Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna noaptea!
avusei niste treburi si am cam lipsit. am citit tot din urma, dar este imposibil sa raspund la tot ce vroiam, asa ca nu mai raspund deloc!
hai sa postez munca pt. urmatorii bebelusi:

Rezumat astrograma dara a lordrei, 30.11.2005, 6:32 a.m., bucuresti

Sagetator cu ascendent in scorpion

O fetitza serioasa! Noblete generozitate, largime de vedere, ambitie. Inzestrare cu mari resurse. Viata lunga. In relatiile cu asociatii nativul da mai mult decat primeste. Consideratie publica.
Inteligenta vie, scanteietoare, dogmatica, nu orientata catre materie.
Activitate intensa in scris. Talente literare certe care se vor manifesta devreme!
Atitudine afectiva in chestiunile economice. Marinimie, cheltuieli multe pentru placere. Iubitoare de lux, va produce bani prin valorificarea unor aptitudini artistice sau in industrii legate de planeta venus: moda, arte, placeri. Mosteniri de la consort si bani de la barbati. Mila si filantropie. Voce placuta si dinti frumosi.
Demersurile facute in vedere primirii de sprijin de la oameni au intotdeauna succes. Spontana, originala si schimbatoare in relatiile zilnice si-n chestiunile uzuale. Atitudine visatoare cand este necesar sa fie practica!
Neplaceri in legatura cu familia,, domiciliul si mutarile, dar mici.
Multe pasiuni in tinerete.
Ritm de munca agitat. Placere in munca. Curajoasa la serviciu. Daca nativul va mai avea frati, tatal va fi mai dur ce ei decat cu nativul. Fratii vor inregistra divorturi. Cumnatii vor fi mai in varsta sau ma seriosi. Pericole in calatoriile de serviciu si greutati in cele de placere.
Casatorie fericita, din dragoste. Tata sever.
Incapatanare, simt de raspundere, seriozitate
Foarte multi dusmani ascunsi, dar nativul ii dovedeste mereu. Gelozii. Depresii.Pierderi de bani, dusmanii ale oamenilor importanti. Prietene haioase. Castig in orice proces ar intra! Oportunitati in strainatate.

Bianca a catutzei, 2.11.2005, 9:55 am bucuresti

Scorpion cu ascendent in sagetator

Nativul are trasaturi fizice armonioase, dar nu se foloseste de farmecul sau. Este rezervata, timida chiar in societate, cu exceptia relatiilor amoroase, inlauntrul carora este despotica.
Insusiri intelectuale indreptate spre liniar, adica inclinatii spre matematica, mecanica, constructie.
Boli de urechi, de inima si mentale. Tradari ale colegilor.
Calatorii comerciale in strainatate.
Dificultati banesti datorate starilor haotice in gandirea financiara.
Intuitie foarte buna, originalitate.
Afaceri sentimentale numeroase, de obicei frumoase. Risc de accidentari si de avorturi. Rupturi galagioase in dragoste. Doua casatorii.
Cariera bun a, viata profesionala frumoasa, expansiune, pozitie sociala buna, avere de pe urma profesiei, profesie legata de legi.
Protectori importanti, prieteni din inalta societate, ajutor mare primit de la toti cunoscutii, barbati si femei.
Rivale in dragoste. Daca va avea copi, vor fi in afara casatoriei.

Maya a lui monet 28.10.2005, 18:30, pittsburgh, pennsylvania

Scorpion cu ascendent in taur

Agresiva, razboinica, plina de energie, abilitati tehnice. Bun organizator si indrazneata. Sanatate mai subreda, pericol de accidentari mai ales in zona capului. Se spune ca pot fi recunoscuti usor oamenii cu planeta Marte in prima casa a hartii natale prin faptul ca toti au cel putin o cicatrice la cap.
Nu va fi bogata, va poseda o locuinta simpla, modesta.
Probabil isi va castiga existenta prin studiu, va avea imaginatie bogata, talent poetic, sensibilitate in dragoste.
Va avea mai multi copii.
Va fi onesta in competitii, ingaduitoare fata de dusmani, dar laudaroasa si uneori cruda.
Infidela, mare amatoare de numeroase aventuri extraconjugale. Divort sau posibla vaduvie.
Sotul va fi o persoana cultivata si inteligenta, cu putere financiara medie. Asociatii vor fi si ei intelectuali. Alegerea sotului are la baza pretuirea calitatilor intelectuale. Partenerul va avea si trasaturi nevrotice.
Legaturile de rudenie ii provoaca stari depresive; atmosfera in camin este apasatoare. Spre sfarsitul vietii va fi singura, mai izolata.
Legaturi bune cu copii si tineretul. Destin favorabil in campul muncii, fara sa faca totusi o cariera mare.Nativul are mare autoritate fata de inferiorii sai sau fata de colegi.
Puternica forta de regenerare organica. Va avea relatii bune cu paturile sociale inferioare. Dragoste pentru animale mici.Servitori buni.
Boli sexuale. Mosteniri si cadouri.
Dorinta de realizare profesionala este aproape nula, astfel este greu de conceput o cariera stralucita.
Prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Nativul se orienteaza catre oameni extravaganti.

Lia a lui monet, 24.04.2004, 7:46 a.m, pittsburgh, pennsylvania

Taur cu ascendent in taur

In comparatie cu sora ei, as zice ca Lia va avea o viata mai frumoasa. O asemanare intre cele 2 ar fi prietenii, ce am spus la maya e valabil si pentru lia. Prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Nativul se orienteaza catre oameni extravaganti.
A doua asemanare este acelasi Marte in casa 1 care da insusiri razboinice, energie, abilitati tehnice, pericol de accidentari, mai ales la cap. Impreuna cu sora ei vor intoarce casa cu fundul in sus si se vor razboi si intre ele.
A treia asemanare este lipsa carierei. Dorinta este mica si la Lia, amandoua surorile fiind orientate prea utopic si iluzionst in acest domeniu. Pentru lia ar fi posibila o cariera de medic, este aproape singurul domeniu in care ar putea excela cu adevarat profesional. Sunt posibile slujbe ingrate, dar profitabile baneste.
Frunusete fizica si farmec si gust pentru lucruri frumoase si pentru placeri mai mult sau mai putin senzuale, de la excursii la parfumuri. Mare rafinament in dragoste. Noroc in viata.
Foarte mare avere creata prin forte proprii. Mare capacitate de acumulare, de strangere a banilor. Peste asta mai vin si castiguri neasteptate. Sotul nu va fi bogat, dar oricum nu are nevoie de banii lui. Ar putea castiga bine din comertul cu lichide sau in domeniul bursier.
Dese calatorii cu privire la chestiuni familiale.
Final de viata glorios. Dragoste pentru familie. Legaturi amoroase profitabile pentru nativ, dar majoritatea sunt cu persoane de conditie inferioara nativului.. Fecunditate si nasteri usoare. Unul din copii va fi baiat.
Procese. Complicatii in viata conjugala. Posibil sot vaduv sau divortat. Posibil divort.
Se inregistreaza succes in actiunile intreprinse pe pamant strain.

In urmatoarea "transa" o sa intre stefan al dordiei, krisztian al lui mandy, andrei al irinucai, amalia alinei si bogdan al lui gandacel. uf...c-am transpirat..

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

meems, si tu stiai de timpenia asta cind ai aplicat? Ca pentru noi a venit ca o bomba. Acum incerc sa caut pe Internet cum de puteam afla.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, multumesc pentru astrograme! am tot zimbit citindu-le, m-am straduit sa retin chestii cheie sa le urmaresc, pe mai tirziu. mai, ce vieti sa aiba printesele mele - sa ma bucur de ele acuma, ca pe mai tirziu, cine stie, or sa fuga de mine!. multumesc, fata draga, ca ti-ai facut timp de noi!

dragelor, am trecut si trec printr-o perioada de pesimism feroce. as fi avut nevoie de un cuvint blind in legatura cu laptele meu pierdut pentru ca am suferit (si inca sufar cumplit) pusa in fatza faptului.... nu va invidiez, ma bucur tare pentru voi ca va hraniti pruncii si-i auziti cum pleoscaie la tzitzic. sint doar tare, tare trista si-mi vine sa pling din orice. la servici e tare greu, efectiv lucrez mental 8 ore intregi, cind plec dupa-masa sint epuizata pina la os. se vede pe mine cum slabesc, de mincat abia maninc si nici nu mi-e foame. trebuie sa-mi gasesc o clasa de yoga. neaparat. ca sa nu-mi pierd si mintile:). am zimbit, e bine.

va pup si-mi cer scuze ca v-am posomorit cu tristetzea mea.

miine vine sean. poate o fi mai bine. dar vine si mama lui, pentru 2 saptamini. si stiu ca femeia asta vrea doar sa fie servita. la nepotzele se uita doar de la 3 metri. atit. si cine credeti ca mai vine? lotti! nu mai poate de dorul liei si, cum ii spusesem la telefon ca lia e trista si nu prea maninca si plinge cam mult, s-a hotarit sa vina. vai, noua! cu doua nanici! n-avem de unde le plati! mai ales ca sean nu are inca un alt job................ ce viata....

inc-o data, iertare.

un weekend minunat! va mai tin la curent si sper sa-mi revin cumva.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata fetelor!
Monet, fii tare cum ai fost si pana acum si, ca o slaba incurajare, incearca sa privesti partea pozitiva: bine ca ai avut laptic sa o hranesti macar pana acum. Alte mamici, saracele, nu mai au inca din primele zile sau saptamani!
Eu am avut cateva zile nasoale (sper ca s-au terminat), crizele alea de care ziceam inainte erau de la colici. A mai avut, dar parca nu asa rau. In final, am trecut pe Bonnisan si i-am mai luat 2 biberoane B free (au o oferta pe bebelusul tau si chiar merita) si sper sa-si revina.
De abia astept Baby Expo. Ce ziceti? Ne intalnim acolo? Mi-ar face mare placere sa reusesc sa va cunosc personal.
Va si va doresc o zi frumoasa!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mona, iubito, acorda-ti credit, ai trecut prin atita, cit crezi ca poate duce un om?Eu de mult ma urcam pe pereti, sa fiu in locul tau! Si a lui Anamari, saracuta, si la ea ma gandesc cand mi-e mai greu ( ca la un exemplu) , nu stiu cum le poate duce cu trei ( bine, cel mare ajuta, dar oricum )
Si ce-i cu atitea scuze, forumul nu-i un loc unde gasesti un cuvint bun si sprijin?
Esti o persoana ambitioasa si luptatoare, o sa treci cu bine si peste celelalta hopuri care te incearca, stiu eu; de soacra scapi dupa doua saptamani si pentru nanica vei gasi tu o solutie, nu cred eu ca daca tine la Liutza nu o sa inteleaga situatia. Sean o sa-si gaseasca job, ai sa vezi, e bine ca vine sa ai un umar pe care sa plingi si un suflet la care sa te descarci.
Lasa, o sa fie bine, bebelasele tale iti poarta noroc, ai sa vezi!
Du-te la yoga, face minuni; io asa am ramas gravi ( ca eram prea stresata) da’ cred ca tu nu mai vrei asta acum, nu?
Acum am vazut si eu pozele, printesele tale sint de revista!
Haide, capul sus, maine este o zi mai buna!

Pupicei multi,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordia, imi pare rau ptr. icterul lui Stefanel, tin pumnii sa-si revina repede!
Ptr. ca sa-i reglezi kk, nu ti-a recomandat nimic dr.? Ai incercat sa bei tu ceai de musetzel?
Gandacel, sa ai putere si sa fii tare, sa le duci pe toate!
Anda
Lavi bravo pentru lap-lap.+
Mi-a placut mult asta:

quote:
Originally posted by lavi02

Asa e, le suportam pe toate, ba ne doare ici, ba colo, ne umflam, ne dezumflam, mancam si bem una si alta ca sa ceva, nu mancam si nu bem altele ca sa altceva... puiutii sa ni-i crestem. Nu cred ca barbatii ar fi in stare de toate astea, zau.

Pup fetele!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Lavi- io nu amcarucior Graco. Deci nu stiu sa-ti zic daca e bun sau nu. Usoare nu prea sunt ca le-am tot ridicat la Expo. Dar pot sa-ti confirm ca erau reduceri substantiale la toate carucioarele. Si la patuturi. Aia de la Graco au venit de la Oradea parca cu scopul clar de a vinde tot!Si cred ca au reusit, ca era batalie pe ele! Cred ca-mi voi lua si io un carucior nou, tip umbrela, la vare, ca asta este enorm si de-abia incape - infit ca draq si murdarind totul in jur - in masina, pe scaunul din fatza.

Gandacel- un gind bun si multe incurajari! E tare greu prin ce treci! Sper sa se rezolve cu bine!

Dordia- nasol cu icterul. Dar trece de la fenobarbital. Las' ca pina-i de insuratoare se face el baiat voinic!

Monet- oooof, ce de probleme...dar o sa vezi ca o sa fie totul bine. Vine Sean si va fi cu totul altfel. Pupici multi de tot tie si printeselor!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Alexandrina, ce simpatica ai fost cu alaptatul! Ce nu as da sa nu am nici eu probleme cu chestia asta. Insa de ieri m-am mai linistit. Am citit in cartea sotilor Capraru ca in a doua luna de viata fluxul de lapte a devenit cat de cat constant (dar si creste constant pe massura nevoilor copilului) si chiar daca ii dam copilului supliment, sansele sa se intarce sunt mici deja. Asa ca atata timp cat ii pot da si din san nu ma stresez ca ii dau putin. Oricum bebe al meu e mancau, nu gluma. Azi dimineata a supt 40 minute dupa care a ras 70 ml Milumil! Si azi impleneste numai 4 saptamani!
Anda77, stiu ca sunt noua la voi in grup, dar cand ai timp asi dori si eu o astrograma pentru printisorul meu, dar numai daca ai timp. Puiul meu s-a nascut in 24 decembrie la 2:30 dimineata! Mersi mult!
Va las ca printisorul meu a papat ca spartul, a regurgitat o groaza si acum a facut kk si isi suge pumnisorii. Deh, si-a facut loc in stomacel! Ma duc sa vad ce "productie" avem azi!
Gogolos si puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

monet-mie imi pare rau ca ai pierdut laptele- nici eu nu mai alaptez ,dar sunt mai impacata cu ideea.Stresul din timpul spitalizarii lui Liam au secat si ultimile picaturi... In situatia ta ai incercat tot ce se poate incerca, ...si imi pare rau ca ai un serviciu asa stresant ca de abia ai timp de bebeluse- am trecut si eu prin asta cand era alex mic si eram singurul parinte. asa ca inteleg
eu in schimb stau toata ziua acasa, nu ma vad cu nimeni in afara sotului si copiilor, nu vorbesc cu mai nimeni- si daca vorbesc cu cineva e pe forum sau la telefon. si la mine depresia post-partum a lovit greu -is suparata pe toti si pe toate.As merge la munca si sa platesc pe cineva sa se uite dupa copii, doar ca eu am lucrat prea putin aici inainte de a o naste pe Lia si nu am calificarea locala pentru a cere un salariu suficient de mare asa ca daca as lucra as pierde practic bani.Plus ca nu pot invata sa conduc-nu stiu de ce dar nu se lipeste de mine-mi-e frica de mor de condus si nu reusesc sa trec peste senzatie.M-as fi intors la scoala :m-au primit astia de la duqesne university , dar nu am timp...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda ,merci mult mult de tot!!! Recunosc ca mi-a placut ce am citit(ca va ajunge "cineva",ca va avea prieteni din inalta societate,ca va fi desteapta...dar m-am si speriat cand am citit ca va avea 2 casatorii,copii din afara lor,ca va suferi cu inima....offf ce greu e sa fii mama,acum doarme la mine in brate,ma uit la ea si ma gandesc ce-i rezerva viitorul si-mi dau lacrimile!)
Haideti sa va zic ce a zis al meu cand i-am citit astrograma :"sa am grija de pasarica lu fimea" , de parca ar fi dupa mine!
Gandacel,ai grija de tine !Multa sanatate!
Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput