Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata.

Pupici pentru bolnaviori si felicitari pentru ridicari, dintisori si toate rezultatele deosebite la examene.

Azi merg cu Thomas la un botez, aici langa noi, dar numai la biserica. Asa ca am luat o carticica Disney din aia de plastic, un set de cosmetice nemntesti (mi-e lene sa ma uit cum la cheama) si jucarii pentru baie. Barbatu-meu zice ca e ocupat-cred ca de fapt nu vrea sa mearga, dar nu-i bai... el e tot timpul ocupat, asa ca nu va fi un soc pentru nimeni lipsa lui.
Avand in vedere ca parintii copilului nu au fost deloc la noi la botez, eu zic ca ajunge.

Vedeti ce nasi ca lumea ati avut si veti fi: nasii lui Thomas i-au luat 4 hainute si au dat la popa vreo 2 milioane si atat. Ce lingurite, cruciulite, povesti...

Bine nu e vorba de bani, mi se rupe de lingurite! Pur si simplu comparam.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza!

As merge si eu la PATINOAR! noi avem aproape patinoarul 23 August dar are un program care nu se potriveste cu timpul meu liber. Nici macar nu este in fiecare zi!

Lucas, si asta mica a mea este innebunita dupa reclame. Cand se uita la reclame este foarte concentrata si nici nu ne mai aude pe noi.

Ce frig se face afara , nu stiu cat mai putem sta pe gerul asta ! Cica luni , max va fi de -9 grade.

Sufletzica, merci de informatie. Am citit si eu am inteles ca negocierea colectiva este obligatorie , cu exceptia cand angajatorul are mai putin de 21 angajati. Adica , eu inteleg ca la firmele cu mai putin de 21 angajatiu CCM la nivel national este valabil fara negociere colectiva. Apoi tot in codul muncii scrie ca un contract individual de munca nu poate contine clauze care sa stabileasca drepturi la nivel inferior celui stabilit prin CCM si ca aceste clauze produc efecte pentru toti salariatii incadrati la toti angajatorii din tara in cadrul CCM.

Micorint, ce dragutza e Maria si cat par are!

Astazi facem si noi gogosele din cartea bb si sper sa le haleasca bine Mariuca. Desi ea nu a facut niciodata fitze la mancare 9 a papat tot ce i-am dat) , pregatesc si altceva.
Oana, Beatrice, voi ati pasat gogoshelele? ca nu prea stiu cum sa i le dar ca babutza mea nu are dintzi?

Ma dec sa ii fac micul dejun, in premiera mar cu biscuite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ChrisDun, asa este. Dr. T este super OM si cel mai adevarat medic pe care il cunosc (nu ca as cunoaste asa multi ) In orice caz a fost cam asa: stiam ca nu primeste si am incercat sa-i strecor un plic alaturi de o sticla intr-o punga. N-as fi crezut in veci amin ca se va uita in punga special ca sa nu fie bani. In orice caz asa rusine nu mi-a fost in viata mea. Si mi-am jurat ca nu voi mai trai asemenea momente pentru ca n-o sa mai incerc sa dau niciunui medic ever!
Vreau si eu la patinoar. Eu n-am patine dar sunt ani de zile de cand imi doresc sa merg si nu ma duc din cauza aglomeratiei si a pustilor care nu vin la distractie ci la tranta. Dar probabil voi merge si anul asta ca si pana acum, sau la fel cum si asta vara mi-am luat role si mama ce-am mai alergat cu ele prin parc
Bey, deci daca nici eu nu-s grasa la 85 de kile ale mele... Io ar trebui sa dau jos macar 15-20. V-am zis ca m-am depresat dar nu v-am zis cum: pai ma apucase amocul ca stau acasa, ca nu am la ce job sa ma introc, ca la vechiul job m-am plafonat si ca sunt cam pe dinafara fata de alte mimoze care or sa-si caute de lucru cand oi incepe si eu s-o fac. Si am zis ia sa dau io cartile de engleza jos din pod sa mai studiez oleac, ca nu mai stiu nici ce stiam. Si in cautarea cartilor am dat peste un teanc de poze si mai noi si mai vechi si am inceput sa plang cu lacrimi de crocodil cand am vazut cum eram acum 6-7 ani si cum sunt acum Stiati ca fotografiile sunt o cauza frecvent intalnita la cele ce sufera de anorexie? Asta doar asa ca fapt divers ca nu ma vad suferind vreodata de anorexie, poate de bulimie. Clar am inceput sa ma ingras asa prosteste dupa ce l-am cunoscut pe al meu sot dar nu stiu ce dreq a fost in capul meu de nu m-am sesizat mai din timp ca ceva nu e in regula si tre sa iau masuri ca poate mi-ar fi fost mai usor.
Nu ma simt grozav, iau modafen in continuare dar cum isi trece efectul cum fac temperatura si ma simt nasol. Azi e a doua zi si sper sa nu ma tina la nesfarsit ca azi si maine sunt singura cu copilul si nu imi permit sa bolesc.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Mai, Androix, lasa depresarile in pace si lasa si anorexia in pace ca asta inseamna refuzul de a manca http://www.virtualarad.net/hungry_online/anorexie.html . Poate ca mai bine merge si la mine bulimia http://www.virtualarad.net/hungry_online/bulimie.html .

Dar sa nu exageram,desi pe mine medicul de familie ma ia de cauza fara speranta, "tu intotdeauna ai mancat la stress", stiu ca numai noi insine putem sa ne scoatem din starile astea.

Si sa nu uitam ca statul acasa, pe langa satisfactiile namasurate de a creste copilasii astia minunati, mai are si partile neplacuta care la mine se traduc prin plictiseala si plafonare intelectuala. Si parca nici banii nu mai sunt cum au fost, desi barbatu-meu produce din plin.

Sunt multe tratamente pentru stoparea poftei de mancare. Unul dintre ele este f. performant: sibutramina. Dar costa cam 280 lei pe luna trebuie tinut minim un an. Apoi balonul endogastric-2000 Euro.

In tarile civilizate, se vinde Hoodia, care ccosta cam 35 E pe luna si functioneaza. Eu de ex. as face orice sa pot cumpara si nu am la cine sa apelez.

Nu stiu daca are fir logic ceea ce am scris, tine de plafonarea intelectuala de care va vorbeam...

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monicica, felicitari pt iepurasi. Despre laptele de vaca, fie el si degresat, eu stiu ca e bine sa nu-l dam bebelusilor inainte de un an. Este adevarat, insa, ca eu cunosc un baietel care a papat laptede vaca de la 6 luni pt ca nici un lapte praf nu mai vroia, iar copilul n-a avut nici o problema. Pe de alta parte am auzit si ca unii dr. recomanda sa dam lapte praf pana la 2 ani pt ca au tot ce le trebuie in el. Mai stiu un baietel care are 5 ani si inca bea Bebelac...Nu stiu ce sa spun, depinde de fiecare. Ideea e sa fii atenta,sa observi bebelusul daca apar reactii neobisnuite.

Mikka, tu auzisei ca adeverinta de la munca trebuie dusa doar la final, cand iesim din CIC? Ar fi minunat. Eu oricum nu prea mai vreau sa dau pe lafostulloc de munca. La anu' imi caut altceva pt ca acolo eu nu mai mai intorc.

Cam o luna v-am citit pe fuga, mai mult ba decat da. A fost sotul meu 1 luna acasa. Ema a fost tare fericita si rasfatata. Ieri a reluat Mihai activitatea, iar copilul a fost tare agitat. N-a mancat mai nimic. Dimineata, cand a venit Mihai cu laptele la ea era in delir. Topaia prin pat de parca era trasa cu cheita. Usor-usor trebuie sa ne reobisnuim doar noi doua. Si e greu... S-a mai implinit, acum nu mai sta locului. Abia astept primavara, sa iesim iar in parc. Sper sa ne vedem mai des odata cu venirea caldurii!!!

Ema implinester 8 luni peste 4 zile. Pot sa-i dau deja HUMANA3? Dimineata s-a terminat cutia de Humana 2. E ok sau ar fi bine sa mai cumpar un 2?

EmAdina

Mergi la inceput

Fetelor din Germania, aveti idee cum as putea cumpara Hoodia din Deutchland? Daca nu se poate face nimic, puteti ignora mesajul, ca nu ma supar.

Desi as veni si pentru asta pana acolo, ca tare imi place in Deutscland. Puteti "rade", dar mie cel mai mult mi-a placut in Austria si Germania.
Din pacate, prietenii parintilor mei care au plecat in 90-91 in Germania nu mai pastreaza legatura decat asa, formal, prin felicitari. Asa ca nu stiu cum sa fac.
Cea mai tare gafa pe care am facut-o in Germania a fost cu carnatul ala alb. Voiau colegii sa cumpere si m-au rugat sa le zic vanzatoarelor ce vor si am zis eu ceva, dar ii pufneau pe aia rasul.
Pana la urma au capatat carnat din ala alb si eu in continuare nu stiu ce le-am zis alora sa rada asa.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Tzumpiloi, din cate mi-a explicat mie o tanti de la dept de res umane am inteles ca cei d ela firmele cu mai putin de 21 sal nu sunt obligati s aspecifice in cim si ccm colectivsau sa aiba unul la niv de firma.Si cand m-am uitat in codul m-ccii si am gasit art ala m-am gandit ca pe asta se bazeaza.Acum daca este cazul firmei tale cred ca cel mai bine te uiti in contr tau si vezi daca face trimitere la ccm.Faza cu ccm la niv nationalam inteles de la nene avocatu' ca este destuyl de interpretabila.Cum si de ce nu stiu, ca doar in ccm scrie clar asa cum ai zis si tu ca cim nu poate contine dr mai mici decat cel colectiv nat sau de ramura.Mai mult nu pot sa te lamuresc.N sunt jurist si nici prea tare in legi.Poate daca intrebi la legislative te poate lamuri cineva de acolo mai bine
Androix, eu te inteleg sa stii.Dupa ce am nascut (de fapt si nainte pe parcursul sarcinii) cand vedeam cat sunt ma apuca o depresie nasoala rau de tot.Si barbatu'meu mai facea si misto d emine pe tema asta.Eu toata viatza am fost slabanoaga si deodata ma vedeam uriasa cum nici nu imi inchipuisem ca pot sa fiu (ajunsesem la 84 kg de la 57-58 kg; la 60 deja ma simteam grasa).Ma uitam la pantalonii vechi si cred ca incapeau doar pe maini ca pe picioare ioc.Si dupa ce am nascut ma asteptam sa dispara instantaneu kg.Si nu s-a intamplat bineinteles.Dar mi-am dat seama ca trebuie sa am rabdare si incet-incet cu regim au inceput sa se duca.Cand vedeam ca incep sa stagnez mai bagam sala si tot asa.Nu a fost deloc usor mai ales ca a durat destul d emult pt erabdarea mea.
Asa ca trebuie si tu sa ai rabdare si sa faci niste schimbari d efond in regim; adica a la long nu regimuri rapide.Poate daca ai ocazia si timp mergi la inot sau la patinoar...sporturi care sa iti faca placere si la care sa nu te simtzi chinuita cum este la sala.
Si regimul nu ar trebui s afie drastic pt ca obosesti repede.Eu am devenit fan Monti dar cred ca la fiecare merge altceva.
Mult succes si multa rabdare.Daca am fost deplasata, sa nu te superi pe mine.Dar ma gandeam ca poate te ajuta experienta uneia care a trecut si ea prin ce treci tu acum

Mai, fata mea clar are ceva la urechi.Toata ziua se scarpina sau s etrage de ele.Azi noapte am gasit-o in somn cu o manutza la ureche.Sper doar sa nu fie ceva grav.Vreau s ama duc luni la pedi s aii cer o trimitere pt orl.
Va pup ca mai am de invatzat si in curand trebuie sa plec la examen.Sa imi tzinetzi pumnii ca nu stau prea grozav

Sara, comoara lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, pai ala nu era facut ca un pandispan, adica praji a mea ci facut normal ca prajitura cu visine si pusa in forma de chec, ca eu aveam niste forme dar erau rotunzi, asa l-am pus in ala ca sa-l pot taia...
Fetita cea mica din poza, este Anastasia, fetita prietenei mele Alina din Copengaha, cea care a nascut dupa 36 ore de travaliu... V-am povestit de ea!

StefaniaNicolae, - Prajitura nu era pentru noi, ci pentru un party unde am fost aseara... Asa ca am mancat cate o felie de fiecare, ca a fost bataie pe ea... Se bateau turcii la gura lor, frate... Asa ceva...

Tzumpiloi, eu gogoselele le-am lasat asa pentru ca ele sunt moi din cauza cartofului si a brazicii. Nici Alex nu are dintisori si totusi le-a papat...

Noi aseara am fost la un party, la o thailandeza, pentru ca un coleg de-al sotului si-a terminat contractul in DK si pleaca in tara lui si a dat un party... Uitati niste poze... Sa-l vedeti pe fi-miu ce intersat este de ce se petrece!
PARTY LA THAILANDEZA ACASA

Maine mergem la patinoar, abia asteptam!

un wek. excelent!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

andreeaatan cu cea mai mare placere te ajut, dar de unde se cumpara asta, e ceva de la farmacie sau cum e?
putem gasi pe web sau ma duc eu undeva sa intreb?
Carnatul ala alb e specialitate bavareza si ii zice weisswurst dar mie mi se pare infect si se mananca cu mustar dulce (zic ei ca e mustar dar ....)

corailimi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, noi suntem mai mult pe drumuri, La multi ani si bebelinei tale am vazut pozele si e o scumpica...avem si noi un link la cateva poze pe prima pagina.

we frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Sa va povestesc ce am facut intre timp...ne pregateam sa iesim afara si sa o imbrac pe Mariuca . Nu o mai imbrac pe masa de infasat ca nu sta o clipa , ci pe pat. M-am intors o clipita sa iau o pereche de dresuri si din mijocul patului , intre-o fractiune de secunda , a aterizat pe jos! Si a plans juma de ora. Nu stiu cat de tare s-a lovit dar cred ca mai mult s-a speriat! Si din cand in cand isi mai aduce aminte si iar se pune pe plans. Mama tampitzica ce sunt! Si a facut si un mic cucui la spate ( pielea este putin inrosita!). Sa ii pun gheatza?

De gogoshele nu am mai avut timp asa ca le pregatesc pt pranzul de maine.

Sufletzica, multumesc mult de tot. Eu am intrebat pe cineva de la fiscont si mi-a zis ca CCM la nivel national se aplica la toata lumea . De asemenea , a intrebat si tati la el la serviciu la "legal" si aia au zis la fel ! Indiferent ce este si ce nu stipulat in CIM!
Bafta multa si iti tinem pumnii la examen!

Beatrice, multumesc. Trebuie sa o invat si eu pe Mariuca sa manance mancartiri mai solide ca eu ii dau numai bine pasat.

si o dupa amiza frumoasa

Mergi la inceput