Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va pun un banc despre noi, peste vreo 40-50 de ani cand ne intalnim pe DC:

Trei babe stateau la taifas si se laudau fiecare cu ce nepoti au. Prima: Nepotul meu e episcop si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu Inaltimea Ta!
A doua: Nepotul meu e cardinal si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu Luminatia TA!
A treia: Nepotul meu e stripper si cand intra intr-o casa toate exclama "Dumnezeule !!!"

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...

Eu am fost foarte ascultatoare...adica v-am ascultat

Multumim fetelor pt complimente.Pupici. de 1000X

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Albinutza, eu le fac baie o data la 2 zile si in zilele fara baie ii mai pun uneori (nu in fiecare seara) cu funduletzul intr-un lighean si ii spal un pic asa, pe ici pe colo...Daca ar fi dupa ei, ar trebui sa-i bag in apa sa se balaceasca de vreo 4-5 ori pe zi .

Simona te intrebam pentru ca si eu m-am stors (si inca o mai fac din cand in cand)pentru fata si am folosit intotdeauna o pompitza manuala. Mi se pare munca de Sisif sa o faci cu mana. Dar probabil ca te obisnuiesti la un moment dat, vorba ta, ajungi experta. E curios cum de ai facut rani. Ai mei au stat 2 saptamani la sectia de prematuri si aveau acolo pompe electrice pt mamicile celor mici si asa mi-am dat eu drumul la lapte. Rares a inceput sa suga dupa 2 saptamani. Dar nu am avut niciodata nici cea mai mica rana. Si in primele 3 luni ma storceam la fiecare masa a fetei, adica de 7-8 ori pe zi.Si nu am folosit o pompa sofisticata, ci una de asta de 150 000 de la Stony Angel.

Ei, fetele cucuietele .. cum a fost aseara? S-au trezit sotiorii vostri cu zambetul pe buze astazi? Din nefericire, pana mi-am terminat eu tabieturile de seara, al meu dormea tun . Asa ca m-am uitat la Frumoasa venetiana si m-am dus in pat cu celalat barbat al meu, Rares

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Si de 5 zile de cand tot halesc oboseala...cred ca m-am calit deja ca nu vad altfel..o zi in plus parca nici nu o mai simt.Aseara nu i-am mai dat supozitor si prin urmare s-a trezit din ora in ora toata noaptea.Am epuizat tot, partea cu foamea, inele dentitie tot...clar diseara ii dau supozitor.
Sa-i iasa mai repede ca o sa imi pierd lapticul din cauza oboselii asteia crunte...si a cotzaielii ..da' voi sunteti vinovate

Azi imi pleca barbatu' la ski, unde trebuia sa merg si io...asa ca de acum incolo usurel cu 'lucruri sfinte'

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Fetelor,

in dimineata asta i-am administrat puiului meu suc de kiwi.
S-a strambat Matei de si-a dezmortit tot muschii fetei.Da' nu s-a lasat pana nu l-a terminat.

Acum, asteptam cu nerabdare sa vedem ce ni se va intampla!!!

Sper sa nu vizitam dr in we.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Dede, lasa fata sa doarma si bucura-te! Daca nu iti convine programul de noapte te invit la un schimb de mame, sa te trezeasca ai mei la 2 ore si sa manace de 3-4 ori pe noapte.

Mergi la inceput

Dede ..bubucra-te mama...sau vrei ka la mine? Sa se trezeasca din ora in ora?
Ma ustura ochii de somn...oboseala..
Fa-ti si tu program de doi..ca tot s-a dat startul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor au voie bebeii nostrii grefuri?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

lulu, m-ai provocat!

Banc:
O sotie se plange unei prietene de ca o bucata de vreme sotul ei nimic tandreturi, dragoste ... nimic, nimic .. vine de la servici si intreba numai de mancare. Prietena o sfatuieste sa imbrace lucruri sexy din dantela neagra si sa il intampine in prag cand vine de la servici. A doua zi se discuta la telefon.
- Ei, draga, cum a fost?
- Pai am facut cum m-ai invatzat ... lenjeri de dantela neagra, neglije negru, esarfa neagra ... il intampin in prag... intra, se uita la mine si zice: "Hei, Zorro, faci si tu ceva de mancare?"

Mergi la inceput

Sa va zic cum ne scoala Ingrid dimineata.

O aud se foieste, ce se foieste si incepe : "auauauauauauauauau" pe un ton scazut..vede ea ca nimik..."auauauauauauauauauaua" pe un ton mai ridicat...pe noi doi ne pufneste rasul in pat , dar stam cuminti sa vedem ce face....eee urmeaza o noua arie din binecunoscuta 'auauauauuuuauaaaaauuuuuu" de data asta si mai tare...e si ajunge la o chestie de ca si cum ar canta.
Ne apuca rasul ce sa mai..ne aude si tace.Nu mai zicem nici noi nimik si incepe iar, de data asta "demoland" patutul..adica da cu picioarele in el, sau in salteluta e super super comica..

Ma ridic si ma uit la ea..tace ca prin minune si imi zambeste..la cat e de obosita zilele astea...ea zambeste... imi vine sa o mananc.

Mergi la inceput