Mamici din Arad ....??? (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi sigur ca mi-am facut porumb fiert!A cumparat Ovi din piata si mi-am fiert!

Diana cati dinti are Vladut?Spor la treburi!Si poate cu ocazia minichefului iti faci si tu niste poze cu burtica!!!!

Alinush si eu la sarcina cu Alesio eram topita dupa castraveti murati!Acum am pofte....pe te miri ce...

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati????????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Vad ca e liniste pe aici. Noi acum plecam la Bihor, deci ne "vedem" maine seara.
Va pup si va doresc un week-end placut!

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinush drum bun in Bihor si ai grija de tine!

Diana azi va chefuiti?Ce zici, faci niste poze la burtica cu ocazia asta?

Clauuuuuuuuuuuuuuuu?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, Vladut are 6 incisivi si 4 masele. Azi ne chefuim, spr sa-mi faca si mie barbata-miu niste poze sa ma vedeti ce balon am ajuns...

Alina, distractie placuta la Bihor!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Diana cum v-ati chefuit ieri?A fost bine?Poze ati facut?(in special la burtica)!

Noi suntem ok, Alesio se joaca cumintel si eu imi fac de cap pe aici....!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Neata fetelor!

La noi e dimineata ca vad ca voi inca "dormiti"!

Diana?????Asteptam poze!!!!Ai??La capitolul dinti v-am intrecut deja ca bazucu meu are 13(sau 14, dar nu-s sigura dc i-a iesit si caninul al 2-lea....).....macar voua va ies fara scandal?(ca la noi e jale....)!

Claudia vreau sa-ti zic : LA MULTI ANI!!! pentru Ana-Maria!!!!!(pt. ieri) Sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!E o scumpica!

Burticilor cum va simtiti azi??????Eu sunt relativ ok....pana acum!

Clauuuuuuuuuuu?Chiar ai evadat de aici?

Si noi avem ceva poze noi in albumul din Yahoo(dc vreti sa-l vedeti pe Alesio in frigider cum se autoserveste........)!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe pagina 3??????

LA MULTI ANI! lui VASILE si multe multe bucurii.

Vineri nu am venit la lucru ca nu prea m-am simtit bine. Sambata am facut curatenie si am fost la cineva in vizita, iar ieri am facut papica si apoi am cam stat in pat toata ziua, fara nici un chef de nimic.
Nu pot sa spun ca am greturi mari, dar ma indispun, plus ca am mereu un gust urat in gura si nu mai stiu ce sa mananc sa scap de el.

Nu suport multe mirosuri de parfum, i-am cumparat alt after-shave la Sorin si nici pe asta nu il suport. Mi-am schimbat si sapunurile ca nici alea nu le mai suport. Oare pana cand o sa am mirosul asa sensibil?

Altceva nimic. Am fost joi sa-mi predau referatul si de data asta mi l-a luat desi "e bun, daaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr ....." blabla bla, l-am lasat sa spuna si nu l-am contrazis cu nimic, ca daca nu mi-l luam ii dadeam cu el in cap. Sambata trebuia sa am examen, dar am rezolvat sa nu mai merg asa ca am mai scapat de unul. Mai am doua saptamana viitoare, in 14 si 16 si scap si eu.

Magda, eram convinsa ca numai note mari o sa iei. Bravo!

Mai fetelor, voi nu vreti sa mergeti la bazin? Ca eu cum am probleme cu spatele singurul sport indicat e inotul si nu am cu cine sa merg. Cred ca pana la urma il iau pe al meu sot de la tenis si mergem. Daca vrea careva dintre voi sa-mi spuneti. Vreau in Micalaca la clubul Activ, ca e curat si frumos.

Pupici la toate.

10+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Aseara am aajuns tarziu de la Bihor si vi-am mai scris.
A fost fain, frigggg..., dar ne-am simtit bine.

Ioana, am vazut pozele cu Alesio in frigider, e total.

Flavia, eu nu merg la bazin ca nu stiu sa inot si nici nu vreau sa invat.

In rest sunt ok, mai putin greturile de seara, astea ma "streseaza".

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Flavia eu m-as duce sa inot....daca as sti!Tare mi-ar place sa invat sa inot....candva.....
Dar acolo la bazin unde mergi tu nu au si instructor de inot?Ca as merge cu Alesio sa invatam impreuna sa inotam...!

Alinush sa vezi ce fain e sa-ti deschida frigiderul si de 30-40 de ori pe zi....!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput