Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by mamini

Albinuzza, nu stiu cum e ca om, pot sa spun doar ca e profesionist, un tip f serios. si f bine ca barbat

M

Si sefu' e barbat bineeee...fostu'

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, vazut baietul, e un dulce. si e mare! sa iti traiasca.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by anis

Oana , merci ca te gandesti la noi.E...sa stii ca m-am gandit ca poate e de foame.Dar nu e , i-am dat intr-o zi lapte de la mine si lapte formula hiperlactozata (in ziua cu diareea) pana nu a mai deschis gura(eu ii dau cu lingurita) si tot a marait.
Sigur e de la dinti, sunt aceleasi simptome ca la ceilalti,numai ca acum o chinuiesc mai tare.
Din ce am putut sa simt ,unul e gata sa intepe gingia.Sper sa se intample cat mai curand.
A si data trecuta temperatura corpului oscila intre 37.2-37.7.Ieri era 37.6, azi 37.2 ...
Pana nu ii vad ca strapung gingia, cred ca e normal sa-mi mai treaca si altele prin cap.

Remedii vad ac sunt putine...ca la colici de altfel.Azi fata mea a dormi ziua 3 ore, era lesinata de somn.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis, pupici la bebe, sa nu mai doara...
Ia sa vezi tu ce soricel frumos o sa ai dupa aia .
Hai dintisori!!!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa va intreb voi faceti baie in fiecare zi la bbi? Noi asa facem, mai putin duminika, atunci nu facem.

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Isabela, mult norok maine, sanatate maxima, si sa va intoarceti cu bine

Succes, bafta si spor la invata stundentelor noastre. Mame eroineee!!!

Anis, multa sanatate si voua, si o noapte linistita!!!

Diana, abtibilde, la noi in Buc, le gasesti in pietze. La noi la Delfinului asa sunt.

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Cum, in piete? Acolo chiar nu m-am gandit sa caut...Dar sunt mai maricele? Si cam cat costa, ai idee?

Si inca ceva: cum ajung in Piata Delfinului? Habar nu am...

Mersi mult!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

YAsmari: Am facut io nishti calculi si s-ar parea ca suntem approximativ aceeasi generatie,plus ca si io si sotul tot la scoala gen nr. 4 am facut,numai ca io am facut "Hogashul" si sotul "Energeticul" cel de odinioara,amindoi fiind generatia '74.
Oana C.,AndaTudor,Anis si Mamini:mii de multumiri pentru urari,ma bucur sa stiu ca imi tineti pumnii cu operatia lui Stefanel si ma rog sa aveti toate copilasi sanatoshi si fericiti,care sa creasca mari si frumoshi.Sunt sigura ca veti depasi si problemele cu dintisorii cu brio(si noua ne-a iesit unul,mai precis lui Tudorel,ca el e mai precoce,chiar daca e mai mic).
Va pup pe toate cu drag si cred ca o se mai auzim cind ne intoarcem de la Bucuresti.

Bella,mamica de Stefanel si Tudorel(20 iunie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Yasmari, salutari de pe malul Cuejdiului !Imi zic 25 ca atatia anisori aveam eu cand mi-am facut contul pe forum, dar acum am 27. Si oricum nu aveam cum sa ne intalnim, ca eu sunt pietreanca prin aliantza. Bantuiam si eu prin Iasi la facultate cand m-a gasit sotul si m-a vrajit sa vin in preafrumosul sau oras natal.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

imi storceam creierii sa imi amintesc cum il chema pe seful de lucrari de pediatrie, care mi-a fost asistent in stagiu si a tinut si citeva cursuri in locul prof C...si mi-am amintit: dr Orasanu. un medic f bun.
Isa, la cine va duceti? sau acolo vedeti?

M

Mergi la inceput

Diana, in ce zona stai? Nu trebe sa vii neaparat aici in zona, gasesti in pietze, la tarabe care vand de toate: ciorapi, oale, porstii! Astea mici sunt 20.000-25.000 alea mari 50.000. Sau incearca la hyper-market, am mai vazut, sau chiar in super-market

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

cele care dati ficatzel, cum il mai prepartzi, cu ce-l mai combinatzi? Eu i-am dat cu piure de cartof, dar azi mi-a facut-o, mi-l scotea afara, de parca ii dadeam..altceva

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput