?
va pup si noapte buna
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
CARRIE, bunica-mea e din Nicolaev,de pe malu' Bugului si verisoarele ei erau la Moscova. Avea o gramada de rude si mai are inca, dar in Romania a ramas singura. Nu au mai tinut legatura.
CODRUTA, ce frumosi sunt piticii vostrii!!. Imi place caruselul. E de la chicco?
albumul nostru
Piticii lui Danutz
asi spune:
Buna dimineata!
Simonica sa te faci bine!
Cristiana felicitari pentru sotior!
Intalnirea ramane pe saptamana viitoare.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Svety, caruselul este din Germania, de la cumnata mea.
Tare frig e afara!!!!! Si trebuie sa merg la fortele de munca sa vad de ce nu mi-au virat astia banii pe concediul de maternitate.....din iulie....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
svety spune:
Buna fetelor.
Tre' sa strang si sa spal vasele de aseara si nu am chef; ies mai bine afara.
albumul nostru
Piticii lui Danutz