Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

fetelor, imi cer scuze dar azi chiar nu am timp sa citesc nimic! Sper sa nu supar pe nimeni, poate recuperez eu ca sunt sigura ca sunt lucruri imp spuse pe aici (am vazut ca o tot laudati pe mamini si mor de curiozitate sa vad ce azis, dar poate duminica seara!)

Laura- ca numai mesajul tau l-am obs- ma mulg cu mana pt ca de la pompa am facut rana si nu scotea cine stie ce. Iti imagineze ca in 6 luni de muls de min 5 ori/zi sunt experta! Dureaza 10 min ziua si 20-30 dimineata cand e mai mult lapte si vreau sa scot tot-tot ca sa-i fac numai portie de la mine. Daca vrei sa ma intrebi ceva recurez eu din urma!

Vreau sa urez La multe luni celor care aniverseaza azi un nr imp de luni ( 5,6,7 nici eu nu mai stiu!) Vom implini si noi duminica 6 luni si sunt uimita de cum trece timpul!

Eu maine (de fapt azi) sunt nasa de botez si sunt capie, nici nu stiu cum ma voi trezi! Va pup pe toate si va doresc weekend placut si aniversari fericite! Noapte buna!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Multumita lui Mamini cred ca o sa fie mai multi domni fericiti in seara asta. Enjoy!

Hi hi hi, si asa ne vom intilni si la mamici de octombrie-noiembrie 2006

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini promiti ca esti nasa tuturor copiilor care se vor naste dupa noaptea de azinoapte? Pai nu se poate sa scapi asa usor

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

eu ii fac lui Andrei baie in fiecare seara. El ar mai face n-ar mai face dar trebuie sa facem baie la ratuste, ca ne e tare drag de ele mai ales ca sunt bune si la rontait pt gingiute.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Vad ca sunteti cam obosite de bantui singura pe aici Eu nu am avut aseara sotul langa mine, asa ca...stau pe net.
Tot citind de dintisorii iepurasilor vostrii am visat ca ii rasarise si lui Andrei un dintisor

Anis dulce foc bebelusa.

Adevarul e ca toate avem copii SUPER FRUMOSI.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Programu lu peste.
A dormit Medeea de la 21 la 8 dimineata.
Asa ca si-a sarit masa de la 5-6.
Asa ca la 8.30 i-am dat sa suga si pe la 10 am vrut sa ii dau cereale cu mar, da nu ii e foame. Asa ca iar nu avem nici un program.
FATA ASTA FACE MISTO DE MINE

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANAIS ALEXIA (nadine2004 )

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

[b]Ce fain ma distrez cu voi!!!!!!!!!!!!

Pupici de dimineata tuturor![/b]

Nu stiam ca exista atatea persoane cu simtul umorului.Cu cat m-am marit, dar si prin natura job-ului am intalnit mai mult persoane morocanoase.

Imi sunteti tare dragi, sa nu va schimbati niciodata!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Eu nu ii fac program de masa lui Andrei. Cand vrea papa ori e Milkutza langa el (adica eu), ori papa cu lingurita.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Draga Delia,

nu te mai supara pt atata lucru.Bine ca doarme linistita bombonica.Crezi ca noi suntem mai breji ca nu dormim toata noaptea ca lumea...da ne respectam orele de masa?

Cel putin fata ta e odihnita si n-o sa faca riduri prea devreme ca noi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput