putin sport
Raspunsuri - Pagina 9
Mona_B spune:
Dintre sporturile aerobice pe mine alergatul ma ajuta fantastic...nu stepper nu alergatul pe banda, ci in aer liber. Cand sunt prost dispusa ori ma simt lipsita de energie ies la alergat. Chiar pe gerul asta, cu atat mai bine, e mai mult oxigen in aer. Unde locuiesc eu e un spatiu grozav de bun pentru alergat. Si cel mai eficient mi se pare alergatul de dimineata, iti da o energie fantastica pe tot parcursul zilei. Inainte de a avea copilu'ma trezeam la 7 dimineata si mergeam la alergat. Dar acum...seara ce mai ajung, cand apare sotu si sta el cu cupilu'. Insa maine apare socru-meu din Ro la noi pentru cel putin cateva luni si voi fi mai si dedicata miscarii.
Conchita, ma bucur ca ai intrat aici, la sportive
!
Fetelor, daca vreti un corp frumos modelat sa stiti ca fara antrenament cu greutati nu prea aveti sanse. Nu tre'sa trageti de fiare la greu, dar sa lucrati in asa fel incat sa simtiti febra dupa fiecare antrenament. No fever, no results!Eu una n-am fost curioasa de Pilates pan-acum, programul meu mi-a adus destule satisfactii, dar ma mai gandesc.
Pentru modelarea fesierilor si a coapselor la mine functioneaza cel mai bine fandarile si genuflexiunile cu greutati de maxim 35 kg si maximum de repetari 25. La fandari greutate de maxim 10 kg, repetari max.20. Si neaparat un intake de proteine zilnic de 1,5g pe kg.corp. Iaca, am facut si consiliere de nutritie!
Laura B spune:
Recunosc ca m-ati facut cu "pofta" cu Pilates, asa ca m-am uitat putin pe site-ul dat de Allure. Sincer pare foarte interesant, dar am cateva nedumeriri. In primul rand, ce am inteles eu de acolo e ca expediaza produsele lor doar in State; international se pot comanda in Australia, Noua Zeelanda, Austria, Elvetia, plus inca vreo 2 alte tari, insa Canada nu e pe lista. Intrebare: Allure, poti sa-mi spui, te rog frumos, de unde ai cumparat tu kit-ul? Din Canada? Pe noi ne cam bate gandul sa inchiriem o casuta postala in Bellingham- Seattle pentru abonamente/cumparaturi mici online din State, dar nu am idee cand si daca chiar o sa merite sa o facem...
O alta intrebare pentru Conchita: pentru ca inteleg ca deja ai comandat online, ai idee daca exista cumva posibilitatea sa optezi sa cumperi fara "reimprospatarea" lunara de DVD-uri cu Pilates, care costa alti aprox $40 + S&H de fiecare data (sau am inteles eu aiurea???"An introductory offer of only $9.95 plus $6.95 S&H. To help you reach your fitness goals, you will also enjoy the hassle-free convenience of receiving 2 new Winsor Pilates® workouts about every other month for just $19.95 each (plus S&H). To save you time, your credit card will be automatically billed at the time of each shipment. " E adevarat ca mai departe zic ca "There is no minimum purchase and you’ll still have our 30-day money-back guarantee (less S&H). You are free to cancel at any time by calling our toll-free Customer Service number ", dar asta insemana ca ei sa ti le trimita iar tu sa le expediezi inapoi, adica S&H le platesti oricum)?
Laura
andreeaatan spune:
Mona B-ai dreptate suta la sunta. Asa fac si eu. In afara de alergat in aer liber. Compensez cu trap cu caruciorul minum o ora.
Pe langa asta, programul pe care l-am afisat mai sus, pe undeva.
Dar eu sunt in recuperari... mi-am pierdut mult din fitness levelul de dinainte de Thomas.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
conchita spune:
Mona
, dar tu faci sport, nu gluma! pai nu ne comparam :-)) vreau si eu fund bombat cum are Allure! :-))
Laura, poti sa suni ca sa intrerupi participarea la program imediat dupa ce ai facut comanda pentru primul pachet, nicidecum nu trebuie sa astepti pana ti-l trimit ei pe-al doilea si sa-l returnezi, etc. nu sunt singurii care-si promoveaza produsele in sistemul asta de membership, ii stii pe-aia cu filme si muzica de la Columbia House si BMG? ca-s la fel. ideea e sa suni totusi inainte sa-ti ia banii din cont automat pentru al doilea pachet. :-)
Larra spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Am nevoie de sfaturile voastre , am citit toate cele 6 pagini scrise de voi si m-am cam desumflat , eu aveam impresia ca am devenit activa dar pe langa voi se pare ca nu fac nimic.
Mi-am facut abonament la o sala si sunt foarte dezamagita , exista un instructor pe care-l doare-n cot de ce fac eu acolo, azi chiar l-am rugat sa ma ajute sa-mi fac un program si mi-a zis sa fac jumatate de ora de bicicleta si sa continui cu exercitii pentru brate sau pt partea inferioara a corpului, si-am facut bicicleta si apoi ma chinuiam cu acele gerutati nestiind exact ce sa fac cu ele.
