Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Of, lipseste omul o zi si vad ca scrieti o tona. Am fost aseara la restaurant (mama, ce-am mai mancat, iar desertul a fost o nebunie). Dar am plecat pe la 12 asa ca nu am mai intrat aseara. Norocul meu a fost ca Ana m-a lasat sa dorm, s-a trezit numai pe la 5 sa pape si apoi am dormit pana la 9.15 (ma rog, cu o mica intrerupere pe la 8 sa o pun in fund ca se plictisea). Imi venea sa o pup ca asa regal de somn nu am mai apucat de mult.
Cand m-am trezit am fugit un pic prin oras
si am ajuns si eu la TCM in Vatra Luminoasa - din pacate pentru bb nu aveau nimic (doar jucarii), in rest aveau multe chesti dragute, dar nu aveam eu timp sa stau, la Obor - de unde am produs niste panatalonasi de casa pentru Ana ca de cand cu pipi care iese noaptea prin pampers nu-mi mai ajung si intr-un final la Miniblu. Mama, imi curgeau balele nu stiam pe ce sa pun mana mai intai, pentru moment am luat si eu niste pantaloni si o rochita din material pufos si o rochita de raiat. Dupa amiaza bag o tura si la cel de pe Mihai Bravu sa vad ce mai au si acolo. Si uite-asa se mareste la noi datoria publica, deja cred ca aproape am halit in avans salariile pe ianuarie. Noroc ca februarie e luna scurta.
Ei, si cand ajung acasa, ce-mi zice barbatul, care ramasese sa o culce pe Ana (de fapt el nu se trezise cand am plecat eu asa ca i-am trantit-o in pat sa doarma impreuna). La un moment dat el s-a trezit si s-a dus in treaba lui, iar cand a bagat capul pe usa sa vada ce face Mogaldea, ce credeti ca facea? Calarea cu foc noptiera si strangea in brate victorioasa pachetul de servetele care trona acolo. Sa faca infarct al meu si mai mult nimic, daca pica de-acolo era naspa de tot ca e si dulapul imediat langa si nu stiu ce patea. Brr, bine ca a descopertit-o la timp.
Ei si acum am hranit si culcat plodul si va scriu, nu am mancat nik si de foame incep sa-mi joace literele in fata ochilor. Dar nu puteam sa va las la greu.
Chris, Tzumpiloi, Sufletzica - pana la urma ati ajuns la concluzia corecta: CCM se aplica tuturor salariatilor, chiar daca au CCM la nivel de ramura/unitate. Reiese din L 130/1996 + CCM la nivel national + Codul Muncii, nu am textele acasa, daca mai aveti nevoi spuneti-mi si va zic luni exact ce si cum.
Laura - ce bine ca iti permiti sa stai 2 ani acasa. Grija mare, totusi, ca e tare greu sa-ti revii si dupa 7 luni - eu simt pe pielea mea - dupa 2 ani cred ca nu mi-as mai reveni.
Sufletzica - si Ana este mereu cu mainile pe la urechi, dar la ea asta e semn de oboseala. Iar noaptea, daca aude zgomote si se trezeste, duce automat mana la ureche, o mangaie un pic si adoarme la loc. Are chiar si un automatism: daca ii este somn si ii dau suzeta duce mana la ureche. In felul asta sunt sigura ca nu o pun prematur la culcare.
Azi nu cred ca iesim afara: sunt -6 grade, m-am socat, nu alta! Poate maine desi din ce ziceti va fi mai rau.
Micorint - e mortala poza cu cartela de telefon in botic.
Nelia - frumoase fete ai, sa-ti traiasca!
Beatrice - ce fata ghidusa are Alex!
Si accum intrebare tehnica: la 7 luni trebuie sa faca pasi daca e sustinuta de subsuori? Ca Ana sta plantata bat, cu toata talpa pe pamant. Nici macar nu indoaie genunchii. Sper ca nu e vreo problema, eu nici nu prea am tinut-o in pozitia asta, poate nu stie ce sa faca.
In rest, vad ca aveti bebelusi maraiti, sper sa se cuminteasca. De asemenea, multa sanatate celor bonaviori si mamicilor, ca mai e cate una beteaga si dintre ele, bag seama.
Ma duc sa halesc si eu ceva, nu ca as avea ce, of, dupa amiaza trebuie sa facem si mancarica si am o leeeeeeeeeeeeene! Sper sa mai intru, daca nu, diseara precis. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Monicica-esti super si numai pentru ca mi-ai raspuns. Eu am gasit-o pe e-bay Germany aici http://cgi.ebay.de/Fit-und-Fun-Diaet-mit-Hoodia-Kaktus-21-Pfund-in-3-Wochen_W0QQitemZ5654239499QQcategoryZ31819QQrdZ1QQcmdZViewItem , dar cred ca este si in farmacie.
Numai daca ai drum si numai daca poti si numai daca vrei, si daca nimeresti sa intrebi un farmacist care sunt alea reale, ca atatea marci sunt si in Germania ca nu stii care e pe bune. Nu e urgent, numai daca poti.

Hai sa va zic ce faza am patit.
Am fost la botezul respectiv de la ora 13. Am intarziat, dar daca stiam ce va fi, mai bine nu mergeam de loc. Vorba vine, ca doar cadouri am luat.
Ajung acolo, tralala, se gata slujba si parintii noului crestin au inceput sa insiste insistent de tot sa mergem si la masa: eu ca trebe sa vina si Thomas ca n-am ce face cu el. Apare apoteotic si barbatu-meu ca s-a gandit sa vina si el, de pe drumurile lui, sa nu se supere vecinii.
Eu nu ies din casa faca bani - macar vreo 2 milioane ca nu se stie - si am zis: hai ca mergem. Ca doar trebuia sa si punem bani ca sa ne acoperim consumul plus ceva sa ramana plus cadou.
Si ajungem acolo; fum sa-l tai cu cutitul. Si-aprindeau aia tigarile intr-o veselie in nasul lui Thomas. Si in 3 minute, din care 10 secunde mi-am consumat luand decizia, am imbracat copilul si sa plec. Vin parintii copilului si zic: pai nu-i asa de fum, ca sa stati, ca sa duceti copilul sus sa doarma, unde erau niste camere, ca e si pensiune localul cu pricina. Eu: sa nu va suparati, dar e fum, la noi la botez nu a fumat nimeni in restaurant nici chiar aia de nu erau in grupul nostru, ca s-au simtit singuri. Ei: nu putem sa nu-i lasam sa fumeze. La asta am zis: noi am putut, dar fiecare se organizeaza cum stie.
Bun: cica sa duc copilul sus sa doarma. Pai Thomas nu sta in pat cum il pui cum sta unul de 3 luni, mi-l gasesc cine stie pe unde...

Iau copilul si carutul si ma duc. Nu am vrut sa ma enervez, dar cred ca-mi iesea fum si pe nari. Bine-nteles, ca sa nu fie treaba prea cu mot, a trebuit sa ramana barbatu-meu acolo, tocmai el care nu voia sa mearga de loc.

Eu sunt fumatoare, pacatele mele, dar de aici pana la a aranja lucrurile atat de defectuos, incat sa tii copii in fum ... e cale lunga. Mai era un baietel acolo de 4 ani care statea bine mersi... si ma-sa la fel.

Imi pare rau ca va plicitisesc cu dramele mele minuscule de femeie plictisita, dar nu cred ca exagerez in chestiunea de mai sus. M-a deranjat mult. Ce sperau, sa mai vine 2 oameni care sa mai lase bani sa-si stranga pentru copil?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, sa stiti ca nu de puturoasa nu am intrat zilele astea sa va salutam! Ne-am pregatit intens pentru mult asteptata vizita a doct. Craciun, neonatologu'. Si a venit, aseara, ne-a vazut bb-ii si mie si al nasei lui Dragos sunt bine, slava domnului! Dar eram atat de nerabdatoare sa vina, ca i-am facut liste cu istoricul bb-ilor, probleme de sanatate, intrebari, etc...Omult, super dragutz si super incantat de initiativa noastra cu listutzele. Tarif, 700.000/vizita.500controlul si 200 deplasarea. Dar ne-a placut mult de el, a stat si a vorbit cu noi tot ce ne trecea prin cap si a zis ca il putem suna oricand, la orice ora, daca vrem ne face vaccinurile acasa, etc. Pana una alta, incantare pe toata linia!

Mai avem un dintisor! Adica am ajuns la 5, 3 sus si 2 jos si dl doctor a zis ca urmeaza sa iasa si al 6-lea, tot sus

Si inca ceva! Azi i-a placut in rotomobil si a pancat si piure de cartofi!! E zi mare, ce mai....

Va pupam,

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, stai mai calma cu umblatul la 7 luni. Dupa capul meu si mai ales dupa capul dlui Capraru, se incep exercitiile de umblat dupa ce se ridica pruncul in picioare.

Andutzy-bravo pentru Dragos. Nu o lua pe urma mea cu ridicatul in picioare, fund, eu m-am stresat 1,5 luni ca nu mi se ridica copilul niciunde si acuma nu stiu cum sa-l calmez.

Fetelor, care ati cumparat cu card pe net din strainatate? Ca eu pot, teoretic, cu cardul meu, dar nu stiu daca ma lasa strainii, ca le-o fi frica ca-i fur...
Cand m-am dus la banca si l-am intrebat pe tipul de la carduri daca pot cumpara din strainatate, ala a facut niste ochi, vai de mine...Asa ca nu am aflat raspunsul la intrebare...A banguit ceva de genul ca teoretic pot. Super!!!!

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI Matei...sa fi frumos,destept,sanatos si un mare smecher

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI!

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani Matei!!!
Ingrosam si noi randurile cu puiuti bolnaviori. Aseara am ajuns cu ea la doctor pentru ca nu-i scadea febra, era maraita, pleostita, ii lacrimau ochisorii, ii curgea nasucul si daca noi nu am trecut pana acum prin asa ceva m-am panicat rau. Concluzia a fost ca poate fi un pic "virusata" sau este reactie de la vaccinul antirujeolic facut acum o saptamana. simptomele sunt aceleasi - rosu in gat, febra, moleseala, urmand sa vedem daca ii apar zilele astea si bubitele specifice. daca nu, inseamna ca e doar raceala accentuata si de primii dintisori care sunt pe cale sa iasa. Asa ca suntem sub tratament, ne luptam cand vine timpul siropelului ca nu-l suporta, mai nou inchide gurita de fiecare data cand ma apropii cu ceva de papa. S-a dat peste cap tot programul de somn, de masa, acum cand o invatasem si eu bunele obiceiuri- sa doarma toata noaptea, sa aiba mese solide peste zi si doar 2 de lapte. De baza zilele astea a fost tzatza, care saraca nu prea mai da randament, ca saptamana asta m-am cam infometat ca sa ma gaseasca sotzul manechina. Azi de frica sa nu-mi las copilu flamand, m-am indopat vrand-nevrand, sper sa nu atrne prea greu la cantar. Pana la urma sanatarea puiului meu conteaza cel mai mult.
Gabitza, sa ne treci noile dimensiuni la 8 luni-9,8 kg si 73 cm. La controlul asta n-am mai aflat mare lucru, a invartit fata pe toate partile, dar am uitat sa o intreb ce ma mai interesa, ca eram prea preocupata de febra lui Alex.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreeatan, sigur ca poti cumpara din strainatate de pe net, platesti direct cu cardul. Noi face asta de mult timp,. chiar inainte de a ateriza pe-aici! Si mai platim si facturile tot cu cardul, defapt cam tot... Ne-am facut si un cont la www.paypal.com ca unii cer sa platesti prin paypal...

Astazi am facut coltunasi cu visine... O nebunie! io-te ce bunatate! uitati cum au iesit!
COLTUNASI CU VISINE

Gabitza, am pus imagini si reteta pe culinar...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Adina, poti sa-i dai linistita Humana 3. Unii doctori spun ca e un "moft" si sa continuam cu 2.
Ioana, eu lucrez in continuare, dar acasa. Problema e ca nu ma avantajeaza intoarcerea la serviciu nici macar dpdv financiar. Crede-ma ca m-au socat dosarele! Colega mea face ordine la birou si i-am zis sa arunce tot ce nu mai trebuie! La ce te refereai cand spuneai ca este greu sa iti revii? Profesional?
Spuneti-mi si mie unde se face vaccinul antirujeolic? In mana sau in picior. Luni suntem convocati si noi!
Ieri Cristina a adormit la 6 seara si s-a mai trezit la 2 noaptea. Iarasi nemancata si neimbaiata! Si neschimbata de pampers de la ora 4. Era uda fleasca pe tot spatele. Am schimbat-o, a mancat, a mai stat vreo ora si s-a culcat iarasi. Astazi a reusit sa doarma vreo 2 ore.
Insanatosire grabnica bebeloilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

am incheiat brusc mesajul pentru ca s-a trezit Alex...din nou cu febra 38,7. I-am dat un supozitor paracetamol si acum e mai bine, chiar a si mancat o jumatate de borcan mili amestecat cu un danonino de caise. Scandalul o sa fie la 8 jumate, cand o sa ne luptam cu siropelul si vigantolul. Offf..e nasol ca suntem si singurele, sotzul vine abia marti seara din Bucuresti. Partea buna e ca ne-a luat o gramada de cadouri, se plictiseste acolo si se refugiaza in shopping.
Andeeaatan, noi am reusit sa cumparam de pe Amazon dupa ce le-am trimis un extras de cont de la banca, sa vada ca suntem solvabili.Noroocul a fost ca mai avusesem niste tranzactii internationale achitate cu acelasi card si ne-au acceptat rapid, acum avem cont deschis la ei si putem comanda, singura problema fiind ca nu trimit in Romania, trebuie sa apelam la prietenii din USA sa accepte pachetul si sa-l livreze la noi...

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput