Montignac: ce am mancat azi? (70)
Raspunsuri - Pagina 6
viorica avram spune:
astazi m-am trezit cu o foame nebuna
m-am repezit in bucatarie si am mancat 50g de cereale sanovit cu lapte degresat ,o cafea cu lapte degresat si 2 felii de paine neagra cu gem dietetic
cam mult....
totusi cerealele sanovit le-am vazut pe forum ca le cumparati si voi dar nu mi se par ok pt ca au banane,porumb,si stafide.
cred ca nu mai mananc
sa vedem mai tarziu ce o sa mananc
mi-am pregatit piept de pui.
am gasit o reteta super cu ciuperci all monty.
un castronel de ciuperci le calesti in putin unt sau ulei cu usturoi taiat rondelute.
separat bati un albus de ou cu sare,
galbenusul il amesteci cu o lingura de smantana si branza
pui ciupercile calite in compozitia de galbenus,apoi torni si albusul si dai 10 min la cuptor.
mori cat e de buna si e si monty pe deasupra
va pup si kilograme putine
viorica
ellinia spune:
Buna tuturor!
V-am facut o vizita, sa ma mai inspir din meniurile voastre. Trebuie sa incp iar fazaI. Spre disperarea mea...Am intrat in faza II prin octombrie, ca ajunsesem la 55 kg si nu mai puteam tine regim. Dar cu sarbatorile si frigul asta care parca ne indeamna sa mancam cat mai gras. Mi-a fost frica sa ma cantaresc, pe bune, azi mi-am facut curaj si am ...59 kg. Cand reincepi fazaI dupa o perioada de abateri slabesti mai greu, nu? Si m-am invatat o mancacioasa! Uf, sper sa reusesc. Peste exact o luna ii tai motul baiatului meu si trebuie musai sa slabesc iar pana atunci. Asa ca am sa va vizitez in fiecare zi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andanii spune:
dupa o perioada de abateri eu stiu ca atunci cand incepi sa mananci conform slabesti mai repede primele doua , trei kg acumulate ... ideea este sa fii cuminte si sa respecti intocmai regulile impuse .
meniul meu de ieri
8.30 fructe
9.30 cereale cu lapte degresat
10.00 cafea decofeinizata cu lapte degresat
13.00 ardei umpluti cu carne de vita si rosii
19.30 sunca, cascaval, castraveti murati
22.00 fructe
si azi deocamdata am papat
fructe si acuma cafeaua
vad ca nu prea aveti intrebari, va pup
ANDANII
giulia71 spune:
Buna fetele,
Meniul de azi:
dim-cafea cu indulcitor si lapte degresat
p-cotlet vitel cu castravete crud (a fo naspa castrav, nu prea a intrat); de fapt mi-a fo lene sa-mi fac o salata
17-ceva fructe
s-piept pui la cuptor cu zacusca Monti
Pupici
Shobo spune:
buna fetelor,
azi am mincat asa:
10:00 - cereale griu expandat simplu cu lapte 0,1% (de data asta doar jumate de cutie)... da, Laura ai inteles binem data trecuta mincasem o cutie de 1 l lapte cu fulgii aia cu stafide... care nici acum nu stiu dc sint buni Monti
15:00 - salata pui cu telina, morcov, maioneza cu telemea bivolita
18:30-prune uscate si probabil compot ananas dietetic (acum pap prunele)
21:00 - probabil iar salata cu pui... dar fara brinza cred.
eu cred ca telemeaua bivolita e cam grasa... dar asta cumpara sotul, tb sas ma ocup sa-mi cumpar si eu una de vaca macar.
am reusit sa dau jos 3 kg dar nu e de felicitat caci astea sint cele mai usoare, bineinteles... de acum incolo sa vedem...
pb e ca eu inca alaptez si mi se face o foame...... mai ales dim dupa alaptat... ca imi vine sa halesc TOT .
poate dupa intarcare o sa-mi mai dispara aceasta foame teribila.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
viorica avram spune:
asa cum v-am spus am mancat cereale dimineata
la pranz piept de pui cu smantana si ciuperci
intre mese fructe caise uscate,curmale si mar
seara nimic pana acum si mi-e foame dar am nervi ca nu slabesc
viorica
Laura T spune:
Shobo, mi-ai facut o pofta cu laptele tau cu cereale...n-am mai mancat de mult! Sunt bune cerealele alea cu stafide...
Viorica, nu e bine sa sari de tot peste masa de seara, papa macar niste fructe sau un iaurt, ceva...
Meniul meu de azi:
ora 10.30: un kiwi si o portocala;
ora 11: 4 feliute de paine integrala prajita goala(au vreo 80g, ca le-am cantarit, sa nu fie prea mult...);
ora 14.30: piept de pui la gratar, fasole batuta, un castravete murat;
ora 17.30: o bucatica de carnat fript si putina fasole iahnie, o lingura de salata de sfecla rosie (asta cred ca e abatere!);
ora 19.30: o feliuta de kaiser, o ciuperca umpluta cu mozzarela, o ridiche (eram la soacra-mea si ma apucase foamea!);
ora 21.30: o feliuta (20g) de paine integrala prajita (imi prajeam pt maine si mi-a fost pofta, aici n-am respectat intervalul de timp indicat, nu faceti ca mine!).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
lgireada spune:
Salutare
Meniu pt azi:
dimineata : niste portocale si o grefa si dupa o ora paste fierte al dente
amiaza: fripturica de porc cu muraturi
seara : habar n-am ... ce gasesc prin frigero, de ex cascaval cu ou
Raport: 65.7
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
andanii spune:
Shobo iti raspund pentru stafide:
sunt STAFIDE cu ig = 65 nu sunt permise
STAFIDE cu ig = 25 deci permise
SI stafida neagra care are ig = 15 deci dinou permise
- nu stiu exact sa spun care tip de stafide este cu ig=65 deci
concluzia mea este : se pot papa cu precaurie stafide (cele din cereale) iar daca iti ajung in farfuria ta vreo 10 stafide la micul dejun cred ca nu este asa o mare problema.
MENIUL MEU DE AZI:
9.00 fructe
10.00 cafea cu lapte
10.45 cereale cu lapte degr
13.00 carnat cu omleta si muraturi
17.00 mancarica de fasole verde
19.30 fructe
va pup pe toate si un we fara abateri
ANDANII
Rony spune:
cred ca slabim daca ne opregatim psihologic.. eu de cand mi=am propus sa slabesc mananc fara incetare si tot timpul imi este foame. Am devenit obsedata... mai ales seara pe la 10 mi se face o foame si nu pot sa adorm daca nu mananc ceva.. si nu fructe.. ma apuca frustrarea si deznadejdea. Stiu ca daca as putea merge la sala as slabi fara probleme.. cred ca o sa tin un regim strict macar o saptamana ca sa vad ca merita.
In septembrie am slabit 4kg intr-o luna si jumatate fara sa-mi dau seama.. mancam supa pe care o faceam pentru Anais, fetita mea de un an, si fara sa-mi dau seama slabeam;dar cand a venit sotul meu si m=a vazut dupa 4 luni-slabisem 21 de kg -m-a pus pe ingrasat crezand ca sunt nebuna si anemica.. ei, faceam sport pe vremea aceea , alergam pentru ca statea mama cu Anais- ce vremuri , acum in Bucuresti , nu am cu cine sa o las si adio cura de slabire! deci am ajuns la 74 kg .. mai am zece! Doamne ajuta!!