Montignac: ce am mancat azi? (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Salata de sfecla facuta simplu, numai cu un pic de sare, ulei un strop si zeama de lamaie sau otet de mere e abatere? Ca eu mai mananc din asta destul de des. Stiu ca sfecla contine mult zahar. Chiar nu stiu ce indice are sfecla. Maslinele sunt permise in prima faza? Ca nu mai stiu.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sfecla rosie intr-adevar e contraindicata in regimul de slabit.Are mult zahar.Si mie imi place la nebunie. Si din greu ma abtin.Dar macar o perioada renunta..desi stiu ca acum e momentul ei de glorie:iarna.
Eu o fac cu hrean si otet si un pik de ulei.Stiu si eu ca nu-i buna..dar mai gust cate un pik.

Azi:
-dimi:ceai,cafea,grefa,mere,o portocala
-pranz:comserva de ton cu lamaie
-cina:gratar de pui cu amestec mexican(desi are porumb si morcov...dar nu mai stiu ce sa mananc acum iarna..salate nu am din ce face...e f greu)

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna, fetelor!
Vreau si sa ma inscriu in randul vostru...ca si eu vreau sa slabesc...
Tot va citesc de ceva vreme...Am inceput regim Monti in noiembrie si am tinut cat de cat pana la sarbatori...cand...spre rusinea mea...am mai mancat cate ceva din interzise..Nu m-am ingrasat, dar am stagnat...acum incerc sa reiau regimul.
Va rog sa ma treceti si pe mine acolo la listuta cu 61 kg, 1,69 inaltime si cu o tinta de 54 kg.
Va pup!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sfecla rosie fiarta are indicele ig = 65 , normal nu e permisa

maslinele au indicele mic ig = 15 sunt permise, dar nu in cantitati mari

am cazut pe cineva mancand curmale , au indicele ig = 70

oana bine ai venit printre noi si iti dorim spor la slabit

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Laura T, am vazut meniul tau de ieri. Eu stiam ca nu merge pui cu fasole batuta (mor dupa ea!).
Eu reusesc sa ma tin de regim, da' mor dupa dulciuri. Dimineata mi-e tare greu cand ma scol. As manca ceva dulce. Ma linistesc dupa ce beau cafeaua (singura abatere constanta).
Meniu de azi:
dim: cafea cu lapte
11: fulgi de ovaz cu lapte
pranz: friptura de pui cu salata de varza.
seara: cred ca lapte cu paine ca am ramas fara iaurt

Sper sa am un week-end fara abateri ceea ce va doresc si voua

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Acusor, de ce sa nu mearga fasole cu pui? Fasolea are ig-ul foarte mic, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ellinia, uite ce zice in cartea lui Monti:

De atunci, am descoperit cu surprindere și mare satisfacție virtuțile bobului de fasole. Acesta trebuie clasificat printre glucidele bune, dat fiind că prezintă un incide glicemic foarte scăzut.
Totuși, vă recomand să evitați fasolea uscată în Faza I, cu excepția cazului în care vă hotărâți s-o consumați în exclusivitate, la micul dejun, în locul pâinii negre.

Fasole verde merge cu pui. Eu asa stiu: nu merge fasolea uscata cu proteine.
Fetele mai cu experienta, gresesc?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bine v-am regasit fetelor!Vreau mai intai sa iti multumesc tie, Ralu, pentru ca nu m-ai sters din tabel. Eu am reluat Monti de ceva timp, pentru ca o luasem pe aratura rau de tot, insa cu rusine recunosc ca nici acum nu il urmez 100%. Incerc sa ma readaptez treptat. Cand si daca ai timp, Ralu, poate ma treci in tabel cu 54 , din pacate am avut chiar mai mult...Sper sa slabesc cat mai repede, tinta mea este 50, am la dispozitie 5 luni sa o ating, pentru ca in vara voi fi mireasa, si macar atunci as vrea sa am kg visate.Am o intrebare: migdalele sunt permise sau nu? Eu v-am mai urmarit pe sarite, stiu ca ati discutat despre asta, raspunsul era parca da, insa nu sunt sigura.Mult spor la slabit!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Azi am sa postez si meniul de azi si cel de ieri ca nu am reusit ieri sa intru pe net.
MD-omleta cu castraveti murati
Pranz-fasole batuta cu muraturi
Gustare-3 mere
Cina- un compot si mai tarziu ceva cu vinete la cuptor facut de mama

Meniul de azi:
MD-Branza tofu cu bacon ci castravete
gustare- cafeluta si un mar
Pranz- iaurt 0.1% cu lamaie
Gustare- idem pranz
La cina diseara fac ciuperci cu ceapa si carnat de casa.

Va si va doresc un week-end cat mai placut.

CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusor citatul pe care tu l-ai dat depre fasolea uscata este din cartea veche a lui monti , intre timp tipu a mai scos si alte carti in care si-a mai modificat putin principiile.

Deci dupa noile lui principii merge fasolea uscata cu grasimi ( de ex pui sau chiar ciolan de porc) avand un indice sub 30.

anamariame migdale ai voie, au indicele f mic, parca 15, dar cu moderatie totusi

ANDANII

Mergi la inceput