Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi02, eu am caruciorul de la Graco, Ultima Plus, dar sa stii ca e greu ptr ce vrei tu. Adica fara copil in el e ok dar daca mai pui si copilul si vrei samergi si in metrou cu el nu e bun ca e greut.Plus ca e destul de incomod ca marime. Eu l-am luat de la Baby expo cu 4500000 dar am vazut pe un site la 7000000 lei. Incearca sa te uiti pe situl pe care ti l-am trimis pe privat au acolo mai multe modele, plus ca ti le aduc si acasa.
pupici

Madau si Miruna (15 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, stiu ce vrei sa zici, sa aiba suport la fundulet. de-asta nu-mi plac mie carucioarele alea umbrela in care sta copilul cu fundul picat si chinuit. io am modelul www.andreirazvan.home.ro/pages/102_4496_JPG.htm" target="_blank">asta, mi-a placut ca avea suport, se lasa si pe spate, se strage de la mijloc, deci nu pe lungime, se indoaie de la jumatate, il caram ca pe gentuta... si are doar 4,5 kg. mi-am facut treaba cu el din iulie 2004, si cred ca ma mai tine si la iris (desi l-am exploatat la maxim). am dat atunci pe el 1,2 mil... babycare//niro...

lordra las ca vezi tu cand te-oi duce cu copilul la bunici ce discutii o sa ai, ca-l cresti "ca la carte", ca ti-au dat tie si de-aia , si de-aia si n-ai patit nimic...
da' cum vad ca la tine nu tin avertismentele inainte sa te lovesti deele (deh, daca ale maica-tii n-au tinut, nu cred ca le iei pe ale noastre in serios...), ne povestesti tu prima vizita la bunici mai incolo

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

meems, ai dreptate cu disability si cu paid family leave. M=am zapacit eu de tot.
Acum am alta intrebare pentru tine.
Pe barbata-mi l-au platit doar pentru o saptamina din cele doua cit a cerut. Am sunat azi la EDD si ne-au spus ca, in conformitate cu nu-s ce lege statala veche de vreo 50 de ani, atunci cind aplici pentru prima oara la stat o saptamina se considera perioada de asteptare si nu te plateste.
Tu stii ceva de boimea asta? Eu nu am facut socoteala cind am primit eu banii daca lipsea o saptamina sau nu. Cum e treaba la tine?

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina bingo!!! exact la asa ceva ma refeream si aceeasi parere am ca si tine despre "umbrele". Adica vreau usor, dar NU moale la fundul si spatele copilului si sa se si rabateze la orozontala daca adoarme. Singurul lucru care nu-mi place la al tau e ca nu are si o bara in fata, pe care se mai sprijina copilul cu mana. Dar daca pun in balanta greutatea... si pretul - bine, pretul acum o fi altul... dar eu nu vreau ceva neaparat de super-lux, insa vreau sa fie de calitate: sa stea bb bine in el si sa reziste bine.

Madau thanks !!! Intr-adevar, cred ca Ultima plus e cam greu pt mine.

pischi multumesc mult pt incurajarea cu galma.

Lordra taica-meu vine la noi lunar si sta 4-5 zile sau cat are chef. Si eu, oricat ar fi incercat mama sa ma convinga, nu pot s-o aplic pe aia cu zi ca ei si fa ca tine. Eu pana nu ma contrazic cu argumente nu ma las. Ceea ce se vede si aici pe forum Dar taica-meu ma vede ce-i dau sa manance cand vine la mine. Ce m-a enervat la faza cu mierea insa - nu atat discutiile dintre noi - ci ca spune la altii: cand vine vorba de alimentatia copilului sau daca eu zic/fac ceva ce nu-i place, incepe: "auziti voi, ce tampenie: cica mierea ar cauza botulism! Si Lavinia crede si nu vrea sa-i dea! Noi le-am dat miere, etc, etc...." Si totul pe un ton in crescendo... si respectivii (musafiri sau gazde) ii dau dreptate din politete sau poate asa cred si ei, si eu ma infurii in sinea mea dar trebuie sa zambesc... mi-a facut de nu stiu cate ori faza asta cu mierea de fata strainii. Isi tot aduce aminte, cand il enerveaza altceva la mine... a imbatranit si el, ce sa-i fac?!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, din pacate asa e, prima sapt. e perioada de asteptare, asa s-a intamplat si la mine si nu m-au platit nimic atunci.

Meems & Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many spune:

Noi suntem fericiti ca am scapat de colici de la 2luni,acum avem 2luni jumatate.La inceput i-am dat sab simplex si baby drink fara prea mare efect dupa care i-am dat Water gripe pe care i-l puneam in ceiut (asa simplu nu-i placea avea gust de marar)5ml la ceai cam de 3 ori pe zi i-am dat cam o saptamana jumatate dupa care i-au trecut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici,

Lavi ce veste buna cu lap lap la tine! Bine ca ti-ai revenit si astept sa ne spui cat ati luat saptamana asta.Si eu simt ca stau mai bine cu "productivitatea".
Da mey, carucior "umbrela" ii zice si nu "baston"- dar eu am tradus liber din franceza. Acuma parerea mea ramane tot la o astfel de optiune, pt ca la vara, cand da caldura bebele o sa fie si el maricel si deci nu mai are rost sa investesti in ceva solid ca pt un "sugar". Si gasesti modele de "umbrela" solide si rabatabile pana la orizontala, uite unul de la mclaren, ce imi vine acuma la mana- ca urla miss si ma grabesc http://www.oclio.com/poussette-canne-triumph-maclaren-p-1267.html?ofrom=1

Lorda merci de apreciere!

Va las ca plange Amalia!
Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, pai are, dar n-o prea folosesc eu. e ca o masuta, si cu suport pentru pahar... uite www.nazdravani.ro/pages/100_3525_JPG.htm" target="_blank">aici, andrei e singurul in carucior. e putin incomoda cand il stangi, la carat, si de-aia n-o prea iau. oricum are centura carutul si nu poate sa cada din el.

aaa, si am vazut niste "umbrele" la abc design, au fundul tare, au si acoperis un pic, dar nu se las pe spate decat unghi de vreo 20' si nu au bara in fata

alinus, daca ai sti cat mi-am chinuit eu neuronul sa-mi imaginez cum e tipul baston

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Lorda curaj la vaccin dar si eu zic sa nu te panichezi ca nu e asa oribil! Noi l-am facut saptamana trecuta, 2 intepaturi, am plans nitel si apoi gata. Tati a tinut-o si pediatra si-a facut datoria...eu una nici nu am avut timp sa ma uit atat de rapid a fost!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cristina, daca ai sti cat mi-am stors eu creierii sa traduc
Oricum vad ca modelul pe care l-am ales ca exemplu are doar 5 kg si e pt copii de 6luni-3 ani. Sunt sigura ca exista carucioare asa usurele si practice la mai toate firmele.

Mergi la inceput