Primele semne ale sarcinii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

GIULLIELA TE ROG INSISTENT SA NU IEI NICI UN MEDICAMENT FARA SA CONSULTI UN DOCTOR PRIMA DATA!te roggggggggggggggggggg............daca e sarcina si e bine prinsa fugi repede la control si de acolo poti afla ce si cum sa iei....nu dupa capul tau sau din auzite.....poti dauna grav bebelului!

raluca

Mergi la inceput

GIULLIELA si apropo bafta sa ai sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos!si felicitari!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Nu stiu ce a fost sau ce nu, poate doar imaginatia si dorinta mea (sa fie chiar asa puternica?) dar mi-a venit PM-ul (poate ca a fost si din cauza apropierii lui + oboseala pe care am acumulat-o in ultimul timp). Cert e ca ca nu e.
Poate alta data, luna viitoare sau cine stie. nu intru in panica.
v-am pupat si sarcina usoara celor care sunteti in derularea celor 40 de saptamani mirifice.

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

GIULLIELA felicitari! sa ai o sarcina usoara.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

buna fetelor,
poate sa-mi spuna cineva daca se poate ca la 22 de la CM sa iti dai seama daca esti insarcinata? Simptome nu am, doar ca mananc mai mult (ceea ce poate fi normal datorita stresului) in schimb am avut ieri o durere cumplita de ovare si ce e curios sfarcurile sunt indreptate in sus si pronuntate - asa ceva la mine nu am mai vazut! Plus ca mamelonul e tare vascularizat. Azi dimineata am facut un test de sarcina care a fost negativ si astept ca pe 11 februarie sa-mi vina CM. Oricum sunt tare emotionata.

Va pup.

Mergi la inceput

RICULICA doamne ajuta sa fii dravidutza!eu iti tin pumnii si urez multa bafta!durerea de ovare poate fii simptom de ciclu!la fel si sanii durerosi !in accelasi timp eu cand am ramas gravida am avut simptomele de dinainte de ciclu plus niste calduri inexplicabile!testul ar fii trebuit sa iasa pozitiv!dar nu te supara ca exista si sarcini cu teste negative!pe 11 februarie vei afla sigur!bafta!

http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riculica spune:

salutare!
ieri, pe 7, mi-a venit, dar ce e ciudat asta se intampla cu 4 zile inainte de obisnuita data. La mine e destul de fix, adica la 28 zile, cel mult cu intarziere de 1 zi, dar nu mai devreme! Cine-mi spune si mie cum e ciclul peste sarcina? Seamana cu cel normal? Cat tine?

Multumesc si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyana spune:

buna fetelor,eu de vreo 3 sapt am greturi,stari de somnolenta,dureri de burta si spate,si ma dor sfircurile mai ales la atingere,ciclu nu mia mai venit de pe 25 februarie,iar dupa 2 sapt de la term ciclului am avut o scurgere rozalie.abia ast sa ma duc la doctor cred caii bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Draga Anyana dac UM a fost pe 25 februarie iar noi suntem in 7 apr e clar ca-i bebe.Zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Anyana sa dea Domnul sa fie bebe! Cand mergi la dr.?

Deea, 36+ cu bebel mic Darian Rafael

Deea, 37+ (dupa echo) cu bebel mic Darian Rafael

Vine bebelul
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput