Montignac: ce am mancat azi? (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acusor

- combinatia telina, morcov, maioneza de casa este ok, e monti
eu personal pun si usturoi tocat in ea, uau ce bun gust are asa
- mustarul trebuie sa nu contina zahar, citesti pe el, eu am gasit decat mustar iute care nu are zahar
-painea monti trebuie sa contina doar faina integrala apa, drojdie
daca nu gasesti , o faci acasa, eu fac si imi iese tare tare buna desi aici in timisoara am trei locatii de unde iau paine care e buna, in bucuresti nu stiu

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Nu-mi vine sa cred Viorica.... pe bune functioneaza chestia asta? Ca ma apuc si eu Maine seara fac rost de brazica si mananc si eu amestecul asta. Chiar ca e ciudat!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mi-am facut pana la urma salata. Am pus si varza. N-am avut decat mustar cu zahar . Deci, tre' sa caut mustar tare. Imi spuneti vreo marca? Nu vreau sa-l aduc la disperare pe sot cand mergem la cumparaturi.
Painea mea, Silueta, de la Vel Pitar nu e Monti si eu am mancat din ea. Nici nu stiu daca gasesc in Bucuresti paine Monti.
Oricum, nu mananc multa paine, dar totusi....

Apropos, de kilo-kick, se poate manca chestia asta in fiecare saptamana? Nu pui la loc nimic? Chiar ca sunt curioasa cum functioneaza.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

da, si ma bucur foarte mult pt ca o voi aplica la inceputul fiecarei saptamani,nici eu nu credeam dar am simtit-o pe pielea mea.am pus in schimb 1 lamaie si jumatate ca sa nu simt gustul de albus crud.poate de aceea am slabit 1 kg si nu 700 g cum s-a spus.
bafta si tie!

quote:
Originally posted by lgireada

Salutare,
Nu-mi vine sa cred Viorica.... pe bune functioneaza chestia asta? Ca ma apuc si eu Maine seara fac rost de brazica si mananc si eu amestecul asta. Chiar ca e ciudat!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by viorica avram
tin sa va spun ca aseara am mancat si eu amestecul acela minune cu branza de vaci ,lamaie,albus de ou si indulcitor.dimineata primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma urc pe cantar si....minune am slabit peste noapte 1 kg!m-am urcat de mai multe ori ca sa ma conving,si da amestecul acela pe care l-am inghitit cu greu aseara functioneaza!sunt fericita!viorica
Viorica, te rog mult, spune-mi si mie cum se prepara reteta minune. Nu am fost pe faza cand s-a discutat despre ea.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

laura_cafea, jersey, v-am trimis cartile
shobo ti-am trimis si tie insa de 2 ori mi s-a intors inapoi mailul. a3a oara cind am retrimis, am renuntat la unul din fisiere - cartea veche. asa ca daca l-ai primit pe asta, e ok. nu te lua dupa textul mailului, pt ca el repr mailul vechi, cel cu 2 fisiere. anunta-ma daca nu e ok.

spor in toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

kilo-kick a la corina
- 3 linguri de crema de branza de vaci cu maxim 2% grasime
- 1 albus de ou
- suc de lamaie (dupa gust.. dar sa fie totusi multicel)
- indulcitor

corina mai stii de unde ai luat reteta asta? intreb asta pentru ca aici nu se gaseste brinza de vaci si ma intrebam daca exista "reteta originala" - poate aia o avea vreo brinza care se gaseste pe aici. pot sa pun iaurt simplu sau lapte batut in loc de br de vaci ? daca nu stiti...o sa incerc eu pe pielea mea si va zic daca a mers.
cind se bea/maninca molotov asta; seara, nu ?

numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

molotov spuneai , ce tare esti

cred ca incerc si eu in seara asta

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

cred ca l-ai citit deja de la fete dar ti-l mai spun si eu odata.deci...3linguri cu branza de vaci cu max 2%grasime,un albus de ou,zeama de lamaie si indulcitor dupa gust.te sfatuiesc sa pui mai multa zeama de lamaie pt ca eu l-am mancat in sila ,magandeam numai la albusul ala crud.acum as manca in fiecare seara daca as sti ca am voie.
spor la slabit!

quote:
Originally posted by anamariame

quote:
Originally posted by viorica avram

tin sa va spun ca aseara am mancat si eu amestecul acela minune cu branza de vaci ,lamaie,albus de ou si indulcitor.
dimineata primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma urc pe cantar si....minune am slabit peste noapte 1 kg!
m-am urcat de mai multe ori ca sa ma conving,si da amestecul acela pe care l-am inghitit cu greu aseara functioneaza!
sunt fericita!

viorica

Viorica, te rog mult, spune-mi si mie cum se prepara reteta minune. Nu am fost pe faza cand s-a discutat despre ea.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pochita spune:

Ieri am inceput.

Meniul de ieri a fost:
doua mandarine la trezire
dimineata la jumatate de ora dupa trezire:lapte degresat cu cereale
intre mese un suc de gref(la 2-3 ore distanta de ambele mese)
pranz: salata cu cremwursti, rosii, salata verde, marar , zeama de lamie si cascaval
seara: rulouri de sunca umplute cu branza de vaci frecata cu branza topita

Azi:dimineata portocala si un iaurt degresat peste jumatate de ora
Pranza :Pulpa de pui cu ciuperci
Dupa amiaza un suc de gref
Seara: Omleta cu spanac si rosii

Mergi la inceput