Montignac: ce am mancat azi? (70)
Raspunsuri - Pagina 15
oana8188 spune:
Cred ca o sa incerc si eu Molotov-ul
....Eu stiu, din experienta, ca dimineata, oricum cantaresti mai putin decat seara...chestie probata..ca am cantar electronic...diferenta cam de maxim jum de kg...Dar daca Viorica a slabit mai mult de un kg, deja mi se pare ca ceva functioneaza...O sa incerc si eu si sa vad daca chestia asta tine pe termen lung!
Nu va zic ce am papat..ca m-am tinut tare toata ziua si seara am facut cartofi prajiti pentru sotior si nu m-am putut abtine la vreo zece "paie"
.
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
lgireada spune:
Salut
Am si io o curiozitate ... oare molotovul asta nu face o slabire falsa? Is tare curioasa daca fetele care au dat jos cu molotov se mentin in continuare. Atunci merita, dar daca a doua zi dupa molotov cantaresti un kil in minus si a treia zi un kil in plus, deci per total nu se scade nik, atunci nu e nici o branza. Desi sincer, ma tenteaza si pe mine f mult, ma roade curiozitatea, dar imi trebuie oleak de curaj pt albusul ala crud. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Laura T spune:
Ma faceti sa rad cu Molotovul asta...Mai ca imi vine sa incerc si eu...Oricum, diferenta trebuie sa fie intre 2 cantariri de dimineata (zile succesive), nu dintre cantarirea de seara si cantarirea de a doua zi dimineata. Ca intre acestea doua exista diferente de 1kg si fara Molotov
...
Pe mine migdalele ingurgitate cu atata pofta aseara m-au tinut pe loc, asa ca azi am renuntat si la placerea asta...Meniul de azi (am fost cumintica rau...ma mir si eu de mine...):
ora 10.30: vreo 500g salata din multe fructe;
ora 14.30: ciorba de legume;
ora 18: putina ciorba de legume (pacat ca s-a terminat, trebuie sa fac alta!!), 5 ciupercutze umplute si salata de varza chinezeasca si ardei gras;
ora 21: o feliutza de cascaval si 2 rosiutze cherry (ca muream de foame, dar m-am tinut tare, nu am vrut sa stric o asa zi de cumintenie
).
Si acum fuga la culcare ca e de rau cu foamea asta!!!!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele
Madisor spune:
Seara buna!
Astazi am fost si la sala,ca nu se mai poate....
Si am hotarat sa tzin Scarsdale.
Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 10: 1/2 portocala
ora 12: o felie de paine neagra
ora 14: pui fiert cu salata
ora 19: peste la gratar cu salata verde si rosii
Pe maine!
anamariame spune:
Fetelor, si Molotov-ul asta de cate ori pe saptamana se ea?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Anda Panda spune:
bai fetelor, am gasit solutia: la molotov merge albusul de la 1 ou de prepelita ? ![]()
![]()
![]()
![]()
poate cine ne-a dat reteta se supara pe noi si ne spune ca la reteta originala trebuie albusul de la un ou de strut ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
molotov doar o data pe sapt. da' de ce vrei mai des ? vrei sa ajungi primadona ?
ralu spune:
Fetelor am deschis un nou subiect aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67936
Multa sanatate!