Andreeatu m-ai impresionat cel mai mult, te admir pentru ceea ce faci , chit ca nu inteleg prea bine ce faci tu , 65%cardio sau 70% ...nu stiu ce inseamna asta . Imi explici si mie?
Am nevoie sa slabesc cam 30 Kg si fara sport nu se poate si nici nu e bine , vreau sfaturi de la voi pentru a ajunge la greutatea mult visata cat mai repede
va pup
Mona_B spune:
Ehe, sa va spun cum am inceput. Eram in anul 1 de facultate si sotul meu mare amator si practicant de weight training, fara a exagera insa. Studenti fiind in Timisoara, era abonat la o sala de culturism. Intr-o zi a inceput sa-mi explice ( era tare documentat in domeniu)cat de bine mi-ar prinde sa m-apuc de bodybuilding. La inceput am respins ideea, ma si imaginam cu muschi uriasi, aratand ca un barbat. Eu am facut multa gimnastica ritmica pana in liceu. Apoi doar activitati aerobice. Dar, mai baietoasa fiind, a inceput sa ma atraga ideea.
Bun, am inceput sa ma antrenez cu greutati sub indrumarea lui, la aceeasi sala, mai vedeam tipe faine pe-acolo si-am prins tot mai mult curaj. In sesiuni insa n-aveam timp si nici nervi de mers la sala din pacate.
O data cu sarcina si nasterea s-a dus si cheful meu de miscare, dar aici din fericire mi-am revenit. Si vad o multime de tipe bine si in forma care ma motiveaza sa continui.
Asta ca sa infirm parerile multor romani care sustin ca americancele / canadiencele sunt grase si neingrijite.
Mona_B spune:
Noi ne-am achizitionat o banca multifunctionala si niste greutati libere, mai mult sotu lucreaza la ele acasa in weekends ca el n-are deloc timp de sala, munceste la greu, dar eu daca nu-mi faceam abo, daca nu ieseam din casa simteam c-o iau razna singura toata ziua cu Vlady. Ii place sa-l vada pe tati cum se antreneaza, eu am incercat o data acasa si se apropia de mine, ma tragea de pantaloni, se amuza asa c-am lasat-o balta.
Cand ai copil, lucrurile se complica tare, dar cu vointa rezolvi totul.
Laura B spune:
Conchita
Aha! Deci de la Pilates poti sa anulezi restul comenzilor imediat dupa ce primesti primul pachet, si asta nu inseamna ca trebuie sa-l returnezi si pe el...
(De la Columbia House am mai luat si noi, dar Andrei a fost cel care s-a ocupat de comenzi, plati, etc. Doar ca in cazul lor parca nu scapai: in afara de primele CD-uri pe care le luai cu pret promotional era obligatoriu sa mai cumperi inca un numar de Cd-uri la pret normal, si abia dupa asta puteai iesi din sistem)
Banuiesc ca ar trebui sa se poata cumpara kitul din oferta si direct din Canada, doar ca nu am gasit eu pana acum pe net informatia.
Apropo de sport, ieri m-am distrat pe cinste: fetita mea, Diana, a inceput si ea sa faca odata cu mine stretchingul
Doar ca dupa vreo 5 minute s-a plictisit si a inceput sa ma traga de pantaloni, sa-mi bage hartiute sub ei, sa faca "gadi-gadi", etc. Pana la urma m-a salvat Andrei si mi-a luat-o din camera. Greu e cu copil mic dupa tine! Ce e rau e ca seara cand merge ea in pat, e prea tarziu ca sa mai fac exercitii. Astept cu nerabdare primavara, ca poate aunci imi va fi mai usor sa ma trezesc mai devreme. Pana atunci ma descurc cum pot, printre picaturi, ca e musai sa fac miscare: prea-s anchilozata!
Laura
Laura B spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Noi ne-am achizitionat o banca multifunctionala(...)mai mult sotu lucreaza la ele (...)
Bravo voua ca o folositi! Pe a noastra am eliberat-o de sub haine de nenumarate ori, doar-doar va fi mai tentanta
quote:
(...) eu am incercat o data acasa si se apropia de mine, ma tragea de pantaloni, se amuza asa c-am lasat-o balta.
Cand ai copil, lucrurile se complica tare, dar cu vointa rezolvi totul.
He-he-he... oare de ce imi suna cunoscut?
Laura
conchita spune:
Laura, nu gasesc situl pentru Canada, uof! daca te decizi, pot sa te ajut sa-l comanzi. adica il comand eu si ti-l trimit prin posta. 
fetele, ati incercat vreodata exercitiile alea cu mingea? e o minge maaare si o folosesti ca suport pentru abdomene, bla bla, ca eu am incercat, dar n-am reusit sa-mi tin echilibrul si am cazut poloboc. dupa care am dezumflat-o si am ascuns-o in garaj, sa n-o mai vad.