Bebelusi de iulie-august 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
starchi spune:
Anis - tare dulce e Ingrid si "foarte domnisoara". Sa-ti traiasca si sa scape cat mai curand de toate durerile care o necajesc
Diana-Mirela - hmmm, e o solutie intr-adevar care poate fi luata in calcul in perioade de mare criza
Mamini- ca de obicei, esti tare de tot .Pc-ul il folosesc in timpii morti.
Pupici la toate si noapte buna!...d-nul Starchi...viinnn
glumesc,
o noapte linistita tuturor
mamini spune:
Sorel, asa ziceam si eu intr-o vreme cind nu aveam nici bebe si eram amindoi f ocupati si la noi in pat era rece ca in Siberia si dirdiiau ursuletii polari si o prietena de-a mea, mai in virsta si fff inteleapta mi-a spus: nu ai timp? iti faci. nu ai chef? iti vine. asta e ca fitnesul pt intretinere.. asa e.
ma duc si eu la dl Mamini.
noapte buna
M
lulu75 spune:
bafta fetelor la domnii vostrii
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
Albinutzza spune:
Mamini ca de obicei esti de nota 20 , si cred ca voi pune si eu in practica...bazai si eu pana la Dl Bondar
Diana, ataca din toate partile, ca sigur vei gasi, uita-te si la noi la camera lui Luca poa' te inspiri
Anis, motzata-iepurika-soricika
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
corbioana spune:
Mamini multumim frumos de aprecieri si voua sa va traiasca scumpetea aia mica si frumoasa
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Laura25 spune:
Multumita lui Mamini cred ca o sa fie mai multi domni fericiti in seara asta. Enjoy!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Multumita lui Mamini cred ca o sa fie mai multi domni fericiti in seara asta. Enjoy!
pt Doamneee
pt Domni
si asta e urmareaaa
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
valcampan spune:
Anis ne-am uitat la poze si ne-au placut tare mult. Ne-am uitat, adica eu si mama mea caci am chemat-o repede sa vada frumusete de fata. Aceiasi ochi frumosi ii are si David, puiul meu dar parul lui e drept si nu asa de mare. Poza cu nr.01775 eu as mari-o si as face-o tablou la fetita in camera sa o aiba cind va creste.
In rest mamici ce sa va spun ca m-ati lasat MASCA .Am observat ca va arde de . E si asta o metoda buna de slabit !
Si eu care am mincat toata ziua numai brinzeturi fara pic de paine si am baut o gramada de apa acum citesc si asta. A-ti uitat ca sunt singurica? Dar las' ca eu sunt f bine si asa : cine are sa-i traiasca ! Pupici la bebici, sper sa fie cumintei sa doarma ca sa nu-i deranjeze pe parinti caci ei au treaba... hi hi hi .
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Dianami spune:
Mamini, draga, m-ai molipsit si pe mine ...fug si eu la sot in pat, mai ales ca bebelina mea doarme toata noaptea....
Fug, fetelor! Pe maine! Va doresc o noapte plina de iubire!!!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
deny_82 spune:
Buna!
Anis...frumoasa foc Ingrid....Sa-ti traiasca!!!Legat de temp.....daca termometrul se introduce rectal se considera temp de la 38 de grade....Nu-mi vine sa cred....Ingrid deja are 2 dintisori si un altu care se pregateste sa iasa....si noi nici unul...Asta e...!!!Cred totusi ca mai avem putin si ne ies si noua...Deny si David-Andrei 02 august 2005