Mamici din Arad ....??? (41)
Raspunsuri - Pagina 12
maggda spune:
Fetelor am scapat de oralul de azi si am luat 10!!!Sa mai scap si de scrisul+oralul de sambata si simt ca traiesc.
Da apropo voi pe unde umblati?
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
DianaR spune:
Felicitari Magda!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
pufymic spune:
Magda felicitari!!!
Diana tu ce mai faci?Ce mai face Vladut ca tare de mult nu ne-ai mai zis nimic de el.....
Clauuuuuuuuuuuuu???????
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
Salutare fetelor.
Azi nu prea am avut chef de nimic, am dormit toata dupa amsa si acum pic aici de somn.
Magda, felicitari pentru examen!
Diana, am 2 intrebari pentru tine: tu ti-ai facut triplu test la 19-20 saptamani? si la laser ti-au facut eco transvaginal?
Am sunat la Labormed si costa 1.200.000 si la Biomedica in Vlaicu e 1.800.000 lei.
Ioana, azi ce pofte ai avut?
Eu vad ca o zi am greturi si una nu, azi a fost ziua cu greturi, ieri am avut acid. Groaznic!
Clau, hai mai nu o mai lasa pe Ioana sa urle atat dupa tine!
Promitem ca nu te molipsesti de la noi.
Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
maggda spune:
Fetelor azi am dormit pana la 9.45 ce bine a fost.Biutza azi nu a mai avut scoala asa ca nu a mai trebuit sa ma trezesc.Acum imi beau cafeaua de la trezire.Biutza merge la ai mei pana maine seara asa ca eu ma apuc de invatat pe maine.Maine la ora asta voi fi cu TA si FC crescute si cu nervii gata.
va pupici pe toate
pufymic spune:
LA MULTI ANI VASILE!!!!!!!
Sa fii fericit alaturi de familia ta minunata!Diana sa-ti traiasca huzbandu!
Alinush nashpa cu greturile si cu acidul.....le-am experimentat si cu Alesio si stiu ce zic......ieri numai mamaliga cu iaurt si suc de ananas am poftit.....dar e bai ca azi-noapte numai cornuri cu ciocolata am visat(din alea de la brutarie), asa ca azi merge Ovi sa-mi cumpere!
Magda lasa ca trece si ex asta si iarasi vii sa ne zici ca ai luat 10!Bafta pe maine si spor la invatat!
Clauuuuuuuuuuuu?Chiar asa ?Ma mai lasi mult sa urlu dupa tine?Hai mai zi-ne de voi, ce mai faceti, ce mai face Raul?
Gabi, Flavia cum sunteti?
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
maggda spune:
LA MULTI ANI VASILE!!!
Si tot binele din lume!
gabitzica spune:
La multi ani Vasile!
Eu nu prea am chef de nimic. Azi trebuie sa stau pana la 5 la birou, dar nu am stare deloc. Si nici chef de lucru. Asa ca am fugit la Cipri un pic.
M-ati intrebat daca iau fier. Nu iau. Cand ar trebui?
Va pup si va doresc weekend placut.
Ioana sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu porumbul fiert. Ai facut pana la urma? Cred ca potesc si eu, ca n-am mai mancat de tareee multa vreme.
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Multumesc fetelor! Sunteti niste dragute.
Azi am treaba sa pregatesc papa si maine curatenie ptr. minichef.
Ioana, Vladut e un scump care face numai prostii exact ca si puiutii vostri. Acu cred ca-i mai ies ceva dinti ca-i tot cu degetele sau tot felul de obiecte in gura.
Alina, nu mi-am facut triplul test, Cioata a zis ca nu e necesar, am doar 27 ani, sarcina obtinuta acum fara probleme. La Vladut mi-a spus sa-mi fac ca ma chinuisem ceva pana sa raman insarcinata si avusesem si un avort spontan in perioada cat m-am straduit sa raman.
Mi-a facut transvaginal la Laser, nu stiu cat costa ca pe mine nu m-a taxat. Cred ca ceva de genul 700000.
Va pupic, merg la treaba.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
La multi ani Vasile!
Diana, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti cu totii.
Mersi de informatii.
Gabi, vino intr-o zi cu analizele la d-na dr. si iti zice daca trebuie sa iei fier. Cat e hemoglobina?
Nici eu n-am chef de nimic toata ziua, sunt tare molesita.
Ioana, ce faci cu saracul Ovi! Hai la noi ca avem brutarie foarte aproape si iti cumperi cornuri cu ciocolata.
Eu nu as manca nimic dulce, numai acru. Oare va fi baiat?
Nu stiu de ce, dar am asa o presimtire(cam de 3 zile) ca va fi baiat.
Magda, succes pe maine la examen!
Noi maine mergem la parinti ca n-am fost de la sarbatori. Abia astept!
Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun