Mamici din Arad ....??? (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, cred si eu ca ti-e greata dupa asa combinatie ... Citeam ce scrii tu si ma gandeam: ce chef...ramasesem blocata pe ziua lui Vladut . Pai cred si eu ca party-ul de anul asta a lui Vladut sau nu va fii sau va fii ceva absolut improvizat... Asta e...

Alina, martea viitoare merg iar la control.

Gabi esti o tar anemica. O sideremie nu-ti strica deloc sa-ti faci, puteai deja sa iei fier.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana pai nu e ziua lui Vasile in 3?La cheful pentru el ma refeream!
Cat despre raul meu nu mi-e rau de la ce mananc, mi-e rau oricum.....!
Tie ce-ti face burtica?

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Am fost cu Dragos azi la Orto Janto si are platfus(putin a zis) si glezna e putin lasata in interior. Prima data m-a intrebat daca l-am pus in rotobil cand a fost mic si bineinteles ca l-am pus. Cica asta ar fi cauza.
Ne vor face talonete, am comandat 2 perechi ca sa avem o pereche permanent la gradinita. Am facut o programare si la medic ortoped (tot acolo) pe marti si sa vedem daca ne recomanda si gimnastica medicala. Era cam mirata tipa cand i-am zis ca numai noaptea se plange ca il doare, a zis ca asta ar fi mai mult de la lipsa de calciu. Intr-adevar ca i-am dat calciu si de vreo 2 saptamani nu mai imi zice noaptea ca-l dor picioarele, foarte rar mai zice ziua. Pe el nu-l doare daca umbla, mai ales ca la gradinita fuge non-stop.

Azi mi-am facut eco, bb e bine, am vazut cum bate inimioara.

Ioana, eu n-am luat fier inca. Am luat 10 zile vitamine prenatale, dar m-am oprit sa nu-mi faca pofta de mancare de pe-acuma.

Diana, de cand se poate lua fier?

Magda, ai gasit ZZ?

Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca bb are 28 mm.

pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

alutare, am mai scris intr-o zi si am uitat sa ma logez asa ca s-a pierdut mesajul.M-am enervat si n-am mai rescris.
Gabi ma bucur ca esti mai bine cu pastilutele.
Alina, n-am inceput lucrul da il mai ajut pe daci cu cite ceva si ne incurca Dragos.Acum cu frigul asta ne-am mutat un timp acasa ca era prea frig la sediu si pe mine repede ma apuca torticolisul.Acum il aducem seara acasa.E bine asa.Nu-mi place sa stea peste noapte acolo ca e pustie casa fara el.
Mai Ioana da multe pofte ai!!!E bine.
In rest n-avem noutati doar ca si noi jinduim dupa primavara.
Pupici

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, stiu ca la ziua lui Vasile te-ai referit, dar uitasem complet de ea si de asta m-am distrat (ce chef mai frate, fata asta o balanzit ?)

Alina mie Cioata mi-a zis daca am Hb sub 10 sa iau de la bun inceput, daca nu de la 4-5 luni.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)

Decembrie 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Ioana, stiu ca la ziua lui Vasile te-ai referit, dar uitasem complet de ea si de asta m-am distrat (ce chef mai frate, fata asta o balanzit ?)

Alina mie Cioata mi-a zis daca am Hb sub 10 sa iau de la bun inceput, daca nu de la 4-5 luni.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)

Decembrie 2005

Diana, eu am Hb 12,7, doar hematiile sunt mai mici, 376000.

pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinsuh multa sanatate lui Dragos si sa se "repare" cat mai repede si usor problemele de la picioare!
Sa-ti traiasca minunea mica din burtica!!!!

Diana esti de coma! Cum sa uiti de ziua lui Vasile?????....sarcina e de vina oare?

Alina mda....am pofte cum n-am avut la Alesio(atunci numai pe bere mi-era pofta.....da pofta crunta!, in rest n-am prea avut treaba)....acum salivez la greu te miri la ce...!Sper sa nu ma fac cat casa....offff!

Si ca tot vb de pofte, tocmai i-am trimis la Ovi SMS sa-mi cumpere crenvusti ca as manca asa fierti....inca nu stiu cu ce(si noi nu prea cumparam asa ceva....)! Si am fost la o vecina si avea pilaf de orez ....si asa bine mirosea.....ca acum tot acolo ma gandesc.....deci maine execut si eu unul!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor trezirea , suntem pe pagina 3!
Mai Ioana esti teribila cu poftele tale!Il termini pe Ovi pana nasti daca tot asa o tii.Eu cu Biutza nu am avut pofte de nici un fel asa ca nu stiu cum sunt chestiile astea.
Alinush lui Dragos.
Clauditzooooooo .

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Salut fetelor!

Magda crede-ma ca si mie mi-e mila de bietul Ovi....dar si de mine mi-e mila ca m-oi face cat un elefant.....!
Nici eu n-am mai trecut prin faze din astea cu pofte(la Alesio doar bere vroiam si cand vedeam la tv imi lasa gura apa.....dar in rest n-am avut treaba)si-i tare nashpa....si in plus eu sunt si rusinoasa si mi-e jena sa cer(si sa accept)....!

Clauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput