Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 8

alexandrina spune:
Eu n-am curaj sa ma laud ca am laptic destul ca nu stiu cat ma tine. Cand vad ce usor poti ramane fara el...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

bb_alinus spune:
Fetelor da' tristunete mai suntem azi!
Gandacel, uun gand bun si de la mine si iti doresc sa fii tare sa treci peste necaz.
Monet, Anamari nu mai fiti suparici, important e ca bebeii nostri sa fie sanatosi si mancaciosi, ca o fi de la san sau din biberon cu aceeasi dragoste le dam!
Anamari, nu exista nu pot sa conduc, asa ziceam si eu la inceput si pana nu m-am trezit in masina instructorului, cu picoarele pe pedale si 3 minute mai apoi in trafic nu m-am convins ca se poate. Si ca exemplu de iepure fricos ce sunt, ei bine timp de 1 an jumate nu am condus decat pe o singura ruta servici si casa (adica 2 km dus 2 intors). Iar la voi am inteles ca strazile sunt largi si drepte...ei sa vii aici sa vezi strazi inguste si serpuitoare. Bafta multa!
Lavi, sper ca galmulita de la san nu iti mai face probleme! la toate si un weekend placut!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

lordra spune:
Ando, sa traieshti, maica, tu si cu familia ta, pentru o asemenea astrograma!
. Numa' de bine, ce sa zic! O singura intrebare am: esti sigura ca e vorba de tata sever si nu de mama severa? Intreb asta fiindca barbate-miu e painea lu' Dumnezeu in genere ba, mai mult, e capiat dupa copii si copii dupa el - totzi nepotzii si copii prietenilor sunt turbati dupa el (si fug de mine
) fiindca se pune in mintea lor si se joaca cu ei cu orele. Banuiesc ca si cu Dara se va purta la fel, asha ca partea cu severitatea imi va reveni mie
. Doar daca nu si-o schimba fundamental felul de a fi, lucru de care, sincer, ma indoiesc. Om trai si-om vedea.
Oricum, sar'māna inca o data pentru efort

anda77 spune:
monet, suntem alaturi de tine. cand nu mai poti, vino si descarca-te aici. vorba inei, in locul tau imi luam de mult lumea in cap! 2 copii mici, serviciu nou si ultrastresant, casa..etc! nici pentru cineva care avea mai mult lapte de la inceput, nu stiu daca era posibil sa-l pastreze in conditiile astea. mie cel mai stresant din toate enumerate mi se pare serviciul nou, ca esti foarte solicitata intelectual (nu ambalezi cutii), trebuie sa demonstrezi superiorilor chiar mai mult la inceput, trebuie sa te acomodezi cu colectivul care, de preferat, trebuie sa-si faca si impresie buna despre tine...etc. Iti doresc putere multa!
eu am cam uitat cum e stresul la serviciu. o sa vad eu din martie...
gogolos, il trec pe lista de asteptare:)) unde s-a nascut puiul?
puiutul meu, Nichita

felicia74 spune:
bbAlinus nu exista nu pot sa conduc? Ah, ce as vrea sa gandesc precum tu. Dar mie mi-e frica de moooor sa ma mai urc la volan, ca am facut scoala de soferi in 2000 (atunci eram mare drivera) dar nu am practicat sportul acesta pana in 2004 cand ne-am luat si noi masina. Si - stupoare, uitasem tot (e adevarat, credeti-ma chiar daca se spune ca asa ceva nu se uita) si mi s-a facut frica rau!
Chiar vreau sa ma inscriu la o emisiune care abia a inceput acum "Spaima soselelor", ca poate fac si eu ceva progrese. Dar cu traficul nebun din Bucuresti eu chiar nu am curaj sa ma avant, deci nu stiu daca voi mai conduce vreodata!
Anda stiu ca esti foarte ocupata, dar indraznesc sa te sacai si eu cu o noua cerere: vreau si eu, daca se poate, astrograma fetitzei mele Ilinca teodora, nascuta la 15.11.2005, Bucuresti ora 18,10.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

anda77 spune:
lordra, chiar e f.buna astrograma fie-tii, e de om puternic. din ce imi amintesc, andrei al cristineimh mai are o astrograma la fel de puternica. asta dupa capul meu de astrolog incepator. oricum, conteaza foarte mult cum percuteaza la circumstantele vietii. exemplu: tata are o astrograma beton, chiar e un om puternic, dar a avut multe greutati (nu se vad toate in astrorama, doar directiile lor, in mare...) si a fost pana acum mai putin fericit decat alte persoane cu astroggrame mai labile, in speta maica-mea, ca tot vorbesc de apropiati.
da, e vorba de tata sever. Adolescenta aduce surprize si in comportamentul parintilor...
nu trebuie sa va sperie chestiile care suna nasol. uite, la maya a lui monet am zis ca e infidela si mare amatoare de relatii extraconjuggale, chiar cu pers. de calitate inferioara ei. am vazut niste aspecte asemanatoare la un barbat pe care-l cunosc, 50 de3 ani, sotie fina, frumoasa, o doamna cu care e insurat de 25 de ani si a avut peste 200 de aventuri extraconjugale! pe bune. dar a fost si este fericit! a stiut sa contrabalanseze, sa tina si familia de pe urma carora are bucurii si amantele in acelasi timp. fara stres.
eu va spun directiile copiilor si in dorinta de a sti voi cum sa-i orientati...de exemplu copilul meu arata ca e cam sensibil (astroggrama), asa ca deja imi fac diverse planuri de a-l desensibiliza:))
puiutul meu, Nichita

felicia74 spune:
Fetelor, eu am rezolvat-o cu cadourile pentru nasi: ei i-am luat un set apa de toaleta + crema de corp L'eau de Kenzo, adus de sora mea din Italia, la pret mult mai mic fata de Bucuresti (apropo, mama, ce ieftine sunt parfumurile in Occident!!!), lui - un mobil de la Orange (prin programul de fidelizare), iar fetitzei - un laptop pentru copii peste 3 ani.
Uf, am scapat si de problema aceasta care imi statea pe creier!
Cum spuneam mai demult, am facut joi seara vaccinul. A venit acasa doar doctora si ne-a pus pe noi sa tinem copilul. Eu sunt fata curajoasa, nu ma impresioneaza orice (cel putin asa vreau sa cred), dar cand am vazut cum plange, mi-au dat lacrimile. Insa nu a fost asa de groaznic cum ma asteptam. In cele 2 ore dupa vaccin a plans fata de foame (mama, ce urat face cand ii este fomitza, mai rau ca la injectie!). Ulterior, a facut febra maxim 37,9, dar aseara la 17 am pus un supozitor de eferalgan si am scapat definitiv de efectele negative ale acestei operatiuni!
Mai mare a fost sperietura mea, ca Ilinca s-a comportat acceptabil.
Acum ma duc sa mananc si sa dorm, ca nebunia din Carrefour m-a obosit teribil. Deh, nu mai sunt invatata sa stau in mijlocul unei multimi zgomotoase!

bb_alinus spune:
Felicia, rectific, vroiam sa zic ca in acceptiunea mea nu exista nu pot sa conduc . De fapt vorbim de frica de condus, nu? Si sa ma dau exemplu, luat carnet la 18 ani, condus putin la 25 , doar cu tata in dreapta, si trezit aici la 27 de ani cu nevoia imensa de a conduce. Aveam de ales intre a avea un job sau a sta acasa...Asa ca acuma nu ma mai dau jos din masina nici ca sa duc gunoiul
.
Cat despre ieftineala parfumurilor in occident nu prea sunt de acord. Eu compar preturile din Mall din Buc cu cele de aici din parfumerii ( exclud supermarcheturile) si mie mi se par aceleasi. Puterea de cumparare cred ca difera. Si vorbesc de "apa de parfum" si nu de ce fac firmele adiacent, de exemplu creme de corp ( cum zici de la Kenzo). Eu de exemplu am avut in cadou chiar de la Kenzo un imens set de saruri de baie care miros demential, asta dupa ce am cumparat un parfum bineinteles.Din pacate nu am acum in minte preturi, dar daca vrei de curiozitate putem face un sondaj:))
Anda, astept si eu o astrograma cand mai te eliberezi, ti-am zis ca am primit una si vroiam sa vad daca se aseamana! Amalia e nascuta pe 17 nov la 21h40.
Fetelor, intrebare, ca tot se vorbea de carucioare. Eu vroiam sa stiu ce fel de scaun de masina aveti voi? Ca al meu e valabil pana la 6 luni si dupa cica trebuie sa cumpar altul . Oare nu exista pana la 1 an? Sau am luat teapa?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

felicia74 spune:
BBalinus, uite ca la Franta nu ma gandisem, deh sunteti mai departe de noi! Ai dreptate acolo sunt niste preturi destul de mari la multe produse. Stiu de la sora mea, care primise o oferta de job la Nice pe un salariu mai mare, dar cand a vazut cat costa detergentul a tulit-o urgent inapoi la Milano. Iar in tren a discutat cu francezi (pensionari, ce-i drept) care mergeau sa faca cumparaturi la Metro in Italia.
Cat despre Kenzo, uitai sa va spun: l-a luat la oferta, mai! 46 de euro, o cutie cu apa de toaleta de 100 ml + gel de corp hydratant 75 ml.

ela27oana spune:
dragele mele,
sper sa va ajute ce va voi spune acum ,mai ales pe cele care aveti probleme cu constipatia la bebei
noi dupa ce am incercat toate siropelele si ceiuturile tot aveam scaun 1 data pe si si f mirositor si uneori la termometru
aseara am intrat intr-un plafar si am cerut un ceai de colici si mi-a dat FAVICALM ceai natural la pliculete
venit acasa si la 250 ml apa am pus 2 pliculete si i-am dat dariei 30 ml si in 30 min a avut scaun si tragea parturi unul dupa altul dar fara sa se mai agite cum facea pana acum ,de imi venea sa plang can o auzeam cum face
sper din suflet sa mearga si la voi
ela si daria oana (02.12.2005)