Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana Mirela..cred ca devine din soricel (acum cu 2 dinti) iepuras (cu 4 dinti, sau 3) ...cred ca va trebuii sa caut mameloane de plastic

Fetele, multumim ca va ganditi la noi ...sa dea Dumnezeu sa iasa cat mai repede..Un pupik pt toate!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Vreau sa va relaxez nu numai cu umorul, ci si neuronul. De data asta nu al meu, ci al unuia caruia nu-i stiu sigur identitea, Octavian Paler sau Pualo Coehlo.

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise
Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a
zāmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce īntrebari ai
vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?

Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea.
Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul;
Ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp.

Apoi am īntrebat:
- Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copiii tai?
- Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai
putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi.

- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil.
Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Isa-bafta multa! Tinem pumnii piticului.Am o prietena buna care i-a facut bb-ului aceasi operatie si e ok. Stai linistita si fii optimista ca totul va decurge bine!

Mamini - bravo!Mai stimuleaza-ne imaginatia erotica cu faze cu fructe si doctori misto...ca la cat suntem de obosite, avem nevoie de asa ceva.Eu, de ex,de multe ori oscilez intre o partida buna de si un somn dulceee, dulceee
Sau suntem amandoi ca in bancul cu iepurasul lenes...ce bine ar fi sa vina cineva sa ne "cotzaie" pe amandoi

oops cred ca am luat-o pe aratura....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am pus poze ..unele facvute chiar azi...VIZIONARE PLACUTA!!!

POZE NOI

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Diana, in ce zona stai? Nu trebe sa vii neaparat aici in zona, gasesti in pietze, la tarabe care vand de toate: ciorapi, oale, porstii! Astea mici sunt 20.000-25.000 alea mari 50.000. Sau incearca la hyper-market, am mai vazut, sau chiar in super-market

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mersi mult!
Eu stau in Crangasi, la noi in piata n-am vazut. Dar maine dau iama in piete vecine (Militari, Veterani, Drumul Taberei), trebuie sa gasesc, ca vreau sa redecorez camera puiului....
Pana acum a avut camera simpla, cu patut, dulap, etc, dar acum e mare si trebuie sa fac frumos la ea...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Am pus poze ..unele facvute chiar azi...VIZIONARE PLACUTA!!!

POZE NOI

Mai, mai, ce moatze aveti... Cand o duci la stilist? Ca are cu ce sa mearga .
Pupici!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Yasmari- adanca invatatura.Ar trebui citita macar o data pe luna...ca omu are un mare defect (care e si calitate in acelasi timp)...uita repede.

Ce bine ar fi sa am intelepciunea si tactul necesare sa-i transmit copilului meu toate aceste invataminte si altele in plus....

Ca desi am ceva pregatire pedagogica si psihol., tot imi iau notite din carti, am ajuns atat de disperate ca-mi notez chiar frazele pe care as putea sa le folosesc a.i. sa imi reuseasca invatatura...Sa vedem insa si partea practica...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by starchi

Eu, de ex,de multe ori oscilez intre o partida buna de si un somn dulceee, dulceee
Sau suntem amandoi ca in bancul cu iepurasul lenes...ce bine ar fi sa vina cineva sa ne "cotzaie" pe amandoi [zz[/brown]]

oops cred ca am luat-o pe aratura....

Starchi&Matei Scantei

Pai stii ce sa faci, ca sa impaci si capra si varza? Te culci si visezi la "cotzaiala"...

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, e o scumpa Ingrid, e asa frumoasa si delicata...si f eleganta, o adevarata domnisoara!

Starchi, recomand cu caldura, nu cu dr chipesi, decit daca sunt in dotare proprie. cel mai indicat e cu sotul, cu sau fara mincare, pofta vine mincind, ramine timp si pt somn, dupa. noi fara "antrenamente" suntem nervosi si mult mai obositi. seara abia il astept sa culce copilul, papam si stam impreuna, vorbim si ne tinem in brate. daca avem chef, vreunul din noi sau amindoi, f bine. daca nu, f bine si asa. nu mai avem 20 de ani, nu suntem iepurasi in fiecare zi, dar nu e bine sa treaca prea mult timp, ca se string si nervii...asa ca lasa pc-ul si sari pe dl Starchi si sa vezi ce bine dormi dupa...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Revin.... i-am dat ficatel de pui cu piure de cartofi (amestecate) si sincer nu l-a prea incantat. Ficatelul l-am facut inabusit, cu putin unt ... dar degeaba. Deci astept si alte sugestii, la fel ca albinutza .... si de ce e asa important sa manance ficatel de pasare?
Ce altceva mai da-ti de mancare bb-ilor?
Mamini, ai dreptate ar trebui sa ne mai concentram si asupra vietii noastre intime ... dar uneori chiar nu-ti mai vine ... servici, bb, casa(mancare + curatenie), contabilitati, etc .... seara nu mai nimeresc patul ... da sa mai vad si sotul!!!!!!!!!!
Pupicii la toate mamicile, bafta la cele in sesiune.

Mergi la inceput