putin sport
Raspunsuri - Pagina 7
mama lia spune:
mi-am incercat si eu puterile ieri. mi-am pus cd-ul cu Pilates, cel de 20 de minute obisnuit si am constatat cu stupoare cu nu pot sa fac toate exercitiile....sunt ceva gen Dagne, tipa aia care are probleme de spate si face exercitiile altfel.....

cind m-am ridicat de pe saltelutza m-am simtit umilita.......nu mi-am dat seama ce probleme am cu spatele.....ce paradita sunt.....tre' sa ma apuc de niste exercitii, cit mai simple, cum faceam la scoala, alea de incalzire....ca sa mai imi dau drumul la incheieturile astea ruginite.....si apoi sa ma apuc de Pilates.....
carolinah spune:
Si eu am crezut ca voi fi ca Daphne, dar am constatat cu surprindere ca e destul de bine. Oricum, acum dupa vreo 10 zile de exersat merge mult mai bine. De sambata trec la avansati, unde nu ma deranjeaza decat ritmul deocamdata.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
mama lia spune:
si cind te gindesti ca acum citiva ani am facut si putin alpinism.....
dar boala si virsta nu te iarta si nu intreaba daca vrei....
andreeaatan spune:
Ca sa dau semnalul de inviororare si la subiectul asta, va scriu programul meu in saptamana asta.
Exercitiile de greutati de fac cate 3 ex. pentru fiecare grupa, a trei serii, a cate 15-20 repetari.
Luni- spate, triceps, cardio 40 minute puls 75%
Marti-flexii coapse, umeri, 35 minute cardio puls 75%
Miercuri-piept, biceps, abdomen, 30 min. cardio interval 1,5:1
Joi-flexii si extensii coapse, umeri, 35 min cardio 75%
Vineri-spate, triceps, stretching
Sambata-piept, biceps, abdomen, 35 minute cardio 75%
Duminica- stretching, alimentatie ingaduitoare. Yupy!
Dupa cum se vede de la un km e mai greu decat saptamana trecuta. Dar o sa se vada la sfarsitul celor 8 saptamani. De cand am inceput programul am dat jos 5 kg si mai am pana la targetul fixat in 1 iunie 14 kg.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
carolinah spune:
Exact acum am vrut sa mai deschid un subiect, ca nu il gaseam nicaieri. Cred ca tocmai postai tu, Andreea.
Ai slabit 5 Kg, bravo. Eu am avut senzatia ca tu ai vreo 50 Kg si nu stiam de ce esti asa de inversunata...dar daca zici ca mai ai de slabit 14 Kg, imi inchipui ca ai de unde.
Eu nu pot sa compar programul meu de sport cu al tau (WOOOOOOOOOOOW), dar marturisesc ca eu continuu cu Winsor Pilates si ma simt ffffff bine. Mi-am redobandit flexibilitatea si ceva din putere, si asta dupa doar 2 saptamani. De sambata trec la avansati si din seara asta reincep cu 30 min pe bicicleta (nu mai mult de 65%).
Allure, spune-mi te rog, la tine cand a inceput sa se si vada ceva in ceea ce priveste forma corpului? Ai tinut si o dieta anume? Eu inca nu vad nimic, dar mi-ar placea sa stiu ca la un moment dat voi si vedea (nu numai simti) progresele pe care le fac. Eu nu tin nici un fel de dieta, mananc normal, echilibrat si sanatos, ma mentin la 59 Kg (nici prea mult si nici prea putin la 1.67), sunt construita f armonios, dar as vrea sa ma mai modelez putin si sa mai si dau jos vreo 2-3 Kg, daca se poate
.
Haideti fetelor, sa scriem zilnic ce sport am mai facut, ca sa ne motivam.
Crini, unde esti, draga, tu ai inceput subiectul si acum ne lasi balta?
andreeaatan spune:
La 1,78 m -50kg? Nici nu ar fi bine.
Nu tin minte sa fi avut 50 kg in viata de adult.![]()
Cel mai bine am fost la 68 kg, ce fustite micute purtam si ce bine ma simteam, asta acum 8 ani... Ioi si vai!
Mai am 14 ca sa arat cat de cat civilizat, imi doresc sa ajung la vreo 70, poate reusesc, nu stiu.
Orice sport e bine de facut. Important ca nu stam intepenite in scaun toata viata.
Eu am facut sport de performanta si pur si simplu nu stiu sa le iau usor. Si organismul s-a obisnuit asa: sa reactioneze numai la eforturi deosebite. E logic, nu? La o persoana relativ inactiva, un pic de sport face minuni. La o persoana cu trecut intens activ, trebuie ajuns la acelasi nivel de activitate sportiva pentru rezultate vizibile. Organismul are sisteme de aparate f. performante.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
BraveGirl spune:
Eu de saptamana trecuta m-am apucat de masaj anticelulitic...m-a durut groaznic si m-am invinetit rau...asa ca nu am mai putut sa fac pilates.Dar sambata am fost la sala...ce or fi spus femeile alea cand mi-au vazut vanataile
...De azi ma apuc iar de pilates, ca nu ma mai dor picioarele...
Corina
Albumul meu
carolinah spune:
Aaaaaaaaa, Andreea, tu ai 1.78? Super! Pai atunci nici nu vad de ce ar trebui sa slabesti sub 70 Kg, intr-adevar. Cred ca si la 75 ai arata f bine.
Laura B spune:
De cateva zile bune am inceput si eu sa fac (putina) miscare, cat de cat regulat: cateva miscari de yoga, stretching si bicileta. O zi am interupt insa complet pentru ca m-a durut foarte rau un genunchi si fiecare pas era un chin... Ce sa mai, sunt anchilozata rau! Despre vazut rezultate, nu mai spun nimic, ca mai e muuult pana acolo. Sper numai sa reusesc sa ma tin de program. ![]()
Laura
BraveGirl spune:
Azi am avut o ora de masaj, apoi seara am facut 15 minute de pilates, apoi m-am relaxat cu o baita si un suc natural de portocale si mar...incerc sa elimin din sucurile gen cola, fanta, pe care le consum in cantitati industriale.Azi chiar am desfacut o sticla de apa...uitasem si ce gust are.Sper sa ma tin de program...daca ar putea cineva sa-mi curete portocalele ca sa-mi fac eu suc
...
Corina
Albumul meu