Montignac: ce am mancat azi? (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by andanii

am trimis

ANDANII

multumesc frumos.. am primit si am dat reply si pe yahoo.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

corina, in cartea noua ref la organe spune ca sint recomandate organele de vita (inima, limba), rinichi. a fost o discutie m demult ref la organe si imi aduc aminte ca pina la urma nu ar fi ok. parca era vorba de ficat... iar tu ai pipote si inimi. bai...nu stiu ce sa zic.
in cartea veche spune ca trebuiesc evitate organele din cauza procentului de colesterol. "trebuiesc evitate" nu inseamna interzise pe deplin - asta in cazul in care mori de pofta.

o sa incerc si eu molotov ala...- kilo kick, insa ca si voi, ma intreb care o fi explicatia

pt cine vrea cartea noua trimiteti-mi mesaj pe PM cu adr voastra de mail.

meniu azi:
dimi: pizza
prinz: cartofi prajiti, cola
seara: placinte cu dovleac

ha !! v-am atras atentia ! glumeaaaam !

meniu azi:
d:cremvusti, cafea decofeinizata cu inloc si lapte 0.1%
p:pui marinat la cuptor cu salata verde
s:nu stiu inca

zicea cineva de lapte care contine zahar. din curiozitate, te-ai uitat la ingrediente ? deci ... la ingrediente, nu la informatii nutritive. ce scrie acolo ?

va pup si va doresc o saptamina cu cel putin 1 kg in minus si ceva grade cu plus afara, ca am auzit ca acolo e vremea cum ar fi trebuit sa fie aici, dar nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna fetele,
Am revenit! Evident ca am avut si eu abateri (ieri o bere, ca am inghetat pe partie), dar se pare ca stagnez.
Intrebare: e voie otet in faza I?Ma refer la otetul pentru salata, ca nu suport sucul de lamaie...
Meniul de azi:
d-cafea cu indulcitor
10 -branza topita fara grasimi
p-oua cu branza emental rasa
s- friptura porc cu garnitura de adunare generala(multe legume)
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pochita spune:

acum am inceput si eu.cam 6 kg vreau sa slabesc, dar nu oricum ci cu sport si fara vergeturi.(1.64-58 kg-......pana la 52)

dimineata:doua mandarine
peste jumatate de ora: fulgi cu lapte degresat
pe la 11.00 un suc din gref si lamaie
la 14.00 salata cu cremvursti,rosii, salata verde, marar, lamaie,
cascaval
pe la 18.00: rulouri de sunca umpluta cu branza de vaci frecata cu parmezan sare si boia.(ca la nunta)
Mai beau un ceai u lamaie si gata.Ca norocul ca imi plac cel mai mult lucrurile acrisoare.Cel mai greu are sa fie fara dulciuri.Mai ales ca fac si sport...si faci o febra musculara fara zahar......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

giulia, m-am uitat in ambele carti si nu am gasit nimic ref la otet. ce scrie pe sticla de otet ? ce ingrediente ? spre ex pe sticla mea de otet (alb, simplu) nu scrie ingredientele. ala balsamic in schimb, are fructe, (struguri) deci, nu e ok.

are cineva idee cum sa gateste asparagusul ? cred ca de fapt e sparanghel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

otetul e voie dar sa nu fie cu miere de exemplu este otet de mere cu miere - asta nu e permis

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Multumesc feteleAnda Panda si andanii, m-am refer la otet d'ala normal, dar acum m-ati linistit!
Nu mai ocolesc salata:) ca m-am saturat de garnitura de fasole verde cu mujdei!
Anda, vezi ca e o reteta chiar prin retetele Monti cu sparanghel . Am cumparat si eu 2 cutii de sparanghle si le tin in debara, poate ma impulsionezi si pe mine.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Buna!
Raportez si eu pt listuta: 63,2 kg, deci -1,8kg in 3 saptamani. Nu-i rau, ma asteptam la mai mult dar sunt multumita si asa. Incet dar sigur.
Mi-e cam greu sa intru zilnic si sa scriu meniul, dar in general mananc cam asa:
dim - mar/portocala/grapefruit, iaurt 0% sau lapte 0% cu fulgi de cereale sau paine graham cu gem fara zahar
pranz - mancarici 'monti' (ma straduiesc sa gatesc respectand regulile) sau salate si eventual desert iaurt light (prefer Jogobella)
seara - branza/cascaval/sunca, rosii...

Pupici si spor la slabit!

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Dupa un we cu abateri, revin cu:
ora 10.30: 500g salata din 10 feluri de fructe;
ora 13.30: salata de varza alba si rosie, morcov, telina + 1/2 piept de pui la gratar cu ciuperci umplute;
ora 19: aceeasi salata + file de merluciu la tigaie fara ulei cu ciuperci umplute;
ora 21: migdale, caise uscate si putina cioco 73%.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Ieri am mancat la pranz o omleta cu doua triunghiuri de branza topita la vache qui rit si o rosie iar seara supa crema de praz (cu putina smantana) si somon afumat.Cand am fost insa sa cumpar paine ieri era calda si nu am rezistat tentatiei asa ca am mancat o felie la 4 ore dupa pranz si doua inaintea cinei.Este adevarat ca cu cat painea contine mai multe seminte cu atat e mai buna?Bineinteles painea integrala.Citisem undeva ca are un index glicemic mai scazut.Azi dimineata cantarul arata 82.3kg.Cand am inceput dieta,acum doua saptamani, aveam 85.3.Eu personal sunt multumita

Mergi la inceput