Mamici din Arad ....??? (41)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Neata fetelor!
Pe unde umblati de am ajuns pe pagina 3??????
Noi suntem harnici....de la 7:30 n-avem somn........asa ca imediat trecem la treaba(aspirat, prafuit, pregatit papa)!
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Salutare
O sa va redau un comunicat din Ziarul Adevarul de azi, de la Casa de Asigurari de Sanatate:
"Persoanele care beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau copil cu handicap, in varsta de pana la 3 ani, fac dovada calitatii de asigurat odata cu prezentarea la furnizorii de servicii medicale cu adeverinta eliberata de catre directiile teritoriale ale ministerului muncii, solidaritatii sociale si familiei, NEFIIND necesara si copia documentului de plata a contributiei."
Asa ca Ioana poti sa mergi sa-ti faci analizele doar cu adeverinta de la Directia muncii.
Ioana, eu inca nu merg la inot, as vrea ... dar nu am cu cine. Poate reusesc sa-mi conving una dintre prietene. Nu stiu daca au si instructor de inot acolo, stiu doar ca au pe cineva cu care se face Aqua fitness.
Gabi tu cum mai esti?
Eu sunt relativ bine, cu unele stari de greata, dar fara probleme majore zic eu. Saptamana viitoare trebuie sa merg din nou la control.
Diana ai poze?
10+
pozici
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Vad ca-i cam liniste pe-aici.
Eu am greturi dupa masa si seara groaznice, nu suport nici un miros de mancare, dimineata nu am nimic. Aseara nici n-am putut sa-i incalzesc mancare la Dragos, saracutul a asteptat pana a venit Calin. Vroia sarmale si eu cred ca si vomitam daca le simteam mirosul.
Acum mi-e foame, dar nu as manca nimic. Mi-am faccut ceva special, cartofi copti la microunde.
Alina (9+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Flavia multumesc de informatie!
Alinush nashpa tare cu greturile astea.....cunoastem!Si eu am greturi dar nu asa nasoale....Sper sa-ti treaca repede!
Eu m-am simtit binisor azi.....acum incep ceva greturi usoare, dar trec ele!
Avem poze de la cheful de ieri cu zana pe yahoo!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Pagina 3?????????
Cred ca frigul de afara ne-a cam molesit pe toate.
Alina, nici eu nu suport mirosurile de mancare, dar cu sarmalele nu am nimic, imi plac.
Oare cand se termina cu mirosul asta asa de sensibil????????
10+
pozici
maggda spune:
Ceau fetelor!Am luat 10 la ex de sambata, ma simt in vacanta chiar daca luni am avut ex si mai am unul vineri.
Flavia eu am ramas cu mirosurile si dupa nastere.Sa ma vezi cand sunt de noapte si merg cu infirmiera pe coridor simt mirosul de picioare din care salon vine(de la un apartinator care s-a spalat pe picioare cand a iesit ultima data paraul din sat din matca) bineinteles cu usile inchise la saloane.
Ioana super pozicile!
Clauditzoooooooooo .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
LA MULTI ANI RADU!!!!!!
Anto sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti(cum zice povestea)!Mai da si tu pe aici din cand in cand sa stim macar ca sunteti bine!
Magda felicitari!Am zis eu ca iar iei 10 la ex.....!
Flavia si eu am ramas cu mirosul f sensibil si dupa ce-am nascut....mirosurile de parfumuri nu le-am suportat pana pe la vreo 10 luni de la nastere.....acum iarasi am probleme cu parfumurile, tigarile....tot felul!
Alinush, Diana, Clau???????????
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
alinamoro spune:
Saluatare fetelor!
Magda, felicitari pentru examen!
La multi ani Radu!
Vad ca Anto ne-a uitat cu totul, nu stiu nici daca a mai fost in Arad.
Am uitat sa va zic ca ieri am fost la ortoped si a zis ca nu sunt probleme cu piciorusele lui Dragos, dar totusi ne-a dat 10 sedinte de gimnastica medicala si masaj. Am inceput deja de aseara, la Dragos ii place foarte mult.Am facut programare pe urmatoarele 10 zile.Acum e la gimnastica cu Calin.
Alina (9+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
maggda spune:
La multi ani Radu!
Alina super ca nu sunt probleme cu Dragos.
Fetelor ce mama denaturata sunt ,am uitat sa ma laud ca Biutza a terminat primul semestru cu toate mediile cu FB.
pupici
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
DianaR spune:
Saluti fetelor!
Nu sariti ca tot n-am nu stiu ce poze , deci va mai tin in suspans.
Magda felicitari ptr. examen si ptr. Biutza cea cuminte!
Anto sa-ti traiasca sotiorul!
Am fost ieri la eco, bebita e bine, sanatoasa, tot fetita din fericire . De nascut voi naste prin cezariana pana la urma, asta e.
No va pup.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005