Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza, superbe pozele! Si tu arati foarte bine!
Cum este cu mirul, ca am uitat? De exemplu, nasul trebuie sa tina lumanarea aprinsa deasupra usii ca sa spulbere ghinioanele sau de ce?
Si la mir vin numai femei, se arunca bani - si de argint- in caditza, se pun petale de flori ca sa miroasa fata frumos, nu asa?
Iar cind preotul scoate apa din fata si i-o da nasei aceasta trebuie sa o ia cu un prosop scurt, nu lung (ca daca-i lung, pleaca fata departe de casa) asa stiu eu. La voi cum a fost?

Pupicei,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata, am terminat tabloul. am scos pe toata lumea care a dorit acest lucru sau nu si-a exprimat dorinta sa fie acolo.

AICI

cine mai doreste, poza pe chornoiu@rdslink.ro si i-o pun.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Buna seara la toata lumea!
Daca tot vorbim de kktei...am si eu o intrebare: stie cineva de ce i se schimba mirosul la kk la bebe? Adica el de cand s-a nascut a avut acelasi miros, dar azi cand a facut kkta (a si fost constipat o zi) ....avea un miros destul de urat..... Oare sa fie de la ce am mancat? Ca mie nu mi se pare ca am mancat ceva rau pentru bebe, adica am mancat ce mananc de obicei, nimic nou.....
Anda77bebe al meu s-a nascut la Targu-Mures si asteapta nerabdator astrograma
Gogolos si prichindelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mandy , merci de raspuns,dar nu cred ca am de unde sa fac rost de ea...
Ina ,pentru complimente .
Nu stiu de ce a tinut nasu lumanarea aprinsa...dar nasa a spalat fetita,a imbracat-o,apoi i-a dat-o lui nasu care cu ea in brate a stins lumanarea de tocul usii si zicea:sa creasca mare,frumoasa,fa fie desteapta,sanatoasa...etc,apoi mi-a dat-o mie si mi-a zis "mi-ai dat un pagan,i-ti dau un crestin", apoi au inceput toti sa-i puna banuti la fata.
In cadita in care i-a facut nasa baita am pus:fulgi,zahar,orez,petale de trandafir,busuioc,bani,si cred ca atat.
Apa a aruncat-o Mihai afara la un copac ca cica nu e bine sa o arunci la canal...preotul nu a mai fost acasa la noi la mir.

Cristina superb albumul pentru munca depusa,dar am o nelamurire...la voi apare daca puneti sagetuta pe poza,numele copilului?La mine nu!

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

anda, hai ca eu iar in genunchi te rog, vrem si noi astrograma, plssssssssss.
18.11.2005, constanta, ora 9.20
te rugam

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza, multumesc. Ce fel de fulgi, ca de-astia nu stiam, de ce se pun, ai idee?

Eu sint tare necajita, am sunat acasa sa le spun alor mei ca le trimit invitatiile ptr. botez si am aflat ca bunica mea, mama lui tata , a murit de sase luni si mie un au vrut sa-mi spuna, astazi ii faceau pomana.
Cind mi-a spus tata mi s-au inmuiat picioarele, am inceput sa pling cu sughituri si tata mi-a explicat ca nu vroia sa puna sarcina mea la risc, fiindca am avut de la inceput probleme si nici acum nu vroia sa-mi spuna ca sint lauza, ar fi vrut sa-mi spuna cind ajungea aici dar l-au presat cei din jur,nu mai vroiau sa ma minta de cite ori ii sunam si-i intrebam de bunica-mea.
Si eu care eram atit de fericita ca voi veni in tara si voi face poze si voi filma strabunicii alaturi de fata mea!

Of, asa este in viata; unul moare, altul se naste, dar asta pe mine una nu ma consoleaza, oricum.

Plecam pe-afara, am lasat totul balta, vestea m-a luat prin surprindere si nu mai sint buna de nimic, am nevoie sa evadez din casa.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Inuta, imi pare rau sa aud asa veste trista, stiu ca tot povesteai tu de bunica ta...
of, azi chiar n-as fi vrut sa aud vesti triste...
parca atunci cand un copil iti aduce atata bucurie, o veste de-asta te darama si mai si...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina condoleante! I-mi pare rau sa aud asa ceva,si mie mi-a murit bunica care m-a crescut si am suferit,dar...nu putem face nimic ca inapoi nu mai vin!Ramane doar sa ne rugam.

Catutza si Bianca-Maria

Bianca la 2 luni jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Pineapple sa-ti traiasca fetita!!

Ina condoleante! E foarte greu sa pierzi pe cineva!! Eu o am inca pe bunica mea care are 84 de ani si locuieste cu mine si este un real sprijin. Dar e bolnavioara si nu se stie cat mai are de trait!!! Numai la gandul ca maine poate nu mai este si mor de tristete si ... nu are rost pentru ca cuvintele sunt de prisos!!!

Noi azi am fost cuminti; mami a fost in oras si a facut cumparaturi si a scapat de bani ca o incomodau!!!
Aseara am avut o reusita mare: A facut bb kk si eram in al 9lea cer. Nu a avut nimic de la portocala asa ca i-am dat si azi 2 lingurite. Sper sa se regleze ca nici nu stiu ce sa zic. constipat nu pare ca atunci cand face este pastos si cu seminte deci nu pare constipat.
Hai ca mai intru si maine ca acum mergem la baita!!!

O Noapte buna si linistita va doresc!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ina, tare rau imi pare iubita mea... si eu am o bunica in varsta si desi dupa o anumita varsta te-astepti totusi la eveniment, ma gandesc ca oricum doare si... asta e... of doamne

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput