putin sport
Raspunsuri - Pagina 6
carolinah spune:
Allure, ca sa fiu sincera si mie mi s-a parut ritmul cam rapid... Eu intentionam sa ma apuc de saptamana viitoare de advanced, dar cum acum am niste rusi cu un debit f mare, nu fac nimic 2 zile, asa ca mai amanam. Oricum, ritmul mi s-a parut infernal. Mai vedem...
Care e "teaser-ul"?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Allure spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Allure, ca sa fiu sincera si mie mi s-a parut ritmul cam rapid... Eu intentionam sa ma apuc de saptamana viitoare de advanced, dar cum acum am niste rusi cu un debit f mare, nu fac nimic 2 zile, asa ca mai amanam. Oricum, ritmul mi s-a parut infernal. Mai vedem...
Care e "teaser-ul"?
Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Nu am vazut cum e programul pt incepatori. Daca e mai lent, foloseste-l pe ala pina devii mai puternica. O solutie ar fi sa memorezi exercitiile si sa le faci singura in liniste: poti sa iei notite sumare ca sa stii ce urmeaza si cite repetitii, ca exercitiile in sine sint foarte usoare. Totul e sa ne miscaaaam!! Sedentarismul ne omoara!
"The teaser" este mai spre sfirsitul programului si este ala unde stai pe spate cu picioarele intinse la 45 de grade si apoi te ridici din abdomen (cu miinile intinse deasupra capului) in pozitia "V". Brr! E pentru super avansati. Si fetele alea din demo se chinuie sa-l faca!
carolinah spune:
Allure, aoleo, imi amintesc acum. Groaznic!!!
Mie aiurea mi s-a parut si ala in care stai in fund cu spatele drept si picioarele drepte si incepi sa te lasi pe spate, continuand sa tii spatele drept. Doamne, nu-mi vine sa cred ca un om poate face asa ceva.
Allure spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Allure, aoleo, imi amintesc acum. Groaznic!!!
Mie aiurea mi s-a parut si ala in care stai in fund cu spatele drept si picioarele drepte si incepi sa te lasi pe spate, continuand sa tii spatele drept. Doamne, nu-mi vine sa cred ca un om poate face asa ceva.
Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Greu nu e sa te lasi pe spate ci sa te ridici intii in fund, cu miinile la ceafa si tinind picioarele drepte fara sa le ridici de la sol.
Am reusit totusi sa-l fac dupa citeva luni de exersat. Nu e imposibil.
Am facut chestii de care m-am minunat singura...Se poate.
carolinah spune:
Ooof, voi ajunge si eu acolo oare? Astazi, gata, mi-a trecut "debitul" puternic, asa ca deseara sunt pe baricade (a se citi saltea). La ataaaaaaaaac
...
stralucitor1 spune:
buna fetelor!
si eu fac pilates (cu intreruperi ce-i drept!) de mai multe luni...e foarte bun si rezultatele se vad.....boh dar pina sa arat ca fetele alea din CD-urile lui Mary...mai am muultisor
!
Am nevoie de un sfat: cine stie ce se mai poate face acasa in completare la Pilates..mai peste tot am citit ca se recomanda in combinatie cu un antrenament cardio?scuzati ignoranta
Spor tuturor si sa nu ne piara cheful!
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php
andreeaatan spune:
Carolinah, inainte de a ramane insarcinata, facdeam si 2 antrenamente pe zi. Dimineata pe stomacul gol 30 min cardio si seara stretching sau greutati.
Hotararea-musai trebe, ca m-am facut balenoasa rau. Nu atat din cauza sarcinii, ca imediat dupa cezariana eram nou-nouta (nu am scapat ce cele 8 kg acumulate in timpul tratamentelor pentru a ramane insarcinata) dar cele din sarcina erau duse pe apa sambetetei. Si din cauza schimbarii stilului de viata: stat acasa, mancat cu polonicul, miscare numai cu caruciorul, am devenit o balena adevarata.
Daca as fi putut sa ma mobilizaz mai repede era si mai bien, dar cezariana si azi ma "tine" intr-o parte. Abdomenele mele sunt din alea simple pentru incepatori.
Cardio de 80% - stiu ca slabirea incepe la 65% puls, dar astea de 80% iti intinde coarda organismului. Programul este in fiecare zi altul si de aceea este pentru avansati. Cel mai mare pericol pentru sportivi este plafonarea...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
carolinah spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1buna fetelor!
si eu fac pilates (cu intreruperi ce-i drept!) de mai multe luni...e foarte bun si rezultatele se vad.....boh dar pina sa arat ca fetele alea din CD-urile lui Mary...mai am muultisor!
Am nevoie de un sfat: cine stie ce se mai poate face acasa in completare la Pilates..mai peste tot am citit ca se recomanda in combinatie cu un antrenament cardio?scuzati ignoranta![]()
Spor tuturor si sa nu ne piara cheful!
"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php
Cardio sunt exercitiile alea pe care le faci mai mult timp si fara un efort f mare, ca sa ma exprim mai non-tehnic. De ex, mersul pe o bicileta medicinala timp de 30-60 min, astfel incat sa poti vorbi in timp ce pedalezi (ceea ce nu e de dorit totusi
Hanuska spune:
Fetelor tot am stat si am urmarit din umbra
ce spuneti m-am uitat si la exercitiile tae bo date de carolinah si sunt hotarata sa ma apuc si eu de sport serios , pina acum faceam numai abdomene si o tura de stadion de alergat, dar datorita voua vreau sa ma apuc de ceva mai complicat sper sa am ambitia si rabdarea necesara. Va pup si va urez sa aveti siluete de invidiat
Allure spune:
Bine ai venit Hanuska in clubul "sportivelor"
si succes la antrenamente, oricare ar fi ele! (numai sa fie..)
Mie imi place sa termin exercitiile cu o repriza de "greutati" pentru miini spate si piept sau o partida de box: dau cu sete si cu pumnii si cu picioarele intr-un partener imaginar
Asta-mi da o placere deosebita
si antreneaza toti muschii corpului. Si e simplu ca buna ziua.
Acusica ma apuc si eu de o repriza de pilates...mi-am baut cocktailul de dimineata (blended goat milk + frozen berries
) ca sa am putere ...si acum: "pe cai!!"