Mamici din Arad ....??? (41)
Raspunsuri - Pagina 10
flavia ramona spune:
Mai fetelor, pai la mine vad ca e aiurea. Ieri chiar mi-a fost greata toata ziua, dar azi ma simt bine. Sper sa fie cat mai putine zilele cu greturi. Eu parca stiu ca tin pana la 3-4 luni, nu?
De mancat, asa cum ziceti si voi, sloganul "fara carne" e perfect. Singurul lucru ce contine carne si mananc sunt sarmalele si nici nu mi-e rau de la ele, cel putin pana acum nu mi-a fost. Aseara am facut iahnie de fasole, cu niste sos de ceapa langa. Bunnnnnnnn. Desi in mod normal e grea pt stomac nu am avut nimic.
Ahhhhh, aseara m-am enervat de imi venea sa-l bat pe profu. Am fost la scoala de la 18 sa predau un referat. Am fost vreo 100 intr-o chichineata de sala, un aer inchis de abia respirai, iar mie un raauuuuuuuu. Pe langa asta ne-a tinut mult si nici nu a vrut sa-mi ia referatul. A spus ca trebuie sa fac altceva , mi-a venit sa-l bag undeva de prof tampit, ca daca nu are foi in fata habar nu are ce sa spuna si nici macar nu preda sa intelegi ceva. Niste formule de te crucesti ...... si partea nasoala e ca nu prea am de unde sa iau alt referat ca e o materie relativ nou la noi si tot ce gasesc e doar despre riscul de creditare pe care nu-l mai vrea .... Ah, dar mi-a dat nr lui de tel si sa-l sun, daca am nevoie de ceva ..... Bleaahhh. Mi-e greata.
In rest suntem ok. Trebuie sa merg la medic aici, ca se pare ca nu voi ajunge in 15 in Ungaria, ca am examen si in 14 si in 16 si va fi foarte obositor.
Magda, parca am burtica pt ca sunt foarte balonata mai tot timpul, desi nu mi se vede burtica la 9 saptamani. Dar e adevarat ca nu mai port pantaloni care erau stramti pe talie, am cateva perechi mai elastici si de aia trag toata ziua. Si eu, teoretic nasc in septembrie, dar ar fi cam 2 sept, asa ca se poate intampla orice.
Ioana, un scumpic Alesio.
Lisa, vineri seara cand s-a pus in pat a spus somn usor la mama, la tata si la bb favia. Tatal meu a crezut ca nu aude bine si a intrebat-o inca o data la cine? Si la fel a spus. Probabil ii aude pe ei vorbind. Oricum ii plac bb-i mici.
9+
pozici
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Magda, eu am vreo 45 de credite, mai am pana la 90. In 11 merg si eu la cursul despre gripa aviara ca e obligatoriu si la noi. Mai e obligatoriu resuscitarea.
Maine merg cu Dragos la Orto Janto.
Cred ca toate vom naste in septembrie in afara de Diana care nu mai are asa mult ca noi.
Flavia, la cine te-ai hotarat sa mergi pana la urma, la care medic?
Ioana, tu cand mergi la Cluj?
Eu voi merge la Miclea in 21 feb.,atunci mi-am facut programare.
Am observat ca mie mi-e greata dupa masa si seara, dimineata n-am nimic. Intr-un fel ma bucur ca nu mi-e greata la lucru.
Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
DianaR spune:
Magda, termenul ar fi tot in mai ca la Vladut (la o saptaana dupa el).
Alina, bafta maine la doctor!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
pufymic spune:
Diana poate-ti face figura bebelina si vine de ziua lui Vladut....si atunci adio party!
Alinush eu in 15 februarie am programarea la Cluj!De-abia astept sa mergem!Si eu tot dupa-masa si seara am greturi....
Flavia da-l incolo de prof plictisit!
Clauuuuuuuuuuuuuuuu?
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pau spune:
Buna fetele,va pupam pe toate si cele cu burtici si fara burtici.In primul rand ms mult pt urarile facute pt ziua lui Romy,am fost foarte ocupati,musafiri mai multe zile,acum de cateva zile am putut iesi la aer cu Paula,a terminat cu varicela.M-am mai agitat saptamana trecuta cu gradi a noastra de la UTA,care nu stim ce va fi cu ea,pana la final.De maine mergem la gradi,gata cu concediul medical,la noi de maine incepe noul an.Va las ca asteptam alti musafiri,acuma seara.Imi cer scuze nu stiu care dintre voi merge la dr Furau?Tot asa aglomeratie este la el?Sper sa-mi fac timp sa mai vb cu voi,chiar daca acum nu prea am avea subiecte comune.Nico si Paula.
gabitzica spune:
Pau, eu merg la dr. Furau. Tot asa aglomeratie e la el, ba mai rau cred.
Am inceput si eu sa am greturi, dimineata in special si cand imi es foame.
Mi-am facut analizele. Nu stiu cat de bune sunt, ca nu am fost la nimeni sa le vada. Poate ma ajutati voi care sunteti in domeniu, pana ajung la medic cu ele
-hematocrit a iesit 33.5 (limita 35-52) nu stiu ce inseamna
-hematii 3800000 (Limita 4200000-6000000)
-VSH 5/9
-calciu 2.18 Limita(2.2-2.55)
De cand iau utrogestan nu mai am scurgeri maronii. Sper sa fie OK.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Gabi, ma bucur ca esti bine. Bine ca nu mai ai scurgerile alea maronii.
Si la mine au iesit hematiile 370000, putina anemie si la tine.
Pau, succes in noul an la gradinita!
Diana, tu ai mai fost la dr.?
Alina (8+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
maggda spune:
'Neata fetelor, acum m-am uitat pe net la vreme si cica de duminica iar vin -11 grade noaptea, nu mai vreau, vreau sa vina macar primavara daca nu vara.
La noi nimic nou pe ecran , va pupici pe toate.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
maggda spune:
Fetelor nu mai gasesc ZZ-ul, aseara m-am distrat de minune citind pe acolo.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Alinush, Gabi cum va simtiti?Voi luati fier pentru anemie?Sau prenatale?
Diana tu cred ca esti bine ca de obicei....ferice de tine! Va pregatiti de chef?
Magda ce fain de tine ca ai timp de stat si citit tot felul de chestii.....Examene mai ai?
Clauuuuuuuuuuuuuuuu?
Noi suntem ok, Alesio parca creste de la o zi la alta, ne uimeste pe zi ce trece cu cate ceva nou!
Eu aseara dupa ce s-au mai dus greturile am avut pofte... si am mancat paine prajita frecata cu usturoi si cu lapte cu cacao....si dupa aia iarasi greturi....offff!
Pupici!
Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump