putin sport
Raspunsuri - Pagina 8
carolada spune:
buna
am vrut si eu sa downloadez pilates dar m am ingrozit cand am vazut ce mare i,computerul meu cica i ia 14 ore saracu
in alta ordine de idei,as vrea si eu o lamurire despre cardio:undeva citii ca e cardio cadn nu mai poti vorbi in timp ce faci exercitiul respectiv si aici a scris cineva contrariul?
cine mi zice si mie babeste ca nu inteleg?
eu incerc sa slabesc dansand samba
dar din pacate n am party in fiecare seara asa ca tre sa ma reprofilez
succes la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
Carolyne spune:
Fetelor, ma inscriu si eu pe lista cu practicarea inotului.
Din pacate nu prea am timp si de-abia ajung o data, poate de 2 ori /saptamana la bazin. Pot sa stau cat vreau, nu exista barem de timp. De obicei cam 2 ore sunt suficiente.
Eu am mai scris la subiecte de sport ca sunt fan inot. Pe mine trasul de fiare ma deprima pur si simplu. De alergat nici nu poate fi vorba!! In timp ce inotul ma relaxeaza si slabesc efectiv vazand cu ochii. Dar asta mi se potriveste mie, stiu ca spunea o alta fata ca ei nu ii prieste inotul pentru ca i se face f. foame si de fapt mananca mai mult decat daca nu ar merge la bazin.
Si din an in paste, daca am timp normal, merg si la patinoar. Asta alta relaxare sublima pentru mine. Ambele sporturi ard extrem de multe calorii daca le practici cu perseverenta (ca asa sa stai la odihna in bazin e foarte usor).
Va doresc mult sport in continuare si kg mai putine!
Carolyne si bobocelul Veronica
conchita spune:
quote:
Originally posted by Allure
Miscarea mea de baza insa se cheama "pilates", care e tot o forma modificata de yoga, indreptata spre "core strengthening", adica mijlocul si spatele. Dezvolta o musculatura foarte frumoasa si feminina.
Am cumparat o caseta cu un program video pe care il urmaresc pas cu pas in linistea casei mele. E simplu dar trebuie perseverenta. Imi aduc aminte cind am inceput, nu aveam putere sa fac anumite exercitii si ma opream la jumate si incepeam sa pling de ciuda. In numai o luna de zile am depasit faza cu bocitul si in vreo 6 luni deja corpul meu arata profund schimbat. (nu va spun ce fund rotund, tare si saltat am facut...nu ma recunosc)
Uite aici website-ul cu pricina http://www.winsorpilates.com/
Acum au o oferta sssssssuper cu numai 10$ pentru acelasi program care m-a costat pe mine 50$. Din pacate nu cred ca fac shipping in Europa.
Oricum, informatia nu strica. Poate intr-o zi va ajunge si in Romania si atunci veti sti primele despre ce e vorba :-)
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
tocmai mi-am comandat si eu programul, de pe siteul dat de tine, multumesc mult de informatie!
ia ca poate ma motivez iarasi cu sportul, daca va vad pe voi asa in forma! :-)
carolinah spune:
Aseara nu am mai facut Pilates, ci 30 min de bicicleta. Azi ma duc la masaj si impachetari cu parargil, asa ca precis nu voi mai avea energia necesara sportului. Voi ce ati mai facut?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
andreeaatan spune:
La un masaj anticelulitic m-as duce si eu. Dar cu copchilul asta...ce fac?
Ieri am fost cu carutul pe temperaturi totusi mici (-5) 2 ore batute pe muchie. Si aveam niste dureri de glezne de nota 10. Si astfel nu am putut face decat weighliftingul-prima parte a programului. Azi, insa, sunt nou-nouta si am promis ca fac in plus 15 minute de cardio, ca sa-mi spal pacatele.
LA 5,30 VOI FACE Joi-flexii si extensii coapse, umeri, 35 min cardio 75%. pLUS 15 MIN.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
carolinah spune:
quote:
Originally posted by andreeaatan
La un masaj anticelulitic m-as duce si eu. Dar cu copchilul asta...ce fac?
Ieri am fost cu carutul pe temperaturi totusi mici (-5) 2 ore batute pe muchie. Si aveam niste dureri de glezne de nota 10. Si astfel nu am putut face decat weighliftingul-prima parte a programului. Azi, insa, sunt nou-nouta si am promis ca fac in plus 15 minute de cardio, ca sa-mi spal pacatele.
LA 5,30 VOI FACE Joi-flexii si extensii coapse, umeri, 35 min cardio 75%. pLUS 15 MIN.
Mama lui Thomas
Eu las copchiii cu soacra-mea. Dar tu vad ca faci la 5:30 sport (dupa-amiaza, nu?). Si banuiesc ca copilul sta cu cineva in timpul asta? Asa ca te duci frumos la 5:30 (ca si mine de altfel) la masaj si sportul (daca mai poti) il faci seara dupa ce se culca plodu'.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Allure spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Allure, spune-mi te rog, la tine cand a inceput sa se si vada ceva in ceea ce priveste forma corpului? Ai tinut si o dieta anume? Eu inca nu vad nimic, dar mi-ar placea sa stiu ca la un moment dat voi si vedea (nu numai simti) progresele pe care le fac. Eu nu tin nici un fel de dieta, mananc normal, echilibrat si sanatos, ma mentin la 59 Kg (nici prea mult si nici prea putin la 1.67), sunt construita f armonios, dar as vrea sa ma mai modelez putin si sa mai si dau jos vreo 2-3 Kg, daca se poate.
Haideti fetelor, sa scriem zilnic ce sport am mai facut, ca sa ne motivam.
Asa cum ai spus tu, si la mine primele modificari au fost cele de flexibilitate si senzatie de putere. Perfect! Asta e primul pas. Mergi asa in continuare si vei incepe sa vezi si rezultatele fizice putin cite putin. La mine cam in 5-6 luni am capatat acea alura mai sportiva, iar in 8-10 luni cind imi puneam costumasul de yoga si ieseam pe strada, atrageam privirile
Dieta speciala nu am tinut decit ca am mincat sanatos si echilibrat, nu am facut excese de nici un fel si nu am mincat dupa ora 7 seara mai nimic...poate doar un mar daca muream de pofta... Mi-am permis si prajituri si ciocolata din cind in cind, dar in portii mici.
Foarte mult m-a ajutat alergatul cca. 30-40 sau mai multe minute zilnic (asta vara cind era cald si aveam si timp) care mi-a dezvoltat o frumusete de quadricepsi si m-a ajutat sa pierd mult in greutate. Shpilul este ca daca dezvolti grupele mari de muschi, ei consuma grasimea mai repede (cu cit e mai mare un muschi, cu atit mai multa energie consuma, logic).
De cind m-am lenevit, s-a mai pus ceva pe mine dar nu disper ca stiu ca imi revin repede. Acum am reteta si stiu ca functioneaza, plus ca muschiuletii sint inca in forma.
Miscati-va dragutzelor, ca miscarea ne tine in viata!
Moarte sedentarismului!
andreeaatan spune:
Carolinah-nu mi-as lasa copilul cu soacra nici de s-ar intampla sfarsitul lumii...![]()
Am acasa toate instrumentele de tortura si execut in fata copilului, ca sa aiba si el de ce se distra... cand se satura de jucarii. El sta in diferite instrumente de bebei, se joaca si se uita la mine.![]()
Mama lui Thomas
Allure spune:
[/quote]
tocmai mi-am comandat si eu programul, de pe siteul dat de tine, multumesc mult de informatie!
ia ca poate ma motivez iarasi cu sportul, daca va vad pe voi asa in forma! :-)
[/quote]
Cu placere. Sa ne spui cind soseste, ce parere ai si mai ales cum merge exersatul.
conchita spune:
quote:
Originally posted by Allure
Cu placere. Sa ne spui cind soseste, ce parere ai si mai ales cum merge exersatul.
Allure, esti o dulce, multumesc inca o data.
cica ajunge in 2-3 saptamani, dar cred ca o sa vina mai repede, abia astept sa fiu si eu activa in grupul vostru. grasa nu-s, dar nu mai sunt in forma si se cunoaste. gafai cand alerg cu catelul, pe bicicleta rezist putin, etc, asta pentru ca sunt sedentara, stau la computer foarte mult.

...nu ma recunosc)