Montignac: ce am mancat azi? (70)
Raspunsuri - Pagina 8
acusor spune:
andanii, am inteles
. Ai cumva cartea noua a lui Monti ? O vreau si eu.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
anamariame spune:
Multumesc pentru raspuns, Andanii.Mazare uscata cu carne e voie?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
acusor spune:
eavoicu@yahoo.com. Saru'mana.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
niccostea spune:
Bun gasit, Montignacelor! Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi. Incerc sa tin Monty si deocamdata imi e tare greu, dar sper incet-incet sa ma obisnuiesc. Iar cand o sa-mi mai fie pofta de ceva interzis o sa intru pe forum si sper sa-mi treaca pofta.![]()
Vroiam sa va intreb ce mancati voi cand sunteti la servici, peste zi. Pt ca mie mi se pare incredibil de putin un iaurt cu lamaie, cum scrieti pe aici (dovada ca sunt o mancacioasaaaaaaaaaaaa)
Nu stiu exact cate kg am acum, dar cred ca peste 65 si as vrea sa ajung cam pe la 55. Apropos de asta, vroiam sa va intreb de unde pot sa-mi iau un cantar bun si pe care sa nu dau juma' de salariu. Ce trebuie urmarit la un cantar? cum imi dau seama daca un cantar e bun sau nu?
In alta ordine de idei, nu inteleg cum e cu maslinele, alunele si branza, pt ca din ce am vazut eu pe ambalaje, au si glucide si lipide si proteine, asa ca in mod normal nu ar trebui sa fie ok, nu? si totusi sunt recomandate...![]()
O sa incep si eu sa scriu ce am mancat, dar de sapt viitoare, ca deocamdata parca din abatere in abatere o tin. 
si WE fara abateri!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
Laura T spune:
Fiindca mi-e foame
si de aceea ma grabesc sa fug la nani, o sa raspund pe scurt:
- Problema cu fasolea uscata amestecata cu grasimi a lamurit-o Andanii, dupa ultimele studii ale lui Monty, e voie; la fel cu maslinele; branza, de asemenea, mai putin cea de capra si cea tip Camembert etc
- Cantar electronic gasesti la orice hipermarket, ideea e ca acum au aparut unele f. ieftine, dar si proaste; sfatul meu e sa pleci cu o baterie de 9V la tine si sa le incerci; care arata cel mai putin, pe ala il iei
(glumesc, desigur...); in Carrefour, de ex, ti-l incearca, au un etalon.
Meniul meu de azi:
ora 10.30: un gref, 1/2 mar, 1/2 kiwi;
ora 11: 4 feliute (de 20g) de paine integrala prajita;
ora 14.15: 2 oua ochiuri si o salata mare de varza chinezeasca;
ora 18: un carnat mic cu fasole iahnie si salata de sfecla (abatere mica);
ora 20.30 (alta abatere mica): 2 linguri de salata boeuf (avea si cartofi, din pacate...).
Pentru maine va spun de acum, la pranz ma duc la o pizza, asa ca...Revin luni!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
lgireada spune:
Salutare,
am venit sa dau raportul : 65.3
, nu am scazut mult, dar numai eu stiu cate abateri am avut ... ![]()
Meniul de azi nu-l stiu, dar sper sa tin cum trebuie regim.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Larra spune:
Buna fetelor !
N-am reusit sa tin 100% pentru ca m-am simtit rau , am tot fost pe la doctor sa-mi fac investigatii, ma simt rau de la inima , si-am fost si-n perioada menstruatiei. Dar totusi am slabit 1 kg , asa ca Ralu te rog trece-ma cu 88.
M-am inatlnit zilele trecute cu o veche cunostinta pe care o stiam avand 130 Kg , si ce credeti fetelor? A ajuns la 70!!! Nu-mi venea sa cred , e o schimbare uluitoare si m-a ambitionat si pe mine , SE POATE FETELOR ,DAR CU MULTA VOINTA!
meniul de azi :
ora 9 : o portocala
ora 10: wasa+gem
pranz : salata
cina: o friptura la gratar + salata
Va pup si la cat mai multe kg in minus bineinteles
vilma spune:
Fetelor, ma gandeam sa mai fac curatenie pe forum. Am vazut ca aveti foarte multe capitole si poate putem sa mai stergem din ele. Ce ziceti, putem sa ne mai debarasam din capitolele vechi? Sa lasam eventual ultimele 3 capitole.
Astept parerea voastra aici sau pe PM.
Va doresc o zi buna!
irinabungau spune:
Salutare, nu am mai dat pe la voi zilele astea... dar de papat tot Monty am papat...
Laura T, ce tare a fost faza cu cantarul!!! Esti haioasa!!!
Vilma, cred ca este ok, vezi ce zic si celelalte fete
Ralu, raportez: 60,8!!!!! Am slabit 4 kg in 27 de zile, ceea ce mi se pare super ok!!!
Meniul de azi:
D: fulgi de ovaz cu lapte degresat si o felie de paine neagra cu gem fara zahar
P: friptura de porc cu salata verde si sos de branza
C: o bucata de branza cu rosie
va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze