Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

N-am intrat de cateva zile ca am cam avut probleme cu lapticu' , ne-am chinuit cateva zile pana ce ne-am dat seama ca ceva nu e in regula . Bebe a fost f. marait, plangea din ora in ora (si acum dupa atata vreme cam stiu cand plange de foame). Pana la urma am decis cu pediatra ca trebuie sa introduc formula. Asta e, trebuia sa-mi fi dat seama ca ceva nu e in regula...in ultima vreme nici dimineata nu imi simteam sanii plini, in ultimele zile bb se trezea noaptea sa pape (cred ca ziua in care a adormit de la papa de ora 18-19 pana dimineata a fost un accident).

Bine ca inca la mesele de dimineata mai am laptic dar mai spre seara trebuie sa completez. Ma bucur ca mai este atat cat este si ca totusi timp de 3 luni l-am putut alapta. Nu stiu daca se mosteneste sau nu dar mama ne-a alaptat pe mine si pe sora-mea doar cate o luna, atat.

Anda, abia astept astrograma lui Kriszti, sunt curioasa rau, si mai sunt curioasa sa vad daca seamana cumva cu Cristi al tau

Lavi, si eu am Graco Ultima Plus, l-am comandat de pe siteul Clip Trade (a fost vreo 5,6 mil) e f. bun dar eu nu cred ca il voi putea cara 4 etaje cu copil cu tot. Pana acum ne-am dus la plimbare doar insotiti (cu sotu', mama, tata sau sora-mea). Cand o sa merg singura duc prima data caruciorul apoi copilul.

Noki, in cartulia aceea se scrie despre cum sa te joci/vorbesti cu copilasii de la nastere pana la 13 ani. Iti dau aici doar cateva idei-pt. copii de la nastere pana la 3 luni: sa-l imiti pe bb cu sunetele pe care insusi bb le scoate-stii tu agi, au, ee, gaga, etc, o sa vezi ca daca are chef va incepe sa "povesteasza" cu tine, noi avem niste dialoguri super, minute in sir; apoi incerc sa "lungesc" vocalele , gen " ceee faaaaciii beeebeee", sa faci bicicleta cu bb, sa scoti limba la bb, sa dansezi cu el in brate, sa-i canti, sa te faci ca-i bagi degetul in gurita,sa-i musti manutele, cand ii schimbi pampersul bebe are obiceiul sa-si sprijine piciorusele de burtica mea, parca ma impinge putin, atunci se poate sari un pic in spate si striga un pic (nu tare), dupa aceea poti sa revii si sa-l lasi sa se sprijine din nou de burtica ta. Ti-am dat aici cateva idei...nu prea am talent in expunerea ideiilor

Gandacel, sa fii tare, va urma cu siguranta o perioada grea in viata ta, dar din pacate sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla. Dumnezeu iti va da putere sa mergi mai departe pt. copilul tau.

Monet, tu esti o femeie puternica, eu nu cred ca as fi fost in stare sa ma intorc atat de repede la lucru si sa tin o casa. Lasa ca isi revin cumva lucrurile, o sa isi gaseasca si Sean un job, iti va pleca si soacra...da' totusi nu poti sa o faci cumva sa te ajute cu copii? Sau macar cu ce ai de facut in casa?

Anamari, ai grija cu depresia asta post-natala ca nu e de gluma...si te cred pe cuvant ca e nasol daca stai atat in casa. Daca era vara puteam iesi mai mult afara, dar asa...

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salutare la mamici si bebelushi!
Permite-ti sa raportez: alte fire gasite in gauacea mea!Cred ca am sa deskid aici in Azerbaijan o CROITORIE cu cite fire mi-au scos din vagin! Fac si eu haz de necaz!
Am rugat-o pe actuala ginecoloaga s-o sune pe timpita din spital si cica aia ia spus ca se mai intimpla ca firele astea sa nu se topeasca(nu stiu un alt termen medical la firele astea?) si bine a facut ca mi le-a scos!
Intrebare intrebatoare: oare oi mai avea fire acolo?????Le dau sare si le pastrez pina la urmatoarea sarcina!

Fetelor, eu nu gasesc aci Exluton! Mai spuneti-mi si mie ce alte pilule merg pe alaptare, ca sterilet deocamdata mi-e frica sa pun! Astept sa termin colectia de fire!

Lordra, si eu sunt la fel: pling din orice, de fapt pling mai mult decit bebelusul meu! Ma suspectez de depresie postnatala, dar nu mi se pare sa-mi fi afectat productia de lapte!
Eu pling ca ma simt ff singura si am senzatia ca nimic din ceea ce fac nu e bine!

A fost pediatra la mine si mi-a zis ca nu a luat in greutate intr-o saptamina! Nu-mi explic, lapte am maninca, sta fff mult la sin, imi uda mai mult de 5 pampersuri pe zi!
E adevarata povestea cu laptele de mama fara consistenta!??

Inca face kk cu mucozitati? Oare de la stafilococul ala auriu din rect?

Fetelor, puneti si voi la semnatura data nasterii bebeilor, ca eu nu tin minte la toata lumea virsta bebeilor!

Va pupacim!

Cristina Baku si Simon( 26-12-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

nu am mai intrat de mult , nici nu am apucat sa citesc de cand ne_am mutat , dar tot o sa recuperez eu
ALINA, mersi ca ai intrebat de mine , o sa te sun cat de curand;
Din saga Daniel

La vacin a plans de-a rupt , imi era mila de el ca le-as fi facut eu in locul lui.
Pe 10 ianuarie avea 5.700g si 58 de cm , si pediatrul mi-a spus sa incerc sa ii suprim un biberon, la care eu i-a spus ca daca vrea sa ii suprim ub bib sa vina el sa stea cu Danut ca , este l cuminte dar cand este ora de masa urla de il aud toti vecinii !!

Alina , eu cand am luat carutul , cel de la CHICOO avea si une poussete canne care este foarte mica si intadevar nu ocupa foarte mult loc.Cat despre scaunul de la masina , acesta este pana la 12 kg (deci ma mira ca cei la la Bebeconfort , parca de la ei ai cumparat , nu ? fac pana la 6 luni , mai bine citeste din nou prospectul )

INTREBARE : de la ce varsta ati intodus ceaiul si cati ml ii dati ?
Cand incepeti diversificarea ?

Cristina , nici eu nu doresc ca pozele lui Danut sa fie publice , mersi

Incerc sa recuperz si daca mai am timp revin

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTČTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy despre ce carticica vorbesti? Sunt si eu interesata,de unde ai luat-o?
Alina, e draguta rau Amalia ta,sa-ti traiasca!
Am pus cateva poze de la botez in contul comun,o sa pun mai multe cand o sa am timp,si apropo de timp: copii vostrii cand nu dorm ce fac? A mea vrea doar in brate,sa stai langa ea,sa vorbesti cu ea...doarme doar la mine in pat,noaptea trecuta am pus-o la ea in patut si a dormit de la 1 la 3,sa trezit,a mancat si apoi a dormit de la 3,30 pana la 10 la mine in pat!Asa ca daca vreau sa dorm trebuie sa o iau in pat cu mine.
Sa va zic cum a fost la botez: dimineata am fost la coafor,am venit acasa,am facut un dus,m-am imbracat,apoi m-am apucat sa-i dau sa manance ca sa o pot imbraca si pe ea,dar surpriza...a facut kk la mine in brate , a trebuit repede sa ma dezbrac,sa spal fusta,a calcat-o Mihai...si ca sa fie tacamul complect am aflat ca nu trebuie eu sa duc copilul la biserica,nici nasa...noroc ca la botez a venit si o prietena cara sta la noi in bloc!
In graba aia am plecat fara sa luam certificatul de nastere al copilului,asa ca a trebuit sa se intoarca dupa el...si ca sa fie si mai si preotul dupa botez a dat certificatul copilului nostru la alt copil....o chema tot Bianca-Maria pe fetita respectiva.Abia luni am fost dupa el sa-l luam de la biserica.
La botez fata mea a fost cea mai cuminte,nu a plans decat cand a scos-o din apa,dar a tacut imediat ce a ajuns in bratele nasei.Apoi gangurea si radea de se uitau toti la ea .La restaurant a fost cuminte, a stat treaza,a dansat in brate la multa lume(spre disperarea mea!!!)Una peste alta a fost foarte bine,ne-am distrat si o sa va pun poze ca sa-mi vedeti printesa.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, eu am asigurare la Kaiser si cand m-am dus la ei la business office sa alic pt. disability mi-au spus atunci pe loc de prima sapt. ca nu voi fi platita.

Meems & Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Anda imi poti face si mie astrograma? plssssssDimitrie e nascut pe 27 nov. ora 19:55. EU sunt nascuta pe 23 ianuarie,1982 ora 1:00 iar sotul meu e pe 5 nov.1977 ora nu o stiu. Te rog mult.
La noi bonisamul a mers bine, eu i-am dat cate 5 picaturi inainte de fiecare masa si a mers, dar can a avut colici puternice am folosit Debridat si si-a facut efectul. Tragea basinute de spuneai ca are o mitraliera la fundulet:)
Caruciorul nostru este tot Graco dar habar nu am ce model e. A costat 7 milioane si l-am cumparat din Sellgros. Scaunul de masina tot Graco si a costat 4 milioane. Sunt mutumita si de carucior ca e usor de manevrat si are tot ce ii trebuie, la gat de greu e nu pot raspunde ca nu l-am carat eu niciodata. Scaunul de masina la fel e ok, insa copilul nu sta inca bine in el, va sta cand va putea sa stea in fundulet,deocamdata pun in scobitura scaunului o pernuta si atunci sta bine.
Cam atat despre noi.Imi e un doooooor nebun de el.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina frumoase pozele cu mamica si fetitza.

Catutza , mai, ce petrecere ati avut voi acolo, cu cadane…se vede ca v-ati distrat pe cinste. Dulcica foc Bianca.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Hai ca nu mai stiu sa fac un album nou....incerc,sper sa mearga,daca nu....vad eu ce fac si va arat pozele...

Botez

Mergi la inceput

Ina ai dreptate ne-am distrat pe cinste ,dar a trecut prea repede...
Se pare ca am reusit sa pun pozele,sper sa va placa.

Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Catutza, este vorba de cartea How to play with your children (and when not to)? a americanilor Brian and Shirley Sutton-Smith. Nu stiu daca e tradusa si in limba romana, eu o am in maghiara.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput