Montignac: ce am mancat azi? (70)
Raspunsuri - Pagina 10
corina costea spune:
Saluti fetele

,
In week-end nu am reusit de loc sa intru asa ca prezint azi raportul.
Nu scriu ce am mancat ca o sa dati cu pietre in mine dar raportul imi este favorabil adica 71 kg. Nu este mult dar este bine la ce abateri am avut si cred ca m-a salvat si kilo-kick-ul postat de Nora. Nu credeam ca are efect dar este adevarat chiar se da jos.
Am sa postez mai tarziu ce pap azi.![]()
![]()
Corina
korinna spune:
Neata la toata lumea!
De azi tin un pik de Scrasdale.Asa ca....
-dimi:grefa,cafea,ceai cu lamaie
-pranz:am facut de dimi si am luat la serv:piept pui gratar,rosie,castravete
-seara:peste marinat(sau gratar) cu salata de varza murata
pitecantrop spune:
Buna dimineata!
Raport: 83kg. Sper ca pina in 2, cind se implineste o luna de la inceperea regimului sa ajung la 82.5kg. Am avut abateri foarte mari in weekend asa ca nu are sens sa va spun ce am papat.
Saptamina asta nu stiu cind voi intra fiindca ramin singura cu strumful acasa si nu mai am timp nici sa respir.
Pupici si la cit mai multe kg in minus!
mamini spune:
Buna dimineata!
fetelor, ma alatur grupului, daca ma primiti, cochetez cu Monti de multa vreme si am inceput regimul pe 14 ianuarie, de cind il tin fara abateri. GI a fost 71.9 si G azi dimineata 70.3. ar putea sa mearga un pic mai repede...dar nu stiu ce se intimpla. am about 1.72 si sper sa ajung la 62 de kg.as vrea mai putin, dar incerc sa fiu realista.
Corina Costea, ziceai ceva de kilo-kick, am incercat sa gasesc postarea respectiva, imi amintesc ca am citit-o la un moment dat( fiindca sunt cu ochii pe voi de mult
), dar nu mai stiu unde e? poti sa mai postezi tu o data, please?
multumesc
M
meniul meu de ieri:
dimineata lapte fara grasime, fara lactoza cu fulgi de ovaz
prinz salata cu peste afumat
gustare 1 ardei gras cu telemea
seara 1 mar
azi: dimineata lapte fara grasimi si lactoza+fulgi de ovaz( am editat ca pe astia ii uitasem)
prinz si seara ardei umplut Monti
andanii spune:
mamini bine ai venit printre noi

in rest ce sa va mai spun, vad ca intrebari nu aveti ![]()
va pup
ANDANII 

Madisor spune:
Ziua buna la toata lumea!
Nu v-am uitat... Nu am uitat nimic. LA greutate sunt asa cum stitzi
, da' nici foarte cuminte nu am fost...
Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora: 10: 2 bucatzele mici telemea
ora 12: brânza de vaci si un pahar suc rosii
ora 14: la fel
ora 16: un ou fiert
ora 18: un iaurt
Daca mai apare ceva ... scriu...
O saptamâna fara abateri!
corina costea spune:
MAMINI uita reteta ceruta.
kilo-kick-ul" e un amestec din:
- 3 linguri de crema de branza de vaci cu maxim 2% grasime
- 1 albus de ou
- suc de lamaie (dupa gust.. dar sa fie totusi multicel)
- indulcitor
Albusul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie + indulcitor. Amestecul se mananca seara, inainte de culcare, dupa care nu se mai mananca / bea nimic. E recomandat a se face 1 data pe saptamana (nu mai des). Rezultatul: 700 grame jos "instant" pana dimineata.. Am citit pe un alt forum (idieta).. fetele de acolo spuneau ca functioneaza.
Deci pe pielea mea spun sigur ca functioneaza cu toate ca nu pot explica fenomenul.
Pupici Corina
andanii spune:
corina asta merita incercat, si cred ca nici nu e rau la gust
si de ce oare nu se poate in fiecare seara ???????????? si incercat mai des si e vreo problema ????
ANDANII