Montignac: ce am mancat azi? (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Nu stiu care ar fi explicatia daca exista dar cert este ca da rezultate. Eu m-am cantarit aseara dupa ce l-am papat apoi somn de voie. Dimineata la trezire si dupa drumul la toaleta. Cantarul spun si nu minte se va jos. Daca cineva stie explicatia fenomenului sa mi-a spuna si mie.
Am sa mai caut pe net poate gasesc ceva ................

Pupici, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Corina, multumesc, o sa incerc si eu intr-o zi in care imi iau micul dejun mai tirziu si prinzul pe la 3-4, ca sa nu imi fie foame rau. nici eu nu stiu ce explicatie ar putea avea, dar e Monti si se poate incerca, nu vad de ce nu...

Andanii, multumesc. cit de noua e carticica pe care o ai tu? ca eu am una trimisa de Karina mai de mult, pdf si una cumparata din librarie cu ma hranesc si nu slabesc- in cazul meu, iar pe site-ul lui Monti am vazut ca intre timp s-a mai dezmeticit si el cu una si alta...daca e mai noua decit ce am eu, poti sa mi-o trimiti si mie la orhideea75@yahoo.com? merci.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor

mi-am inceput saptamana suparata ! Mi-am luat un alt cantar care imi arata mai mult decat cel vechi asa ca Ralu trece-ma cu 88 si n-am sa mai raportez decat dupa ce va arata si cel nou sub 88 de kg !
Maine ma duc la doctor , trebuie sa-mi fac un test de efort si o echo cord si daca astea sunt bine am ok pentru a merge la sala . Si poate asa voi reusi mai repede sa dau jos
Meniul zilei:
D: wasa+gem + lapte 0,1%
P: pui la cuptor+ branza + masline
S: fructe

VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

fetelor, nu am mai intrat de mult, dar am citit tot si m-am intristat cand am aflat ca nu am voie camambert... eu am mancat fara sa stiu... si am mai mancat si seminte de floarea soarelui... cred ca am gresit, nu?

Va rog sa-mi spuneti si mie care e site-ul lui Monti si cine are cartea poate sa-mi trimita si mie? Va rog frumos... am senzatia ca eu tin un alt regim... ca la mine in carte (Ma hranesc deci slabesc... sau asa ceva) spune ca nu avem voie masline... iar voi vad ca ati mancat. Nu mai inteleg nimik. De aceea va rog sa va indurati de mine si sa-mi trimiteti cartile... cate or fi ele...

Cat priveste kg, inca nu stiu, ma voi cantarii pe 3 feb cand voi implini o luna de monti. Sper sa fie bine

Cu meniul... cam uit ce-am mancat...

Sambata...
- md. cremwurst cu carnati si cascavat
- p: mancare de fasole verde cu carnati si salata de varza
- s: iaurt cu 0% grasime si dulceata dietetica

Duminica...

md o felie de paine neagra cu o cana de lapte cu 0%grasimi
p pulpa de porc la cuptor cu fasole verde si chiftele facute doar din carne si ou
s o portocala si 3 kiwi

Azi...

md: cateva chiftelute de aseara...
p: carnati cu salata de varza
s: nu stiu inca... ma mai gandesc dar probabil porc cu fasole verde..

Precum vedeti nu am nici un pic de inspiratie, mananc aceleasi lucruri in fiecare zi... asta este...

PS: Am voie iaurt normal? Cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare!

Dupa in week-end cu abateri, raportez: 72 kg. Acceptabil, as zice, dar sper saptamana asta sa fiu mai hotarata si sa nu mai cedez.

Azi mananc asa:
MD: cereale cu lapte 0.1, cafea
10: o portocala
P: pui cu sunca si cascaval, salata de varza
16: o portocala
S: pui la cuptor, legume fierte

Am avut mai devreme prajituri la indemana si am rezistat eroic. Macar sa ma tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Laura10, site-ul e asta:
http://www.montignac.com/
carticica noua o astept si eu, si eu tot pe a ta o am.
vezi ca la inceputul capitolului sunt retete, te poti inspira de acolo.
cred ca de ex, la un meniu ca simbata, ar fi bine sa inversezi dimineata cu seara pt rezultate mai bune. iar iaurt si alte lactate( excluzind brinzeturi fermentate, gen cascaval) pe site zice sa le maninci in cant cit mai mica, pt ca desi au IG mic, sunt inductoare insulinice. iaurt gras poti sa maninci la prot-lipidic si slab la prot-glucidic.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

si eu va raportez ca nu am inregistrat nici o schimbare.ce-i drept in we am mancat iar cioco neagra ,in rest mananc monty.nu inteleg ce se intampla.m-am apucat de pilates la domiciliu si maine merg la sala sa fac cardio.poate asta-i problema ca nu am avut timp sa merg la sala.
va pup
azi am mancat
d.3 felii de paine neagra cu gem diet si cafea cu lapte degresat

am mancat 75g.migdale inainte de pranz
p.o slata de ton cu ulei si otet
dar cred ca am gresit cu cafeaua decofeinizata careia ospatarita i-a pus frisca dar n-am baut-o pe toata.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu stiu ce carte ti-a trimis , iti trimit si eu

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Acum postez si meniul de azi sa nu uit:
MD-carnat de casa cu branza
Gustare-cafeluta si un mar mai tarziu
Pranz- Iaurt 0.1% cu lamaie
Gustare - idem pranz
Cina-ochiuri cu spanac.

Apropo am in congelator o punga de inimi si pipote si tare ma tenteaza ,pot sa le fac cu ceapa si un strop de ulei ?

, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am trimis

ANDANII

Mergi la inceput